Bazz, Mesca, pont így néz ki a kórboncnokunk! Tuti jó fej csákó. Annyi hogy alatta egy HD feszül. Esküszöm igazolványon is megenné a zsaru, annyira hasonlítotok egymásra.
Pedig nem hétkönapi fejem van egy piros esztergomi csodával voltam,nem motorral azért nem emlékszel rá.
Bőrgatyót vittem vissza cserére mert sérült volt a bőr.
Igen akkor beszéltem vele,de sajnos a te arcodra nem emlékszem már.Akkor vettem a motort és el akarta cserélni velem mert azt mondta hogy mindkettő superbike meg mindkettő vb gyöztes hm....
Ez még a nyáron volt.Azt hiszem juliusban Pannonia ringen.Egyszer elmentem nyáron Tatára a yamahába körülnézni,és ott találkoztam vele a parkolóban.beszélgettünk egy fél órát ,mondta hogy csak pályán motorozik,én meg szerettem volna kiprobálni a pályázást,mert még nem voltam és megbeszéltük hogy elmegyünk valamelyikre.Voltunk a pannonián de azóta nem futottunk össze mert nekem nem volt időm menni vele pedig keresett még a nyáron.Csak nem te is fuvarozol?
Igen.
Az már kuka.
a srác jött vele haza fehérvárrol és előzött egy autót.És szembe is elözött egy kocsi,de már nem ért vissza a sávjába és a srác elkapta oldalrol az autót.Séttört a lába a bokája,úgy volt hogy nem marad meg.Motor darabokba,de a srác legalább jól van már.
Szevasz
adios amigos
Bőrgatyót vittem vissza cserére mert sérült volt a bőr.
Ezt mire irtad?
(Gyuri bazdmeg öröké fogsz élni)
Az összetörött SP-t jó állapotban eladja,na én ezért nem veszek használt cuccot szívesen.
Jól jár vele aki megveszi.
Nagyon jó állapotban van 16000 km-rel mint ha új lenne
Mikor volt ez?
Az már kuka.
a srác jött vele haza fehérvárrol és előzött egy autót.És szembe is elözött egy kocsi,de már nem ért vissza a sávjába és a srác elkapta oldalrol az autót.Séttört a lába a bokája,úgy volt hogy nem marad meg.Motor darabokba,de a srác legalább jól van már.