Az előbb azt hittem rossz topicot nyitottam meg
Krézi: miért lennék hisztis...kicsit nyomaszt, hogy eddig csak az anyagokat gyűjtöttem és egyáltalán ma kezdtem el írni a bevezetőmet Holnap konzultáció...- a konzulensem meg azt hiszi, h már kész is van a DM, mert már küldi hozzám a jövő szemeszterben diplomázókat, h majd én segítek nekik pfff....
az azért vicces, h 5 percig nem figyelek és már ki is veséztek
Ehhe... elég nehéz lesz úgy bármit is mesélned, hogy még világ életünkben nem is találkoztunk
Ma diplomamunka írás van ezerrel...és az is lesz egész pontosan március 30-ig
Kurva jooo ido van vegre! Rovidnadrag es polo!
Motort akartunk berelni,de lebeszeltek rola....a latszat csal, nem normalisak az itteniek sem...
na most megyek vmi meetingre....majd meg jelentkezem...van honnan.
Vegas meg waaaaaaaa llyen
Egészben Tetszett! Jo pofa volt a csaj benne! De aza folyobol kihúzzuk a S8 ast aztán beindítjuk es megy tovabb......hat az na nemtom-nemtom. Amugy fasza volt!
Krézi: miért lennék hisztis...kicsit nyomaszt, hogy eddig csak az anyagokat gyűjtöttem és egyáltalán ma kezdtem el írni a bevezetőmet Holnap konzultáció...- a konzulensem meg azt hiszi, h már kész is van a DM, mert már küldi hozzám a jövő szemeszterben diplomázókat, h majd én segítek nekik pfff....
az azért vicces, h 5 percig nem figyelek és már ki is veséztek
rendeset
egy pecázás?
hát...egész pontosan két nap alatt írtam meg és köttettem be
mé vagy mérges? ennél erősebbet kaptál már,nem?
Ma diplomamunka írás van ezerrel...és az is lesz egész pontosan március 30-ig
Kurva jooo ido van vegre! Rovidnadrag es polo!
Motort akartunk berelni,de lebeszeltek rola....a latszat csal, nem normalisak az itteniek sem...
na most megyek vmi meetingre....majd meg jelentkezem...van honnan.
Vegas meg waaaaaaaa llyen
bye
Ezért megvonom magamat tőletek...jó pár napra
Örüljetek
Miért, az a rész, mikor ablakot berugom, majd felhúzom, na az is érdekes!
RRcat, hát itt pocsék az idő, szélcsend és ezért jól elhallatszott ide, mikor koppant cala poénja!