a corsa III 3 komponensű emlékeim szerint
a battlax még nincs meg,de 63 ezer volt a legjobb ajánlatom,itt a fórumon gumibáró nevű sráctól
adj egy emailcímet és átküldöm amit leveleztem vele
a motornak lassan nekiállok,már minden ott várja(lánckerék,bukókeret,kormány,stb)a fékért holnap megyek
a contit szerintem se
bt-016,vagy a diablo corsa III
nézz rá esetleg a motor-gumik.hu-ra,és utána keresd meg őket a fehován.minden évben kint vannak
A lényeg hogy megvan, és hazaértél vele
Akkor lassan elkezdődik az átalakulás,felugranak rá a dolgok (fék,lánckerék,bukókeret vagy gombák.....)
Még valami,a battlax 016-os gummákat beszerezted,milyen árban van az?
Én is hamarosan csere előtt állok,szemezek vele, de nem tudom mennyiért lehet beszerezni,jó árban.
Ezen a gummán kívül amit még nézegettem
-conti sport attack(hamar kopik,de tapad)
- conti road attack(sokat elmegy ,de csúszkálásra hajlamos)
-pirelli diablo corsa III. ez most 63e (párban)megállna, 2 komponensű(ezt még nagyon dicsérik)
mesca
tegnap végre kézbe kaptam,bár az út vége kissé kalandosra sikerült,mert az egyik spanifer elszakadt,így az utolsó szakaszon már a képen látható módon utaztam
nem volt jó idő
megál az eszem..... ugye mentem 10R el,és ha jol tudom eroben majdnem ugyan az a két gép (10R -GSXR)...de nemtom miért az elso érzés ami elkapott az : te joo ég.ez utcára? ..pedig tényleg mentem már 04 R1el meg pályás R1el is......de az más volt.
Köszi... utálatos
Na jó...motort jobban vezetek, mint korizok, az tény ( még szerencsére )
Amúgy többen voltunk és így szegény Zsani unokatesómnak igazi jégkorongos múlttal rendelkező barátunk segített...- ő azért nem vak és nem is világtalan
Giorgio: ez meg olyan kiütéses győzelem volt
Amúgy jót koriztunk ma is ( Mányon voltunk - szuper vastag jég, tiszta felüle, gyönyörű környezet és még belépő sincs) Unokatesómat tanítottuk korizni ma is volt 2 panda, de ezek nem voltak olyan veszélyesek, mint a múltkor, itt az egyiknél tompítottam fenékkel, a másiknál meg hassal...
a battlax még nincs meg,de 63 ezer volt a legjobb ajánlatom,itt a fórumon gumibáró nevű sráctól
adj egy emailcímet és átküldöm amit leveleztem vele
a motornak lassan nekiállok,már minden ott várja(lánckerék,bukókeret,kormány,stb)a fékért holnap megyek
a contit szerintem se
bt-016,vagy a diablo corsa III
nézz rá esetleg a motor-gumik.hu-ra,és utána keresd meg őket a fehován.minden évben kint vannak
A lényeg hogy megvan, és hazaértél vele
Akkor lassan elkezdődik az átalakulás,felugranak rá a dolgok (fék,lánckerék,bukókeret vagy gombák.....)
Még valami,a battlax 016-os gummákat beszerezted,milyen árban van az?
Én is hamarosan csere előtt állok,szemezek vele, de nem tudom mennyiért lehet beszerezni,jó árban.
Ezen a gummán kívül amit még nézegettem
-conti sport attack(hamar kopik,de tapad)
- conti road attack(sokat elmegy ,de csúszkálásra hajlamos)
-pirelli diablo corsa III. ez most 63e (párban)megállna, 2 komponensű(ezt még nagyon dicsérik)
én tudom...
há kicsit rosszul esett,mikor láttam,h kb 40 fokban megdől a futón...
Nah...Wilson elhagyta a Tom Henkszet...
tegnap végre kézbe kaptam,bár az út vége kissé kalandosra sikerült,mert az egyik spanifer elszakadt,így az utolsó szakaszon már a képen látható módon utaztam
nem volt jó idő
És akkor is hassal tompítottam...
Na jó...motort jobban vezetek, mint korizok, az tény ( még szerencsére )
Amúgy többen voltunk és így szegény Zsani unokatesómnak igazi jégkorongos múlttal rendelkező barátunk segített...- ő azért nem vak és nem is világtalan
talán a fél uveg Fernet lehettt az oka
Amúgy jót koriztunk ma is ( Mányon voltunk - szuper vastag jég, tiszta felüle, gyönyörű környezet és még belépő sincs) Unokatesómat tanítottuk korizni ma is volt 2 panda, de ezek nem voltak olyan veszélyesek, mint a múltkor, itt az egyiknél tompítottam fenékkel, a másiknál meg hassal...