Tudom ki az.A főutcán lakik.Neki Hornet-e van?Mikor vette?
Még sosem láttam vele.Mikor még kis pöcs voltam akkor még ETZ-vel mászkált de azóta nem láttam motorozni.Velük szoktál motorozni?
Hogy hívják akinek hornettje van?Még soha sem láttam.
Az R1-es srác is császári csak ott lakik a csaja,de nincs neki motorja.
Utcán én sem akarok lapon fordulni.Nyugott kis gurulás.Ja és legalább 15 fok plusszban.
Császáron van ismerősőm,egy 900-as hornetje van,meg a haver r6-ja ott pihen most.
A felesége fodrász ha ez segit.
Az R1 néha láttam,nem egy cbr125-el megy valaki vele,talán a csaja az?
Gummát nem vágatnák meg soha.
Benne vagyok a gurulásba,de nem lapvadász kamikaze tempóban
Ha a város felöl jösz,elmész a pink motors elött át a híd alatt,majd egy száz méter múlva jobbra a keresztetödésben.aztán mész egy 100 métert és balra be kell menni egy nagy kavicsos udvar,ott teherautókra is szerelnek gumit,meg kamionokra.
Én pedig Császáron lakom.Milyen kicsi a világ.Oroszlányon ismered a Horváth Danit?
Kék R1?
Oroszlányon is van egy gumis ott 1000 forintért vágják meg a gumikat.Vagyis tavaly még annyi volt.A slovák hely még meg van csak már nem nagyon járok arra mert már nincs arra melóm.De van telefonszámom rá kell kérdezni hogy milyen gumik vannak .
Egyszer gurulhatnán egyet..ha jó idö lesz.
A Salvano az csak autó gumikkal foglalkozik.Viszont ott érdemes autógumit venni:90%-os 215-ös gumit vettem ott 40000-ért
17-es felnire.
Motorgumit bridgestone-t michelint Tatabányán szerintem a tűzoltóságnál lévö gumiszervízben lehet venni.Újat.Vannak használtak is,de azok már ledobott szarok,de egy kissebb összegért elhozhatod azt is ha leégetni kell.Van ott egy srác 1100-es XX-e van és krosszozik is.Én nála szoktam gumit cseréltetni mert van elsö hátsó emelöje és olcsón dolgozik.
Idáig 99%-ban egyedül gurultam,de idén változni fog.
Még sosem láttam vele.Mikor még kis pöcs voltam akkor még ETZ-vel mászkált de azóta nem láttam motorozni.Velük szoktál motorozni?
Az R1-es srác is császári csak ott lakik a csaja,de nincs neki motorja.
Utcán én sem akarok lapon fordulni.Nyugott kis gurulás.Ja és legalább 15 fok plusszban.
A felesége fodrász ha ez segit.
Az R1 néha láttam,nem egy cbr125-el megy valaki vele,talán a csaja az?
Gummát nem vágatnák meg soha.
Benne vagyok a gurulásba,de nem lapvadász kamikaze tempóban
Kék R1?
Oroszlányon is van egy gumis ott 1000 forintért vágják meg a gumikat.Vagyis tavaly még annyi volt.A slovák hely még meg van csak már nem nagyon járok arra mert már nincs arra melóm.De van telefonszámom rá kell kérdezni hogy milyen gumik vannak .
Egyszer gurulhatnán egyet..ha jó idö lesz.
ezzel rengeteg problémát okozol magadnak
A tűzoltóságnál hol van az gumiszervíz?
még uccse láttam,oszt aszongyák jó...
a többi stimmel? lány?
17-es felnire.
Motorgumit bridgestone-t michelint Tatabányán szerintem a tűzoltóságnál lévö gumiszervízben lehet venni.Újat.Vannak használtak is,de azok már ledobott szarok,de egy kissebb összegért elhozhatod azt is ha leégetni kell.Van ott egy srác 1100-es XX-e van és krosszozik is.Én nála szoktam gumit cseréltetni mert van elsö hátsó emelöje és olcsón dolgozik.
neve mása...