Azt akartam írni...de inkább kitöröltem A kis szépség orvult ma egyet itt az utcában. Az akksi rendetlenkedett..
Amúgy már csak 7 életem van a 9-ből.. Szeptemberben volt egy kis kalandom egy kamionnal( az RR pont befért volna alá)...akkor úgy éreztem, h kevés lesz az összes életem Most csak szimplán nem kaptam levegőt fél percig...olyat estem a hátamra
Helló lányok-srácok!
Mi a pálya? Hogy bírjátok a motorozástalanságot?
Nem nagyon lehet motorozni ezért ma elmentünk korizni...- hát majdnem odavesztem...
És még a motorozásra mondják, h veszélyes
Sziasztok! F2 váz (pályára papír nélkül) lengővillával hátsó rugóstaggal eladó! Külön külön is! Érdeklődni telefonon lehet érte ha valakit érdekel: 06/70 566 5020.
Még egy egyszerű megoldás, ha nem akarsz nagy bakot lőni: telefonon közöld az eladóval, hogy szeretnéd a motort egy szakemberrel megnézetni, beleegyezik-e. (nem árt ha valóban kerítesz valakit aki ért is hozzá, és magaddal viszed a vásárláskor, a használt motor nem vicc, ha baj van nagyon extrém esetben az életedbe is kerülhet) Ha hümmög a dologra, vagy nem igazán tetszik neki, akkor felejtős. Szerintem találsz itt a fórumon is olyan embert aki szívesen segít neked ha hozod-viszed meg meghívod egy láda sörre . Olcsóbb megoldás mint utánna javíttatni az elkendőzött szarokat.
Így képen jól mutat! Nem gyári a színe, ami lehet azért, mert már megfakult a festés, de lehet perec ill. több perec eredménye is és újra fújták. Villák, villanyak tüzetes vizsgálata feltétlen. Km óra annyit mutat, amennyit, mivel magyar a moci, 10-ből 7-et megbuherálnak. Motor beindít, ha bemelegedett, alapjáraton ne ingadozzon a fordulat , gázra reagáljon ne torpanjon meg, közben figyeld, hogy egy nagyobb gázra nem füstöl-e. Mivel elég nagy fordulaton üzemel (akár 18-20000ford/perc ) a motor hang nagyon fontos, hogy szép legyen! Nem árt, ha megvan a gyári dob is. Innentől rajtad áll, hiszen a gumikat, féktárcsát, fékbetéteket Te látod. Amúgy nagyon jól manőverezhető /140kg/ kis moci , 45le, kb 190-es végsebesség. Alkatrész árakat úgy tudsz legkönnyebben, hogy fel hívsz 1-2 bontót és érdeklődsz a kopó-törő alkatrészek után.
Ellőbb elküldtem a linket. Olyan mocik érdekelnek mit kell megnézni rajtuk vételkor. Végsebesség fogyasztás megbízhatóság. Alkatrészek drágák-e. Válaszokat előre is köszönöm.
cs.dzsordzso nem húztam fel az orrom csak egyesek azért járnak ide a fórumra. Hogy mást leszóljanak meg ilyenek.
egyébként http://www.hasznaltauto.hu/2093976_honda_cbr-250rr_1992
Jó Neked! -már-mint, ha jó neked!
Én meg itthon vagyok a válság adta helyzet miatt. Várom a tavaszt , kémlelem az eget , de még egy költöző madár, még egy csibe sem, jött haza!
Sokat én sem tudok hozzászólni Atesz25, ha esetleg pontosítanál, hogy pl évjárat, CBR v. NSR! Az biztos, hogy ha kicsi és hajtva volt, akkor jól körbe kell nézni és még így is benne van a lutri!
Hát akkor ne segítsetek. Ha egyből elkezdtek kötözködni. Attól hogy a másik siet és nem ír helyesen az még nem jelent semmit. Meg ez nem nyelvtan fórum de mind1. Akkor ne válaszoljatok.
Amúgy már csak 7 életem van a 9-ből.. Szeptemberben volt egy kis kalandom egy kamionnal( az RR pont befért volna alá)...akkor úgy éreztem, h kevés lesz az összes életem Most csak szimplán nem kaptam levegőt fél percig...olyat estem a hátamra