De jó dolga van valakinek, hogy ilyenkor van a reggel vagyishogy egy cicusnak ilyenkor is kell felkelnie? Hó még nincs itt, de baromi hideg van, és fúúúúúúúúúúúúúúj a szél. Nem kicsit.
Jó reggelt szibíer club! Láttátok ti is a hófelhőket? Szerintetek akkor ma már ne toljam elő a gépsárkányt? Pedig ez nem Kawa, szal egy igazi atomharcos
Gábor neked megártott a motorozás megvonása...már vízionálsz is! Azonnal szokj le arról, amit szívsz
Nem-nem...csak "de dulván"!
Bálint ugye hogy jó macska vagyok? Bár a te macskádat nehéz űberelni
Ha ezt meglátja BadZoli...kitér a hitéből A nagy filmfeliratozó
Ha film akkor Pulp Fiction vagy Ocean's 11-13, ha motor akkor csakis CBR Ha fórum, akkor meg CSAKIS és KIZÁRÓLAG Sportmotor.hu CBR Club
Cala...hát én halálra nevettem magam ezen a hogyan adjunk be címűn...végem Hál Istennek én szófogadó macska vagyok..és nem kell leszedni az állólámpáról
sajna a cica egyelőre elég rossz bőrben van. Kapott egy szépet a fejére, ami elfertőződött, így kezelés alatt. De nagyon megszenvedi szegény. Félteni amúgy nem kell, beugrik a két kutya közé is rendet rakni, ilyen kamikáze fajta...
Gábor neked megártott a motorozás megvonása...már vízionálsz is! Azonnal szokj le arról, amit szívsz
volt még egy kis dolgom
meg mingyá megyek is
Honnan egerésztél ide? Ilyenkor kell megjönni?
tom jóbarát,itt meg nem tudom ki fehérvári még
Bálint ugye hogy jó macska vagyok? Bár a te macskádat nehéz űberelni
Ha ezt meglátja BadZoli...kitér a hitéből A nagy filmfeliratozó
A gyengébbek kedvéért: Brian élete
Alap.
De a tabletta meg a hasonlók az tabu. Komoly harc árán is csak annyit érsz el, hogy feladod kisebb folytonossági hiányokkal a hámrétegeden.
Ki van még tőlünk a itt a Clubban, aki Székesfehérvár környékén lakik?
Cala...hát én halálra nevettem magam ezen a hogyan adjunk be címűn...végem Hál Istennek én szófogadó macska vagyok..és nem kell leszedni az állólámpáról