Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép tó, szép motor, szép tulajdonos, szép szobor.
Na végre!
Akkor egy kis Majk és Turulmadár
Semmi gond,idő mint a tenger,de legalább a telószámot jól emlékeztem vissza.

Este fórum,de most mennem kell írány a GYM,haver már ráült a dudára,a szomszédok mindját levadásszák
Helló-halló! Ne haragudj, nem vettem észre csak mikor már Tarjánban voltunk Ma valaki nagyon húzta neki Majknál ... vmi piros cibere...- mesca láttam ma az Oroszlány táblát is Voltunk Környén meg Tatabányán...aztán Tarján( itt egy kis éhség elleni áfonyás camambert a Favágóban) aztán Zsámbék.
Nem sámli kis túra volt...
Igen,motort fenntartani 3x annyi költség mint egy autót,de 3x annyi vigyort is csal a képünkre.
A hívott fél nem hallotta hogy a rádióhullámú távrecsegő kézi készüléke bejövő hívást jelez .Biztosan motorvult már, ezért nem jött létre a kapcsolat
köszi,megvolt holnap folyt.köv.

bukkanos reptetős, adrenalinbomba ma is megvolt ,lehet hogy enduróznom kellett volna inkább
Nem nevetni! Az életem párja, amúgy a kislányom anyukája, elküldött babaharisnyáért a mellettünk levő településre(15KM ), ahová a hosszabbik úton mentünk ! Nézett is az eladónő, hogy két állig beöltözött mocis vesz két harisnyát . Sajnos felénk(Békés megye) nincsennek olyan szép tályak, mint amerre Te jártál .
vigyázz!
jó utat!
igen,igen kész vagyok a lánccal,még 20 perc és indulok
a garnitúra gumi,meg a fékbetét
majd 100 ezer
azt hittem veled is történt...
arról tudok,ott ki is tárgyaltuk a sráccal az eseményt
Bizony bizony a ZX6-r topicban mesélték hogy elmentek Ausztriába túrázni és pára lefagyás miatt elestek és tört a mocc és a váza elhajlott +ilyenek
igen,a feketejég alattomos gyilkos,robogot már dobtam el párszor ezmiatt.
Kész vagyok a tiszdztitással.A múltkori csapatásnál kicsit belezúlt a láncom

100e forint, ebbe benne van a 2 gumma is?
kiürült a clubszoba?
evés van,vagy mi?
netán vki motorozni merészel?
Már múlt héten volt lefagyott pára miatt motor törés
az árnyékban meg a lefagyott pára sem olvad meg és jeges marad.
a robogót nyúzom én is és amíg bírom addig télen is azzal akarok járni,de a haccáz már alszik
főleg h az utcai gumám elfogyott és a végére még egy defektem is lett,úgyhogy slick van fent a pannónia ringes uccsó motorozásom miatt,ergo én idén már nem
jaa és a fékbetétem elfogyott elöl
100 ezer,nesze
Az álom az jó,de ha megvalósitod az még jobb,idén én már februárban gurultam a ciberével,ismerkedtük.
Néha igencsak furcsán néztek rám az emberek Amin nem csodálkozom,februárban motorozni
Itt +15 fok van,süt a nap. Ez nekem még bőven elég klima,nagy motoron +5 fokig hitelesitve vagyok,robogon -3 fok az alja.Ez alatt már én sem 2 keréken megyek.
Elő van készitve a cucc,most megyek és jól összekenem magam a lánctisztitással
annyit nekem már nem ér egy röpke gurulás,ahol nem is MOTOROZHATOK,hogy lefektessem a ciberét
Sandra,ez Rád nem vonatkozik
Osztom a véleményt elég alatomos már ez az idő járkálás
szervusztok klubtársaim!
álmodozunk? álmodozunk?
ez már nem motoros idő!
Helló mesca jó időnk van minden nap ajándék Ki kell használni amíg lehet de am.. elég hideg van már hiába süt a napocska egyre lejeb megy