Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazán jó kis program De azért a csőrikés pizsit ne felejtsd átvenni
Kicsit nem figyelek és elszabadul a pokol a fórumban
Gemmancs: CSAKIS HONDA A ISTEN Tegnap kikészültem a sok Suzukitól...
Köszi, és utánna visszajövök és alszom tovább......
JO étvágyat
Itt meg elég pontosan: http://www.idokep.hu/?oldal=fe...

No, ezért nem indultam neki a mai napnak két keréken, nemsokára idér...
Most keltem fel kinéztem az ablakon de itt Bécsben sincs jó idő.... na nem baj elmegyek sütit habzsolni
14-16 fok 7végén...eső nélkül...felhős,derűs égbolt....
időjárásjelentés az RTLen MOST
Nálunk pocsék idő, kis esővel.... (2.ker)
Hol esik?Itt nálunk 100 ágra süt a nap! Viharsarok.
... épp azon gondolkozom, hogyan lehetne szögekkel kivert gumival télen is gurulni.
Jóóóreeeggelt!

Csakis a HONDA ;)
Jó REGGLET motorosok! Ma persze esik...szóval a motorvulásnak lőttek. Szép ez így mondhatom...legalább utóljára lennének kegyesek az istenek hozzánk Amúgy ki mit csinál?
Igazán nincs mit, ami szép az szép...
Köszönöm a bókot .. és bár a kis drágám nem tud belepirulni a bókba...-én annál inkább
Szokjátok kollégák , rendeltek tőlem 08 Blade-re egy ilyen D and D exhaust-t, mint a repülőgép ...ugy szól

Is it street legal? Jahh az meg mi...
RED NECK .....
Most nézegettem vissza, szép képek! A második meg főleg! Fél perc után feltűnt hogy motor is van a képen, olyan kedvesen mosolyog a tulaj.
kössz aszittem valami pálya
Sikerült, szép idő lett, és egy jót forogtam a környéken
Ha sikerül, kérem a pontos receptet! Az esőtánc már megy, most az ellenkezője kellene.
hát itt süt a nap,de megígérem minden tőlem telhetőt megteszek,hogy ott is így legyen
már kezdem is
Reggelt! Kedves egybegyűltek, kérem közösen imádkozzunk, hogy a magasban a felhők tovaszálljanak kis városkánk felől, süssön ki végre a nap, hagy menjek picikét gurulniiiiiii
Hüle kérdésre hüle válasz
hiszen nem is ismersz
PONTOSAN
(m)ilyennek ismersz?