Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De jó dolga van valakinek, hogy ilyenkor van a reggel vagyishogy egy cicusnak ilyenkor is kell felkelnie? Hó még nincs itt, de baromi hideg van, és fúúúúúúúúúúúúúúj a szél. Nem kicsit.
Helló itt már szállingózik a HÓÓÓÓÓ
Jó reggelt szibíer club! Láttátok ti is a hófelhőket? Szerintetek akkor ma már ne toljam elő a gépsárkányt? Pedig ez nem Kawa, szal egy igazi atomharcos
Gábor neked megártott a motorozás megvonása...már vízionálsz is! Azonnal szokj le arról, amit szívsz
Most méééééééééér mondasz ilyet, sok dolgos ember melózik, estér meg majd megjönnek.
kihal ez a fórum,már látom...
Akkor környékbelinek számítok ha voltam már ott kihallgatáson? Na tényleg léptem csucsulni.
csesszél le
volt még egy kis dolgom
meg mingyá megyek is
Egyrészt sok sikert a vizsgához,tanulj,de addig se felejts el ,plíz. Ha lesz időd!
Még Bálint 636 alba regiai, dehát ő meg Kawás, szal nem nagyon vagyunk kisegítve vele...
Honnan egerésztél ide? Ilyenkor kell megjönni?
te magadtól veszed be?
tom jóbarát,itt meg nem tudom ki fehérvári még
Te prémiumcica vagy! Kérdezd csak meg a fórumlakókat. Az én cicusom elaludt közben szegényke. Megyek én is lassan, elég volt a mai napból.
Nem-nem...csak "de dulván"!
Bálint ugye hogy jó macska vagyok? Bár a te macskádat nehéz űberelni
Ha ezt meglátja BadZoli...kitér a hitéből A nagy filmfeliratozó
Még jó, hogy JÓ CICA vagyok, hiszen RRcat vagyok! Egy Hondás macska... Nekem aztán nincs párom
"... de nagyon dulván!"

A gyengébbek kedvéért: Brian élete

Alap.
Akkor te jó cica vagy az átlagos macsek olyan: ha ő úgy gondolja, akkor megsimogathatod...

De a tabletta meg a hasonlók az tabu. Komoly harc árán is csak annyit érsz el, hogy feladod kisebb folytonossági hiányokkal a hámrétegeden.
Megőrjítessz Fortisszima... Amúgy meg a Kawásokat dobjátok a padlóla...
Fikusz Kukisz! :)
Te Fülöp Gabesz...dúrván beszólt nekünk F2Tom a Szfehérvár és környéki topicban
Ki van még tőlünk a itt a Clubban, aki Székesfehérvár környékén lakik?
Ha film akkor Pulp Fiction vagy Ocean's 11-13, ha motor akkor csakis CBR Ha fórum, akkor meg CSAKIS és KIZÁRÓLAG Sportmotor.hu CBR Club
Cala...hát én halálra nevettem magam ezen a hogyan adjunk be címűn...végem Hál Istennek én szófogadó macska vagyok..és nem kell leszedni az állólámpáról
A leírás kb. fedi a valóságot. link
És a kárörvendők örömére 14 napig két tablettát kell neki beadni, egyet reggel egyet este. Aki próbálta már az tudja mit jelent...
sajna a cica egyelőre elég rossz bőrben van. Kapott egy szépet a fejére, ami elfertőződött, így kezelés alatt. De nagyon megszenvedi szegény. Félteni amúgy nem kell, beugrik a két kutya közé is rendet rakni, ilyen kamikáze fajta...
Pulp Fiction srác!
A segítségek közül igénybevenném a közönséget!
mi az h melyik film?