Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még nincs eldöntve De ha így haladtok akkor Zsámbékon találkozunk majd
Bár a ffiak és a tájékozódás.... Akkor valami ismertebb helyet kéne keresnünk..
ja tényleg.felétek mérik a zajszintet a zsaruk?
Az olyan, mint az AGB
Na jó , neeeem - SM = Sportmotor
jaaaj .és mit mond a néni?hol szokott utkozni a nép?
A Samuel L. Jacksont becézik így a filmben...amúgy Jules Winnfieldnek hívják benne vagy mi a szösznek!
"SM CBR-Klub" gurulást Az SM az mit takar?
A túl sok creatinmonohidrát csak hasmenést okozhat+teltségérzetett,ez miatt nem fogsz tudni rendesen enni.
Én monohidrát helyett,a creatin foszfátot preferálom,nem vizesít fel,de az erőszintet úgyanúgy növeli.
milyen pitt?
Mia! mia frászról beszélsz?
Csak azért kérdem, mert remélem nem 7 napi járás lesz neked, mikor tavasszal csinálunk egy nagy "SM CBR-Klub" gurulást, ahol az újak is megtudhatják a kódok értelmét
Megy ez neked... még Kawás létedre is
Okés.
Még ez sem tökéletes...- dehát majd belejössz Marszellusz Elvégre Pitt mondja...honnan is tudhatnád ..?!
Komárom felé lakom ha nagyon kíváncsi vagy...
hó vége felé hívlak a cuccért
te ilyen profi vagyol ebben?
pont az oldal írta hogy így párban fain
vagy ez vagy a vitargo
ha eccer semmi sem elég...mngyá nyár,meg mingyá kezdődik a motorral való birkózás
kell az erő
aha.nagyon koszike!csak kivancsi voltam. hát sajna válogatni akkor tud az ember ha ujat vesz.vagy van pénze ajobbra.az elektromos kormány legéscsillapitó enyémen is van.
Rosszul beállított futómű miatt is lehetett.
mondd mégeccer ha mered bazdmeg

így helyes
F.Gabi

ja tényleg,apropó
off
Myomax tíz az egyben,NO burn+creatin,vigyázz,drága az új ruhatár
ahogy felénk mondanák"nem szarral guritasz"
A myomax mellé már nem kell plusz creatin,napi 2 adagban 15 gramm creatin van,max a feltöltési időszakra vigyél be plusszt belőle.
Szeva elvtárs. Én azért beszereztem egy 1.7-es keveréket belőllük az év eleji hidegebb napokra.
elfolyik a túlhevüléstől
tapasztaltam.a dunlop d208 gp racerem lefolyt a guma oldalán
áhhá.akkor a macska a dög...
Ezek fontos paraméterei az AGB-nek
Te hovávalósi is vagy?
Zoli! Mit értesz az alatt hogy "túl lágy volt agusztusban pályázni"? Mármint hogy nagyon ragadós volt a gumi, hamar kopott?
Az RR és az ő macskája... pontosabban!