Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a gianelli dob teljesen nyitott,vagy benne 1 db kamra?
Én is égetném már kifelé az új kidörrenőt, alig van benne 200km. Még várom mit fog szólni ha rendesen meg van küldve egy párszor. Remélem még kicsit mélyebb és rekedtebb lesz.
Az utcában feljebb van egy gépműhely. Tegnap is láttam ott ezt az eregyet,valamit mókóltak rajta,most meg gondolom próbálgatják.
Szar az idő, hallgassunk egy kis zenét : 12 Stones
Huhh, bátor ember. Itt a postás tegnap átlag 5m -enként zakózott egyet a kis Yamahával. Nekem meg gyalog is elég volt a kapuig kisétálni, masszívan reszkettem utánna. Az a lényeg: ő jól érezte magát.
Lapátolom befelé az ebédet,motorhang,jobbra ablakon kinéz,eregy az utcában eltép,hogy nem fagy oda a töke a tankhoz
Mégis láttam tegnap egy B-Kinget vígan motorozgatni a Kőrúton Na tőle megkérdeztem volna, h "Rákéredzkedhetek?"
Most is van 25 fok! 2 Budapesten, 3 Győrben, 2 Miskolcon....
lesz 25 Celsius fok márciusban,legkésőbb 31-én
Helló CBR tartók!
Én szeretem a telet, de ha márciusra nem lesz 25 fok, akkor nem állok többet szóba az időjárással
Alex...a jóból sosem elég, de ez a kép volt már
Hát 5 nap alatt azért illő is lenne benézni

áztán majd várjuk a képeket
Jóreggelt! (lehetne mondjuk jobb is..napfény, 23fok, és akkor már rég nem itt irkálnék)

Csak beköszönni jöttem, jól vagyok(ugy ahogy), sokat dolgozom, meg jövök-megyek-intézkedek :) Márcsak 5nap és "Szállj el kis Petra..."

Megjött a mocihoz az idomom,de még nincs felrakva...majd ha hazajöttem a vidéki látogatásból ;)

Mindenkinek sok puszi, még azért szerintem benézek :)

nembír elhúzni a csába ez a kua tél
Reggelt!
Jou Reggelt minden Tavasz váró Ciberésnek meg nem ciberésnek is
RR, az én "betegségemre" más az orvosság inkább ilyesmivel kurálnám magamat
Na sziaszoook .olyan gyonyoru ido van kint h az valami csodálatos.finomann hull a ho és hideg sincs,.... AKOOOOORAAAT autoztam h nagyon

monnyuk ha alex lenne itt,akkor valszeg a pohár fenekére néznék,ha J.Lo,akkor az övére...utána meg a poháréra...
Mármint kit, Alexet vagy a szép nagykeszonost? ..elég nagy laszti volt!
ha elengedem innen...
Alex...engedj egy kis hideg vizet a kádba és ülj bele - azt mondják ilyen esetben az segít
Bár megoldod te ezt...tudom én estére már J.Lo dorombol az ágyadba
Naon jól hangzik valami Francia nyelv lecke
Jah, a Moulin Rouge-ba