Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez de cink
Szépjóestét!

Tud valaki megbízható embert,aki pályaidomot csinál, vagy tud szerezni? Természetesen 2008-as CBR600RRhez. :D Illetve valakit,aki pályaidomot szerel fel?!
paraffinolaj
vagy vidd e az ósanba és mosasd ki a mosodásokkal
11-12 ezer ft
nálunk legalábbis,mert elküldik vhova messzire
A hülyeség ellen nincs orvosság!
Helló-helló Ciberések! ....és a többi!
Baba olaj, az is jó rá! -puha lesz tőle és nem fog kirepedezni!
Talma nagyon szépen terelgeti az ezredest.

Ja és a malac is megdöglött , de előtte fordult párat!
termignoni nyitott rendszer.multkor haza jott a hugom aztan amikor kicsit ráadtam a gázt rendessen meg ijedt
Miért, milyen "renccer" van az RR-en?
másfél hónap?az nem oan sok mert én fizetésben gondolkodom .ugyhogy az max 2fizetés....itt van 1-2
ma aszem berúgom a gépet...had oruljenek a szomszédok
Na jó reggelt! Már csak másfél hónap és jóidő....addig persze még megveszünk párszor...
A férfihiszti sajnos létező jelenség
naagggyon koszike nektek.Zoli neked is! korbe nézek aztán rendelek is .
Wazzeeee, beelőztél, mert közben a Kispataki motorjának a tesztjét néztem a retekklubon...
Sokféle megoldás ismeretes. A legegyszerűbb a Louis-ból beszerezhető páros, a tisztító-ápoló folyadék, plusz a bőrkence.
felejtsd el a kézkrémet!
nekem Effax bőrbalzsamom van, és tökéletesen bevált, nem drága, nagyon sokáig kitart.. ..méhviaszos szmötyi, nagyon könnyű eloszlatni a bőrön, úgyhogy kevés kell belőle.. (szezon előtt, valamint télire átkened a rucit, oszt kész.. többször nem kell..)
itt meg tudod venni (ápolás, szerszámok - ruházat - bőr-/textilápolás) ..ugyanennek a márkának van krémszappanja is, azt még nem próbáltam, de tervezem, hogy veszek egy bödönnel..
hell. ki mivel szokta ápolni a bor szerkóját? valami tanács?kéz krémre gondoltam.... úgy hirtelen...?
Így van, sajna nálunk a nap se süt, és szürke ködös az idő, valamint a - is ott van a tizes előtt. De szerény tapasztalataim alapján, előbb-utóbb tavasz lesz, és "amikor a hézagmérő már nem esik ki a miniszoknyás csajok térdei közül (nem reszketnek a kedvesek)" akkor lehet majd motorvulni is.
Jólvanna....de amugy igen... Örülni kell annak hogy süt a nap, és nem ködös szürke időnk van!...
ÉÉÉÉSSSSS?

Ennek örülni kéne? Majd ha már nem lesz kötőjel a 10 fok előtt!
Jóreggelt!

Süt a nap :)
tényleg! amúgy szép reggelt mindenkinek .
férfi hiszti?aszt hittem ien nem létezik de a hugom ismer 1 gyagyást-o mesélte h mien hisztit kitud verni a csávó- .hát azóta elhiszem h van ien... .
nem kell megennem már semmit
én már rég nem az erőmmel döntögetek
Nálam a biztit a férfi hiszti veri csak ki
Akkor dobj egy képet vmi iszonyat szép Fireblade-ről Esetleg egy jó kis vidit
az kiverné nálad a biztit azért a seggemet nem rakom ide nagy totálba