Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aszta. akkor ez most olyan : a férfi dologban a noi dolog ?
AHHHHHHaaaa! ...akkor nem értem!
Korizás = izomláz! ...hogy állsz vele, vagy még a bentrekedt levegővel küzdöl?
Hagyjuk Giorgio...ez olyan "női dolog"
Most miről beszélsz?
A választ a hsz-ed előzményében találod
"légy genya de azt is érezd át ,mit gondol és mit érez a genya apád"
naggyon nagy film.joformán fejbol tudom
de akkor sikerult azért felfogni nem ?
Ne vuuuuuuu-z keszonos Inkább dobj vmi jó videót...amiért ugye már napok óta nyafogok.
vuuuu
akkor bocs ha rosszul írtam .hadjuk.
ezt látta valaki?marha joo: http://tvnoviny.sk/showbiz/bul...
Ez most olyan "férfidolog" volt, nem? Mert miközben olvastam párszor felmerült bennem, h "Mi van?Mi van? Mi van?" És 3szor el kellett olvasnom, h fel is fogjam, pedig nincs baj a felfogóképességemmel
oooo.koszike.mostmár nem halok meg annyira hulyén ... .tudod.minek nézzem meg hogy írják ha leírhatom rosszul is . .

észre vettem már én is.2év kapcsolatban moci nélkul és már kezdett átb@szni a pakolás .....Aki vérbeli motoros az nem bírja sokáig eggyik nélkul se .

de figyelem h a tobbieknek is b@szik mert már mindenki kezd kifogyni a feltett értelmes videókból meg minden .
vauuu.szép leírás
Én is jártam arra, de meglátásom szerint a Görög csajok többsége kibaszott szar, a többségnek rövid lába van, aránytalanul hosszú a felső testük.. a bokájuk olyan vastag mind egy zongora láb, a segge meg olyan mint egy buszkerék. ez az átlag, amelyik szép az valóban nagyon szép. Arcukat pedig inkább karakteresnek nevezném mint szépnek, ez a Balkánon született Nőkre általánosan jellemző, mint a sötét hajszin...
nana , nincs azoknak zorba arca, se bajusza, se hája voltam már görögben, horvátban,montenegróban a fiatal csajok minden mediterrán országban kurva jól néznek ki arrafele nem divat a füstölcs csülök, meg a többi zsíros szar , nincs is tehén seggük tőle
Mondjuk a szép csoki szinű bőr látványa, és tapintása sem utolsó dolog.
Túúúúdom-túúúdom Mert nekik olyan szép látványos keszonjuk van
Nekem bejönnek a feketék is

Na igen...ugye hogy a magyar csajok a lexebbek?
Nézegethetnéd a bajszos Zorba arcú muffokat
na igen azok a benzin árak... lenne motorozás végkimerülésig én speciel görögbe motoroznék ha tehetném majd egyszer
Felőlem aztán lehet akármilyen milliárdos olajsejk, ha én nem akarok hozzámenni
Önmaga a "Dubai-jelenség" érdekel És ha már ott vagyok...hát miért ne motorozzam szét magam "1 Ft/L" áron
áh nyáron már itt is lehet, akkor már mindegy mondjuk itt nem fogsz összefutni egy újabb feleséget kereső milliárdos olajsejkkel
Még azért levizsgázom ( 2 szigó+ egy nyelvpol.) utána meg meglátjuk Azért molesztálja a fantáziám ez a dubai motorozás Nyáron nem lenne buta ötlet kimenni picit...