Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ne má
A cbr-club internetes oldal müködik még?
Bazz, Mesca, pont így néz ki a kórboncnokunk! Tuti jó fej csákó. Annyi hogy alatta egy HD feszül. Esküszöm igazolványon is megenné a zsaru, annyira hasonlítotok egymásra.
Na majd akkor sűrübben benézek ide,és majd dumálunk.
Szevasz
én azt hittem Ő törte magát tropára
na én léptem

adios amigos
Pedig nem hétkönapi fejem van egy piros esztergomi csodával voltam,nem motorral azért nem emlékszel rá.
Bőrgatyót vittem vissza cserére mert sérült volt a bőr.
(Gyuri bazdmeg öröké fogsz élni)

Ezt mire irtad?
Igen akkor beszéltem vele,de sajnos a te arcodra nem emlékszem már.Akkor vettem a motort és el akarta cserélni velem mert azt mondta hogy mindkettő superbike meg mindkettő vb gyöztes hm....
bocs nem figyeltem,összekevertem az előzményeket szóval a 600f törött nem az sp-2.
(Gyuri bazdmeg öröké fogsz élni)
Én is majdnem.
Micsoda törött?
nem fuvarozok,ampervadász vagyok.
Akkor már találkoztunk,én beszélgettem vele,mikor te jöttél,a csaja meg egy szürke kocsival ott idegeskedett hogy menniük kell már

Az összetörött SP-t jó állapotban eladja,na én ezért nem veszek használt cuccot szívesen.
Nem .Az SP -2 eladó
Ez még a nyáron volt.Azt hiszem juliusban Pannonia ringen.Egyszer elmentem nyáron Tatára a yamahába körülnézni,és ott találkoztam vele a parkolóban.beszélgettünk egy fél órát ,mondta hogy csak pályán motorozik,én meg szerettem volna kiprobálni a pályázást,mert még nem voltam és megbeszéltük hogy elmegyünk valamelyikre.Voltunk a pannonián de azóta nem futottunk össze mert nekem nem volt időm menni vele pedig keresett még a nyáron.Csak nem te is fuvarozol?
A Halász a hornetjét?
Jól jár vele aki megveszi.
El akarja adni.Fent van az apróban a motor.
Nagyon jó állapotban van 16000 km-rel mint ha új lenne
Még valamikor a 90-es években rövid ideig munkatársak voltunk.
Na akkor már tudom hogy miért nem telefonált,hogy mikor mennek ringre.
Mikor volt ez?
De. Ismered?
Igen.
Az már kuka.
a srác jött vele haza fehérvárrol és előzött egy autót.És szembe is elözött egy kocsi,de már nem ért vissza a sávjába és a srác elkapta oldalrol az autót.Séttört a lába a bokája,úgy volt hogy nem marad meg.Motor darabokba,de a srác legalább jól van már.
Az a VTR nem a Mikite Gy-é?
Pályára pedig velük
Látom ott is van egy 600f-s.