Ezt valahogy sejteni véltem... Ez itt a CBR nyelvi anomália CLUB
Nem megyünk majd a vizsgáim után SM CBR-Klub szinten korizni? - hátha legközelebb ügyesebben esek és megszabadultok tőlem - még mindig fájnak a bordáim ha levegőt veszek
pályán nincs tükör!
még a végén ott is abban nézegetnéd magad
ne is mondd,a héten eddig összesen 11 órát aludtam(hétfőn kedd reggel 4-ig nyomtam,kedden szerda reggel 1-ig,szerdán csütörtök éjfélig ma meg most jöttem meg)
Kiforgató vagy, egy elvetemült kiforgató!
Igen vicc, mert egy körön két kört is kaphattok tőlem... Szóval majd a visszapillantót is ajánlatos lesz nézni Ehhe...
Mi van veled Marszellusz, szerelsz?
Amúgy azt tudom, h a tüdő a mell , na de ez a keszon...ez már valami régebbi szleng vagy én vagyok túl pólyás?
Keszon? Dzsízusz Olyan szlenget nyomtok, h az MTA magyar nyelvi kutatóközpontjában kéne benneteket mutogatni
Esetleg a motoromról dobok fel Jobb, ha barátkoztok az RR és az én fenekemmel, mert jövőre csak eltávolodni látjátok majd mindkettőt
Mindig is tudtuk, h nem vagyok normális hisz szóbaállok férfiakkal
Kicsit hidegebb volt a garázsban... nade az akksi már így is penge, hisz 46e km-t bírt...
Srácok...én azért nem tompítottam fenékkel - ezt azért tegyük hozzá
Üdv mindenkinek! Ma akkorát estem a lépcsőn, hogy 5 percig röhögtem magamon. Tisztára mint a Tom&Jerry rajzfilmekben, lábam fel az égig, mindent eldobtam a kezemből, és vízszintesen a hátamra estem.
Nem megyünk majd a vizsgáim után SM CBR-Klub szinten korizni? - hátha legközelebb ügyesebben esek és megszabadultok tőlem - még mindig fájnak a bordáim ha levegőt veszek