Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

michelin pilot sport
mi van most fent?
michelin pilot road 2 már a garázsban pihennek,ami fent van abban még van kb 800-1500km,utána csere.
új gumák?
akkor tudod miről beszélek
köszi az infót
informatikus vok,ha röhögni lát mentsen...
Semmi sem lehetetlen az elektronikában,csak kérdés hogy megéri-e.
Egy volt kollégám csak röhög amikor a tűzfalakról meg a vírusvédelmekről megy a vita.

(Simán tör fel mindent,egy kibaszot hacker a gyerek )
Sziasztok!
Aki az afr tunerröl többet szeretne megtudni az keresse meg
balegee-t a gsxrfans.hu fórumán.Ö már használt ilyen elektronikát.Szerintem jobb mint a power commander,ö ezt irta róla:
-Ez a lenyeg. Sajat magat hangolja (wideband lambda szonda megy a kipufogoba). MIntha allandoan a dynojet padon motoroznal. Beallitod hogy milyen fordulaton es gazallason milyen afr legyen, es folyamatosan mer es allit.

Allitolag NAGYON jo. Foleg ami engem erdekel - on/off gazreakciok.

-Na gurultam 1-et a tunerrel. Jo moka ez hehe

Amint elerte az uzemi homersekletet (es kezdi a tuningot) a gurgulazo alapjaratbol fasza egyenletes alapjarat lett. Fel ora motorozas utan a motor gazreacioi kurvajok lettek. Az elcsukott gaznal erezheto megtorpanas jelentosen csokkent. A kozeptartomany jo eros lett es lejjebb is jobban huz erezhetoen. A gazt se kell annyira cibalni, kicsit odahuzok es tol, de megis a gaz finom lett, nem rangat, nem ugrik. AZ on/off is sokat javult, de 4-5 kozott van meg egy fos resz. alatta felette sokkal jobb, remelem ezt meg meg tudom javitani. Bar palyan ez a resz nem szamit, de utcan sokat motorozok e fordulat korul.

Tobbszor megalltam vele, nezegettem a mapet amt csinal, es minden indulasnal erezni hogy egyre jobb a motor, egyre finomabban indul meg.

Ezeket a hozzászolásokat a gsxrfans.hu fórumon találhatjátok meg az elektronikai okosságok topicban.
peace
diszkvalifikáció
pedig az F Sport jobb még az RR-nél is...
Így 1-2 kérdést bennem is felvett,amit talán megtudnak válaszolni.
PDF-ben csak 1000/600RR-re találtam specifikációt.
ezt értem,csak a motorhoz nem lesz semmi köze.bár ha jól látom,csak az AFR tunerbe kötik
mer ugye ha nincs benne,akkor a motorvezérlő azt sem tudja ki az a lambda-szonda...
A kapcsolási rajz (AFR tuner)
Az összekötőcsőre kell az illesztőhüvelyt fúrni és hegeszteni amibe belemegy majd a Bosch szonda.
(De szerintem érdemes ezt tőlük megkérdezni,hogy lehetséges-e a tiedére illeszteni a cuccot.)

A szonda ha jól értelmeztem a rajzot, akkor mind a négy vezetéke az AFR dobozra csatlakozik.
Ha nem másolásvédett a rajz akkor bekopizom ide.
hogyan?
de utólag belerakható
kibasszot tűzróka,szarakszik a googli másolásokkal és be illesztésekkel
az enyémbennincs is lambda-szonda...
Motty Elektronika Kft.
Nemzetor sor 2. Nemzetőr sor 2..
Kaposvar Kaposvar
7400 7400
Hungary Magyarország
Még nem tom,de szerintem tudnak válaszolni a kérdésekre.
Az ára 140e körül+a Bosch lambdaszonda.

E-mail:mottyelectronics@externet.hu
C
Áááá, nincs mit:))))
Én gondoltam rátok kinnt,minden mocisra!
mikor kérdeztem,utána néztem a képeid közt a reglapodon

és köszönöm,hogy külön nekem...
és ki állíjja be?
de mennyi az annyi?
Gábor,ez Jerezben készült:))))