Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia macsek mi van, nem mész dubaiba mégse?
Na szép napot mindenkinek Tibor : dr. Oetker bocsi az okosbugyiságomért
Észrevettétek már, h a motorozást semmi mással nem lehet kompenzálni?
Neeeeem, Gábor...még azzal sem
De rossz lehet Neked...motorozhatsz...sajnállak....
Szia!

E-mail elküldve :)
Gemi, adsz egy e-mail címet? ..vagy írj ide: zseby kukuc pannonmail pötty húúúúúúúú..
Mivel nem rég érkeztem meg (aludtam cca 2 órát) hulla vagyok aludnom kellene ehelyett elmegyek gurulni egyet Én sem vagyok normális...
Nem rég keltem, ugyhogy nem annyira jól...valami kávé féleséget probálok felhajtani . Szép napsütésés időt mondanak 63F (17 C) lesz a hőmérséklet..... még karikázok egyet
Igen,már túlvagyok rajta, köszi. benéztem a pályamotorozás topicba,és ott olvastam. Tényleg olcsóbb. :)

Hogy vagy?
Én megkérdezném Őket mert szerintem esetleg jobb árat is mondhatnak efy full fairing set-re
Klikkelj ide.....
Köszi!

Most van egy raktáron a PascalPlast-tól. Csütörtökön felhozzák Pestre, ha igent mondok, csak gondoltam azért még utánnajárok. magasított plexivel 95ezer.
Sziasztok!

Fülöp Gabi:
Motorépítést elkezdted?
megkérdezem neked..
Hali!

Miért, Te ezzel foglalkozol?!
Én méhviaszos cipőboxal szoktam, nekem az is bevállt, és vízhatlan is lesz tőle egy ideig. De vannak speciálisan erre fejlesztett cuccok is.
Rendben! Száraz vörös jó lesz? :)
ha bármien kérdésed van?! nyugodtan: http://www.youtube.com/watch?v...

meghalok ezen a filmen
a héten megoldom
utána hívlak
jó így?
ha szereztél én felrakom neked
Gábor megkaptad a mailem? Rendben lesz így? (zöldkártya)
jahh mondja "Fallosz tipusú taktikai vadász bombázó" komoly nagyon
a legjobb része a (nemtom h írják) : Dr.Otker féle 3800-as szériaszámú radarelhárítóval is ellátták
jooooo
Pihenek, sajtot eszem, bort iszom... motorozom ismét ...apropó voltam Frankfurtban már azt hittem ott ragadok a nagy mocskos Germán télben ....
Mizu Cimbi?