Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valaki szeretné, tudok küldeni elektronikus formátumban helyesírási szabályzatot.
Vagy használjon Firefox-ot, ahhoz letölthető az automatikus helyesírás javító plugin magyarul is.
Helyesírás meg nyaralni ment..
egy 250-es régebi amit kb 400-ért árulnak azokrol ki tud nekem bövebb infot. Pl.: Menyit megy, Fogyasztás megbizhatoság alkatrészek drágák olcsok-e hozá ilyenek érdekelnek elöre is köszi.
továbbra is: dóóógozik
een szabi még ma .és te ?
dóóógozik
na mivaan?mindenki elveszett?
na jooo.abba hagytam. jo ejt mindenkinek ! csa
-ez a nyelvoktatás jele?
jaaa.ugy is lehet mondani
már akinek..
hahaha hát azért van elképzelésem
hisz az élet a nyomulásról szól nem?
..azt se tudod, mi van, aztán nyomod itt a kacsintós smiley-t, próbálsz összezavarni.. ..annyira se vagy képben, mint én..
még te kérdezed?
elfelejtettem ?
már elnézést, de engem mennyiben érint, hogy te kezdő vagy-e vagy sem? ..nem azt írtam, hogy "mindenkit vállalok, aki nem kezdő.." ...szóval a "másikban" tudok segíteni..
..de egyébként te mit is akarsz tudni?
háááát hol is kezdjem ...eggyik téren se vagyok kezdo.az eggyiket (masok szerint) nagyon jol tudom.
mivel nem értem mi van oda írva így bevallom hogy a másikat nem annyira
..hogy is fogalmazzak úgy, hogy viszonylag jól keveredjek ki belőle..
..szóval a nyelvtudás megvan, viszont én nem tartom magamat jó tanárnak, mivel nincs türelmem hozzá, és sok minden már evidens, amit nem feltétlenül tudnék elmagyarázni.. ..mondjuk a kollégák szeretik a trainingeket, amiket tartok, de én baromira nem szeretem őket.. ..mármint nem a kollégákat, hanem a trainingeket.. ..egyéb nyelvi téren nem oktatok, nem vállalok kezdőket..
koszike.igy hirtelen nemis tom mit akarnak tudni a gépemrol...

az oktatásban nem lennél jo vagy a nyelv?-oktatásban ?
..ööööööööö.. fordításban tudok segíteni, de nyelvoktatást nem vállalok, mert nem lennék jó tanár..
de semmit se ertek belole
csak kotorásztam a honlapunkon, aztán nagyon-nagyon régről találtam a linket, gondoltam, itt is hasznát veheti valaki..
Zseby! Te vagy a kincs
service manuals ..hátha talál valaki valami hasznosat..