Helló-halló! Ne haragudj, nem vettem észre csak mikor már Tarjánban voltunk Ma valaki nagyon húzta neki Majknál ... vmi piros cibere...- mesca láttam ma az Oroszlány táblát is Voltunk Környén meg Tatabányán...aztán Tarján( itt egy kis éhség elleni áfonyás camambert a Favágóban) aztán Zsámbék.
Nem sámli kis túra volt...
Nem nevetni! Az életem párja, amúgy a kislányom anyukája, elküldött babaharisnyáért a mellettünk levő településre(15KM ), ahová a hosszabbik úton mentünk ! Nézett is az eladónő, hogy két állig beöltözött mocis vesz két harisnyát . Sajnos felénk(Békés megye) nincsennek olyan szép tályak, mint amerre Te jártál .
az árnyékban meg a lefagyott pára sem olvad meg és jeges marad.
a robogót nyúzom én is és amíg bírom addig télen is azzal akarok járni,de a haccáz már alszik
főleg h az utcai gumám elfogyott és a végére még egy defektem is lett,úgyhogy slick van fent a pannónia ringes uccsó motorozásom miatt,ergo én idén már nem
jaa és a fékbetétem elfogyott elöl
100 ezer,nesze
Az álom az jó,de ha megvalósitod az még jobb,idén én már februárban gurultam a ciberével,ismerkedtük.
Néha igencsak furcsán néztek rám az emberek Amin nem csodálkozom,februárban motorozni
Itt +15 fok van,süt a nap. Ez nekem még bőven elég klima,nagy motoron +5 fokig hitelesitve vagyok,robogon -3 fok az alja.Ez alatt már én sem 2 keréken megyek.
Elő van készitve a cucc,most megyek és jól összekenem magam a lánctisztitással
Este fórum,de most mennem kell írány a GYM,haver már ráült a dudára,a szomszédok mindját levadásszák
Nem sámli kis túra volt...
bukkanos reptetős, adrenalinbomba ma is megvolt ,lehet hogy enduróznom kellett volna inkább
jó utat!
majd 100 ezer
arról tudok,ott ki is tárgyaltuk a sráccal az eseményt
Kész vagyok a tiszdztitással.A múltkori csapatásnál kicsit belezúlt a láncom
100e forint, ebbe benne van a 2 gumma is?
evés van,vagy mi?
netán vki motorozni merészel?
a robogót nyúzom én is és amíg bírom addig télen is azzal akarok járni,de a haccáz már alszik
főleg h az utcai gumám elfogyott és a végére még egy defektem is lett,úgyhogy slick van fent a pannónia ringes uccsó motorozásom miatt,ergo én idén már nem
jaa és a fékbetétem elfogyott elöl
100 ezer,nesze
Néha igencsak furcsán néztek rám az emberek Amin nem csodálkozom,februárban motorozni
Elő van készitve a cucc,most megyek és jól összekenem magam a lánctisztitással
Sandra,ez Rád nem vonatkozik
álmodozunk? álmodozunk?
ez már nem motoros idő!