Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a gyors válasz, hát igen ő is nézte a grandemoto.com-on és ráadásul az 1996-os és akkor maradna még pénze is tankolni na most elég nagy a dilemma nála tényleg amúgy van különbség a 92-és 96 között? (mármint motor v. váltó téren)
tudjuk dupla döglött ló a legalább 2 méter mély sír fölött,amelybe hasra fektetve rakták bele
ez oda-vissza játszik
Ezügyben fordulj bizalommal az exgixeres kollégádhoz, ő majdnem mindent tud a Pirellikről.
eszmosmé?
Hello! Én egy picit sokallom, de az állapota az valami frenetikus! Ha tényleg úgy van, ahogy leírta az eladó, akkor azért érdemes megnézni! Amit még ajánlani tudok, az a GRANDEMOTO.COM -nál van. Az 200 ezerrel kevesebbe állna meg, viszont nem 9000Km van benne, hanem 40000Km.
Sziasztok!

Egyik haverom CBR 1000F-t akar venni ezt találta szerintetek ez lehetséges? Ér ez ennyit mennyi a reális ára?
http://www.hasznaltauto.hu/2717245_honda_cbr1000f
_1992

Válaszaitokat előre is köszönöm!
Van, van, de az aztán tényleg kicsi a motorra
Hm. Nem a méretekre gondoltam, hanem az sok egy kicsit, hogy SC, SP, Pro, MT stb. Ez a sok kétbetűs rövidítés az, amin nem lehet kiigazodni.
Van ám kívánság, de meglesz!
Nooomális?

Giorgio:Igen...akkor hiszek "sír"ó SM-SM CBR Klubosnak, ha döglött "ló" legel a hátsóülésén egykeró közben
Tudjuk, hogy viszonyulsz hozzánk! ...van benne valami 'sír' és 'ló' is!
Na itt gondolták a 'benszülöttek' : TÚRISTA!
Ha jól emléxem, van téli gumid...
Mindjárt én is jósolok valamit...
Hiszem, ha látom... akárcsak a pasiknál
péntektől tavaszias enyhülést jósolnak
Legalább Te
Ma a legnagyobb hóesésben is voltak postások motorral...
Ez így nem lesz jó ...még meddig esik?
RRcat sír
azért kell ennyi,mert nem mindenki egyformán motorozik és így nemmindenki ugyanazt várja el a gumitól.
a méretek pedig nem olyan sokfélék.értsd:ugyanakkora gumi kell egy banditra,mint egy gixxerre,pedig valszeg nem ugyanúgy motoroznak vele.
van aki 15 ezret akar elmennia gumival,van akinek 5 ezret megy el.
az egyik kevésbé tapad,ergo nem tudod ugyanazt megcsinálni vele,mint a másikkal
és fordítva
és így tovább
Szia!

A motorgumik topikban hamar választ kaphatsz a kérdéseidre
Sziasztok! Már régóta matatok a gumik között , de kezdek teljesen eltanácstalanodni. Valaki meg tudja mondani, hogy mi a különbség a Pirelli Diablo Supercorsa SC és a Pirelli Diablo Supercorsa SP között? Annyit tudok, hogy az SC-nél van talán 0-4 ig a számozás (keménység), az SP-nél meg nincs, de ezen kívül mi még a különbség? És amúgy egyáltalán minek ennyi féle gumit csinálni ennyi féle jelöléssel, miért nem lehet egyet, ami jó? Na mindegy... ez csak költői kérdés volt... Előre is köszi a segítséget!

kobakka
mindent láttam
majdnem
a skywalkra nem engedtek be
de a Hoover dam megvolt
majdenm oda is vesztem
Gondolom mindent látni akartál, de a szervezet meg elfáradt.
vagy az ilyen koktélok miatt?
a heti kb 20 óra alvás nem bizonyult elegendőnek
Vártad, hogy valami weszkó filmhez felfedezzenek? ....vagy épp kitoloncolnak?
nyújork
majnem ottmaradtam