Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Honnan tudsz te ilyeneket Elex? Csobánkán ezek szerint nem emberi lények laknak?
Na dobj fel ma te egy képet a keszonról
Vagy Tschowanka felöl jött
Hoppá...az IGE kimaradt
Szóval KELL megenned...
Egyébként ma simán szembe jött velem egy MT01-es srác itt Schambekon... Szerintem tuti nem emberi lény ült rajta...
Ahhoz még sok tejbegrízt megenned
Hihetetlen nagy ez a Gery McCoy drift...nem tudok betellni vele...
Üdv CBResek!

Szeretném kérni segítségeteket!
Ha valakinek van mc22-es CBR250RR-t motorhibásan,vagy törötten,vagy esetleg tud olyat aki nem túl drágán tud külföldről blokkot behozni hozzá,az légyszi dobjon már egy mailt a rago88@freemail.hu-ra!
Előre is köszi!
Mihamarabbi jóidőt és széles utakat!
hát ha egyszerű ha nem itt a környéken mindenki jó nagy kókler ilyen téren, egy telefont tuti h megér már csak az árról is, legalább kiderül mennyivel borsosabb a hatvaniakhoz képest
Takober nem tudom meddig működik még ugyanis nem hivatalos információim szerint amelyet tekinthetsz hivatalosnak is valószinűleg megszünik mint hivatalos Honda motorkerékpár dealer, ettől függetlenül szerviz tevékenységet folytathat továbbra is.
Én Pesten nem szívesen bíznám másra, mint a Takober szakértelmére! Ha vidéki lennék és ismerném őket, akkor inkább felhoznám a vasat, semmint más kezébe adni. Persze Végh Jana nem kókler, sőt! de nem biztos, hogy egy egyszerű szervizre hozzá kéne vinni. Az más téma, ha PC-t kéne hangolni, vagy futóműben segíteni, lehet, még le is mennék hozzá. Bár PC ügyben van pesti is...
Nos, Hallottál már Végh Janáról? Mert ez a motor is ott készült....
az biztos h úgy van ahogy mondod! ezek szerint gyöngyösön minőségi a munka?
Nos, "olcsón jót" jeligében nem hiszek, ezzel természetesen nem az akarom mondani csak a drága a jó, de ugy gondolom hogy a szakértelmet meg kell fizetni. és ezeket a motorokat már nem nagyon lehet sufniban szerelgetni.
hát igen... szemeztem ezzel én is csak az a fránya reális ár... nem drágák ők kicsit?
Szia! Én Öket ajánlanám, egy telefont gondolom megér neked a dolog.
OMEGAMOTOR
Sziasztok! lenne egy apró gondom... véleményt szeretnék tőletek kérni, motorszervíz ügyben! Első 4ütemű gép, nem szeretnék belekontárkodni, tud valaki ajánlani olyan szerelőt heves és jásznagykun megyében ha lehet jászberény, gyöngyös, hatvan környékén, aki reális áron minőségi munkával javít? remélem vannak környékbeliek... válaszotokat előre is köszönöm
majd eldöntelek én!
Nagy a szád De mostmár döntsd el, hogy akkor fighter leszel vagy salakmotor királyból lett motorversenyző!?
na majd tavasszal ...
a tarjánringen minden kanyart így veszek majd...
utána meg a hegyvölgyeket is beveszem...
Nemhiába VILÁGBAJNOK a lelkem! Eszeveszett NAGY ez a videó, köszi Elex Talma kicsit Gary McCoyt idézte nekem :
Gary McCoy megmutatja, hogy kell bevenni egy kanyart :D
itt is itt vagyok
meg máshol is
meg mindenjóhol mostanában,a rosseb egye meg,csak ott nem ahol szeretnék
Jó reggelt Klub! Mi a helyzet Cala, nem tudsz aludni? Anyós nem hagy?
Reggelt!
Mell = Kanna, stb stb... vagy egyszerüen "nagy lelkü" test= kabin stb..stb...
az nem nekem való
a 17 másodperces szintidőt 2 és fél perccel léptem túl
megyek,fürdök.rámfér...