Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én velük szoktam,de egy páran már innen is eltüntek.
F6-os,második félévben gurult ki,de az első forgalombahelyezés 2007 december.
Milyen évjáratú a motorod?
Első szezonom volt nagyvason és nem akartam senkinek galibát.
Miért egyedül?
Már 2 éve megvan neki,de nagyon kevesett gurul,dolgozik éjjel-nappal.A lányának meg tavaly vett egy cbr 125-t.

Idáig 99%-ban egyedül gurultam,de idén változni fog.
Tudom ki az.A főutcán lakik.Neki Hornet-e van?Mikor vette?
Még sosem láttam vele.Mikor még kis pöcs voltam akkor még ETZ-vel mászkált de azóta nem láttam motorozni.Velük szoktál motorozni?
rendben,de én már plusz 10 -nél vigan gurolok,persze cordurában.
Halász A. 40-en túli fickó.
Hogy hívják akinek hornettje van?Még soha sem láttam.
Az R1-es srác is császári csak ott lakik a csaja,de nincs neki motorja.
Utcán én sem akarok lapon fordulni.Nyugott kis gurulás.Ja és legalább 15 fok plusszban.
Reifen gumiszerviz,most már leesett.
Császáron van ismerősőm,egy 900-as hornetje van,meg a haver r6-ja ott pihen most.
A felesége fodrász ha ez segit.
Az R1 néha láttam,nem egy cbr125-el megy valaki vele,talán a csaja az?
Gummát nem vágatnák meg soha.
Benne vagyok a gurulásba,de nem lapvadász kamikaze tempóban
Ha a város felöl jösz,elmész a pink motors elött át a híd alatt,majd egy száz méter múlva jobbra a keresztetödésben.aztán mész egy 100 métert és balra be kell menni egy nagy kavicsos udvar,ott teherautókra is szerelnek gumit,meg kamionokra.
lehet,amióta több szarok ráját vittem bele már könnyebb
Én pedig Császáron lakom.Milyen kicsi a világ.Oroszlányon ismered a Horváth Danit?
Kék R1?
Oroszlányon is van egy gumis ott 1000 forintért vágják meg a gumikat.Vagyis tavaly még annyi volt.A slovák hely még meg van csak már nem nagyon járok arra mert már nincs arra melóm.De van telefonszámom rá kell kérdezni hogy milyen gumik vannak .
Egyszer gurulhatnán egyet..ha jó idö lesz.
a bemutatóját látva,nem olyan rossz az
az a baj,hogy megpróbálod
ezzel rengeteg problémát okozol magadnak
én este a made in hungáriát nézem meg,lehet hogy nem kellene?
100% nő azért nem is értem agyilag
Szalvanónál vettem az új road 2.
A tűzoltóságnál hol van az gumiszervíz?
megyek,megnézem az Argot
még uccse láttam,oszt aszongyák jó...
ja,meg nem is mása
a többi stimmel? lány?
nem orosz,szlovák vér csörög benne ha jól tudom
A Salvano az csak autó gumikkal foglalkozik.Viszont ott érdemes autógumit venni:90%-os 215-ös gumit vettem ott 40000-ért
17-es felnire.
Motorgumit bridgestone-t michelint Tatabányán szerintem a tűzoltóságnál lévö gumiszervízben lehet venni.Újat.Vannak használtak is,de azok már ledobott szarok,de egy kissebb összegért elhozhatod azt is ha leégetni kell.Van ott egy srác 1100-es XX-e van és krosszozik is.Én nála szoktam gumit cseréltetni mert van elsö hátsó emelöje és olcsón dolgozik.
egy orosz lányon
neve mása...