Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért úgy elvagytok . akor ez most oan mint a: kocsakoszkot.?
Gábor ne heccelj...tudod ez nekem vörös posztó
Mond még egyszer, h k.w. ha mered !
hát pedig az RR egy nagy mocsok dög...
ha az MFF Triumpfh méret akkor igen
Nézd a 2004-2005-ös 1000 RR-k is jók voltak Én középső tartományban egy kicsit gyengének éreztem a blokkot, amit annyira nem szerettem benne az az üllés poziciója volt nekem kényelmetlen volt, a fékek mivel Hondáról van szó hibátlanok voltak, a futóművére szintén nem lehetett panasz, tény hogy a literes kategóriában nem a legerősebb és legagresszivabb motor volt a kortársai között. A 2007 szerintem jól eltalált modell volt már elektromos kormány legéscsillapitót is kapott és az üllés pozició is kényelmesebb lett, itt asszem a vázgeometriához is hozzá nyultak...de még mindig nagyon felhasználóbarát motor a supersport motorok között. Mindig az a kérdés mit keresel, milyen kompromisszumokra vagy hajlandó, milyen élményekre vágysz, nyilván ez alapján választasz a 4. Japán gyártó modelljei közül.....
máris írtál...
itt nem rágom el a torkát senkinek
a többiek meg jámborak
legfeljebb a kawa miatt kaphatsz párat...
Ha nem szidod a CBReket, akkor írhatsz
minden oké
holnap hívj ha nálad van a teló és ütközünk
jó így?
Az AGB MFF-jére gondolsz?
ide nekem nem szabad írni ugye?
jaaa.az más .akkor nem okoskodtam
Szevasz Gábor! Ne haragudj de véletlenül fehérváron maradt a telefonom, én meg egész hétvégén csákváron voltam. Leszedtem a fékmunkahengert szállítható állapotba van! Telefonom holnap lesz nálam este felé. Mégegyszer bocs hogy nem voltam elérhető!
Nameg tudod Giorgio, mi történt azzal, aki túl sokat tudott?
a sírba viszem,nyugi
már csak a bizonyítékra vágyom...
Akkor inkább hülyén halok meg! ...fontos dolgaim vannak még : életre kell hívnom a Ciberét a közeljövőben!
AGB, na ja,jópár csaj ölni tudna azokért a méretekért ,vagy elmegy plasztikára
csak pályán használom én is
Nekem a supercorsa bejött, pályán és utcán egyaránt. Semmi hókuszpók a többféle keverékkel, csak simán tapad. Még november elején is, 1esben gázra feljött az eleje, csúszás nélkül.
Bár az sc1.2-es lágy keverék túl lágy volt augusztusban pályázni, de az sc2 jó lehet nyáron, 40 fokban is.
Különben én öllek meg mindkettőtöket
na igen,töröltem onnan azt ami idáig ott volt,a miértjét ne kérdezd.
ezenkívül még jópár site-on töröltem a regisztrációmat és a fényképeimet az adatokkal együtt.
(iwiw, myvip, fieldtarget........stb)
De ettől Én még az vagyok akivel szeptemberben találkoztál,ez tuti.
ééén nemtom.nekem valahogy utcára slick guma nem jon be.ha a profi tesztelok panaszkodnak h nehezen melegszik és hama kihul akkor csak nem mondanak baromságot...hiszen akkor minek használnának gumi melegítot...
angol rövidítés
de ha elárulom mi az,meg kell hogy öljelek
Kezdtem képben lenni : keszon, kanna ....öreg vagyok mi az a:AGB?
Alex- irtam neked. 11393.