Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bizti sokáig fogalmaztad magadba hogy írjad le
Hát nem az amire te gondolsz...versenyeztünk és először térdre estem, majd hasra...( nem az AGB-re- bármennyire is ezt szeretnéd hallani)
még nem,de ránézek.
a corsa III 3 komponensű emlékeim szerint
a battlax még nincs meg,de 63 ezer volt a legjobb ajánlatom,itt a fórumon gumibáró nevű sráctól
adj egy emailcímet és átküldöm amit leveleztem vele

a motornak lassan nekiállok,már minden ott várja(lánckerék,bukókeret,kormány,stb)a fékért holnap megyek
a contit szerintem se
bt-016,vagy a diablo corsa III
nézz rá esetleg a motor-gumik.hu-ra,és utána keresd meg őket a fehován.minden évben kint vannak
Pilot Power 2CT-nem nézted?...az is jooo
Szevasz!

A lényeg hogy megvan, és hazaértél vele
Akkor lassan elkezdődik az átalakulás,felugranak rá a dolgok (fék,lánckerék,bukókeret vagy gombák.....)

Még valami,a battlax 016-os gummákat beszerezted,milyen árban van az?
Én is hamarosan csere előtt állok,szemezek vele, de nem tudom mennyiért lehet beszerezni,jó árban.
Ezen a gummán kívül amit még nézegettem

-conti sport attack(hamar kopik,de tapad)
- conti road attack(sokat elmegy ,de csúszkálásra hajlamos)
-pirelli diablo corsa III. ez most 63e (párban)megállna, 2 komponensű(ezt még nagyon dicsérik)
Alex-neked volt ugye 2004-2005 megy 2006-2007 1000RR.mennyivel más a két gép?(mármint technikailag és motorilag)?
neked mi ér le előbb? de őszintén
én tudom...
az a szakadt spani
há kicsit rosszul esett,mikor láttam,h kb 40 fokban megdől a futón...
Tudsz élni És még a gyeplőt is milyen büszkén markolod
Nah...Wilson elhagyta a Tom Henkszet...
mesca
tegnap végre kézbe kaptam,bár az út vége kissé kalandosra sikerült,mert az egyik spanifer elszakadt,így az utolsó szakaszon már a képen látható módon utaztam
nem volt jó idő
11349 neked szól Olvass vissza jóember
És akkor is hassal tompítottam...
hassal? tuti nem
megál az eszem..... ugye mentem 10R el,és ha jol tudom eroben majdnem ugyan az a két gép (10R -GSXR)...de nemtom miért az elso érzés ami elkapott az : te joo ég.ez utcára? ..pedig tényleg mentem már 04 R1el meg pályás R1el is......de az más volt.
Igen Ha srága-fekete ezredes gixxer akkor az ő
RRcat-a csajok kozul aza Pici-R az tényleg 1000GSXR-t hajt? csak azért kérdezem mert ma megtaláltam a vidit amit o tett fel aztán néztem mint a moziba
methogyx?
Ennyire leköt benneteket a Számkivetett? Vagy már megint férfi dolog van?
Köszi... utálatos
Na jó...motort jobban vezetek, mint korizok, az tény ( még szerencsére )
Amúgy többen voltunk és így szegény Zsani unokatesómnak igazi jégkorongos múlttal rendelkező barátunk segített...- ő azért nem vak és nem is világtalan
korizás az jooo.nekem is sikerult kiharapnom 1 darabot a jégbol szombaton.hogy sikerult nem értem .
talán a fél uveg Fernet lehettt az oka
Aha, az a tipikus keljfeljancsi stílus! ...vak vezet világtalant!
Giorgio: ez meg olyan kiütéses győzelem volt
Amúgy jót koriztunk ma is ( Mányon voltunk - szuper vastag jég, tiszta felüle, gyönyörű környezet és még belépő sincs) Unokatesómat tanítottuk korizni ma is volt 2 panda, de ezek nem voltak olyan veszélyesek, mint a múltkor, itt az egyiknél tompítottam fenékkel, a másiknál meg hassal...
Nagyon úgy fest! ...bár jobban szeretem a női dologban a férfi dolgot!