A Tarján Ring? A Tarján és Gyermely közötti útszakszt hívjuk így.... Kalndos és technikás vonalvezetése miatt! A környékbeli CBResek egyik kedvelt tréningező útszakasza
Nem aprózom el,ha nyeregbe pattanok 150km a min,de inkább 220-240km amit megyek egy nap.
Be kell szereznem egy kisebb fényképezőgépet,a mostani túlnagy hogy zsebre vágjam.
Medencét minden nap láthatok ha kinézek hátra a kertbe,nem nagy, de a keresztfiamnak bőven elég,(6 köbméteres)
Tényleg, az idén nem is áztattam benne magam,csak rendbetartottam, meg kezeltem a vizet benne
Az a Romi milyen rom?
Jééézusom...-"ismred meg hazád" napot tartottál Ez igen szép teljesítmény Az Üvegtigris fölött már rég úgy van a fény... Kár, h nem vittél magaddal fényképezőgépet... Zsámbékon a Romihoz is érdemes felmenni...gyönyörű a rálátás a Zsámbéki-medencére - ami nem a kertünkben található bocsi - Ha majd jössz Mány felől az első 30-as táblánál húzz egy kövér gázt, h halljam , h itt vagy onnan nem messze lakom
rosszpénz nem vész el olyan könnyen.
Reptetés megvolt,meg a min. felszállósebesség is,az alatt nem repül
Tarjánring után elgurultam a Glasstiger-hez is,seholsenki,a kapu feletti világitás meg rommá verve.
Igen, zsámbékon keresztül.Ott jött velem szembe egy piros cibere, majd a tiger után Piliscsabánál a 10-sen vissza ,be Tokodra,na itt pár centi híjján majdnem megvolt egy kobor kutya .
Utána megnéztem a rézmadarat,és go haza.Ma Tatát kihagytam.
Mostanra már a legjobb nyomkereső sem találta volna meg,szép kis forgalom van rajta.
A haragjátékot nem hallottam,de engem mikor jöttem és távoztam annál inkább hallhattak.
Az az igazság nagyon rég jártam már bent a kastélynál,több mint 1éve voltam ott utoljára.Ezért nem vágtam elsőre hogy a kápolna hol van.
Most már voltak horgászok is,gyorsan leléptem mielőtt autogrammokat kellett volna osztani
Gurulok tovább,megyek meglesem a kedvenc bukkanomat a tarján ringen,tegnap is megreptettem a ciberét rajta.
Nah ez gyors volt... Bár Oroszlány és Majk valljuk be nincs oly messze egymástól Ugye, hogy milyen jó az a kis aszfaltcsík? Látom a kápolna is meg van Megtaláltad a Metzeler nyomokat is? Még a végén sikerül Majkból kultikus motorofotozós helyet csinálni Majd szidnak a szerzetesek Hallottad a harangjátékot is?
Jó ha van egy őrangyal A falu irányába visszafelé megvolt a megengedett 3.1-szerese,új aszfalt van rajta
Készen vannak is a képek,de a lerakoma fényképezőt mert baromira kényelmetlen,hogy nem tudok miatta a tankra simulni.(Olympus C-725 ultrazoom)
Az utolsó kép az ami baromira kinyirta bennem a hűséget
szervusz drága!
Amúgy jó reggelt mindenkinek!
én vok az első?
hmmm...
Most elköszöntem,jócakát ,reggel meló.
Videot soha nem raknák róla ide fel,terhelő bizonyítékot magam ellen
Be kell szereznem egy kisebb fényképezőgépet,a mostani túlnagy hogy zsebre vágjam.
Medencét minden nap láthatok ha kinézek hátra a kertbe,nem nagy, de a keresztfiamnak bőven elég,(6 köbméteres)
Tényleg, az idén nem is áztattam benne magam,csak rendbetartottam, meg kezeltem a vizet benne
Az a Romi milyen rom?
Kövér gázt gyári kipuffal?nem hallatszik messzire.
Reptetés megvolt,meg a min. felszállósebesség is,az alatt nem repül
Tarjánring után elgurultam a Glasstiger-hez is,seholsenki,a kapu feletti világitás meg rommá verve.
Igen, zsámbékon keresztül.Ott jött velem szembe egy piros cibere, majd a tiger után Piliscsabánál a 10-sen vissza ,be Tokodra,na itt pár centi híjján majdnem megvolt egy kobor kutya .
Utána megnéztem a rézmadarat,és go haza.Ma Tatát kihagytam.
kár h nem viszel fényképezőt. megnézném azt a tarján ringet magamnak
innen a monitor elől...
A haragjátékot nem hallottam,de engem mikor jöttem és távoztam annál inkább hallhattak.
Az az igazság nagyon rég jártam már bent a kastélynál,több mint 1éve voltam ott utoljára.Ezért nem vágtam elsőre hogy a kápolna hol van.
Most már voltak horgászok is,gyorsan leléptem mielőtt autogrammokat kellett volna osztani
Gurulok tovább,megyek meglesem a kedvenc bukkanomat a tarján ringen,tegnap is megreptettem a ciberét rajta.
remélem fasza volt!
az uccsót minek?
Készen vannak is a képek,de a lerakoma fényképezőt mert baromira kényelmetlen,hogy nem tudok miatta a tankra simulni.(Olympus C-725 ultrazoom)
Az utolsó kép az ami baromira kinyirta bennem a hűséget
bemelegedet a moc,én léptem.
adios