Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt valahogy sejteni véltem... Ez itt a CBR nyelvi anomália CLUB
Nem megyünk majd a vizsgáim után SM CBR-Klub szinten korizni? - hátha legközelebb ügyesebben esek és megszabadultok tőlem - még mindig fájnak a bordáim ha levegőt veszek
kell nekem ötlet Mia?

ne gondolkodj! NNNEEEEMMM!
Köszönjük Zoltán... sokat seg(g)ítettél
azért az a köhögés ijesztő...
Ki mondta, h a pályán alázlak le benneteket ? ? ?
Tarján Ringen nincs ellenfelem...

Alex...ne adj ötleteket
nekem meg van egy ilyenem 3 éve foglalja a helyet F1 blokk vázzal amerikai forgalmival 15ezer km-el.
pályán nincs tükör!
még a végén ott is abban nézegetnéd magad
ne is mondd,a héten eddig összesen 11 órát aludtam(hétfőn kedd reggel 4-ig nyomtam,kedden szerda reggel 1-ig,szerdán csütörtök éjfélig ma meg most jöttem meg)
(er)ER(cat)RŐL álmodom én is
Kiforgató vagy, egy elvetemült kiforgató!
Igen vicc, mert egy körön két kört is kaphattok tőlem... Szóval majd a visszapillantót is ajánlatos lesz nézni Ehhe...
Mi van veled Marszellusz, szerelsz?
Amúgy azt tudom, h a tüdő a mell , na de ez a keszon...ez már valami régebbi szleng vagy én vagyok túl pólyás?
Hanem közeledni a fókuszban
vicc?
szóval akkor nem távolodni fog?

yeeeah
Keszon? Dzsízusz Olyan szlenget nyomtok, h az MTA magyar nyelvi kutatóközpontjában kéne benneteket mutogatni
Esetleg a motoromról dobok fel Jobb, ha barátkoztok az RR és az én fenekemmel, mert jövőre csak eltávolodni látjátok majd mindkettőt

Ez persze csak vicc
Dobj fel a keszonról egy képet !
Hogy mi?
Milyen fenék, teeeeee?
Hol látsz te itt olyat!?
azzal a fenékkel?
Mindig is tudtuk, h nem vagyok normális hisz szóbaállok férfiakkal
Kicsit hidegebb volt a garázsban... nade az akksi már így is penge, hisz 46e km-t bírt...

Srácok...én azért nem tompítottam fenékkel - ezt azért tegyük hozzá
Nem vagy normális, ilyenkor motorra ülni...
Egyébként meg mondtam, hogy vedd ki belőle az akkut és tedd fel töltőre...
Ismerős a szitu , még a csúszásgátlós is meglepheti az embert!
Jelentem alássan az összes lépcsőfok megvolt, én se voltam berúgva, még csak másnapos se voltam sajna. De a csempézett lépcső alattomos dolog télen.
Szebúsztok!
Lehet hogy nem látta, mert ép kivitte hátra a sitthez a hiányzó lépcsőfokot!
Járvány vagy sem, az anyós nagyon bánkódott hogy pont ő nem látta
Gyanús, h ez vmi kezdődő CBR járvány lesz Gondolom neked is járt 10 pont ?!
Üdv mindenkinek! Ma akkorát estem a lépcsőn, hogy 5 percig röhögtem magamon. Tisztára mint a Tom&Jerry rajzfilmekben, lábam fel az égig, mindent eldobtam a kezemből, és vízszintesen a hátamra estem.