Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

láttad amit irtam neked a kipufogorol?
Jó állapotban lévő Honda CBR 900 RR SC28 első 16\" kerék gumi nélkül \‘92-\‘95 eladó. 06703425580
frankon hangzik nagyonn!
Tunereknek

AFR-Tuner egység,magyar (Kaposvár). Nem "óccsó" de állítólag okosabb és rugalmasabb a P.C III-nál.
A szeléssavú lambda szondának köszönhetően, automatikusan alkalmazkodik a megváltozott körülményeknek,automatikusan állítja az injektortérképet.
Az egész rendszer egyszeri alapbeállítást kér,majd saját maga megoldja a továbbiakat. (zártkörű, visszacsatolt szabályzás )

Google a jó barát, ha több infót akarsz még.
Nocsaaak.már kezdtem hianyolni a Club Cicáját

most jottem a garázybol be.berugtam kicsit a gépet.....aztán adtam a szomszédoknak,meg felkiabáltattam az istenekhez h jojjon már a tavasz .amiota meg van ma hallottam eloszor szabályzáson a "kicsikém" és borzongva vigyorgok hoyg mekkkoooora álllat ez a gép......
Na jó RReggelt nyuszipofik!
Hogy ityeg?
Tuti nem ülnék fel....nem birja a gyomrom az ilyeneket...
mindegyiknél fényképeznek közben,a legkritikusabb pillanatokban
azt azér nem scannelném be
Jóreggelt (hol van az már...)
aaaalat biztos brutális volt!
Jou Reggelt Nénik és Bácsik

heh.megint en kelek "koran"?!
Nya én lépek aludni...jóéjt!
öööööö,,,,,
1kép...
Na közben megvan hogy mi a Grandview nevű szállodába fogunk megszállni.... képeket keressetek googl-ben ;)
azé enné a kocsmáná meg köllött ááni,mégha nem is vót nyittaaa.
nem,de ezt mind kipróbáltam
tán kötéltáncos vagy?
na,lesz vígasz?
én itt laktam
Estét!

Grammy díjátadó a Cool Tv-n :)
Nemhiába akarsz Te menni az SM-SM túrára! ....az egyik rövidítés valami ilyesmit takar.
de! fájdítsd!
Voltunk Jerez-ben is igen. Mákunk volt mert nyílt nap volt és be lehetett menni körbenézni..Hadd ne mondjam milyen élmény volt de nem akarom fájdítani a szíveteket:))