Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csináltam az előbb egy tesztgalériát, és valamiért nekem sem tölti most fel a képet.. ..lehet, hogy az a rész behalt, vagy karbantartás alatt van, én a helyedben megpróbálnám később..
nálam ugyan nem írt ki hibaüzenetet, de egy piciket képet csak töltött, töltött, töltött... ..vagyis úgy csinált
Igen
Lamborghini
Akkor a kawasaki tud valamit nem
...a galériát gond nélkül meg tudod kreálni, csak a fotók feltöltésénél van baj?
Nah most mondták( egy Kawasakis adtak ki a titkot) , h a Kawasaki bányagép is nameg azzal fúrták a Csalagutat ...itt már kezdett folyni a könnyeim a nevetéstől és az alvázszám mellett ott van, h Kawasaki Heavy Industrie...nah itt végem volt
Alex majd alkalomadtán üdvözöld Strauß bácsit, ha már arra jársz És azonnal mutasd a Repsolos pizsit
Jó reggelt :) Segítsetek mán cegény Pszichonak! Nemtok fotógalériát feltenni. Zsebi te biztos tod az okát mee te ilyen zsenileány vagy :) Eljutok addíg, hogy kivalasztanám a fotókat de ráklikk és nem történik semmi csak alul kiírja, hogy hiba az oldalon :( Most akkor csak én vagyok a hüle vagy egy kicsit az oldal is? No hama gyorsan kérek segítséget! Köszi... :)
Nálunk elég sok Lamborghini jár ilyentájt.... Pl. ilyenek:
A honda villanymotor nem?
..de még mennyire..
A Suzuki csónakmotor, a Yamaha hangszer, a Honda fűnyíró, a Kawa traktor, az Aprilia magnéziumtarktor...
Heavy Metal Industry asszem ez van a weblapjukon gyártanak ott mindent markológépet.....stb stb..
ja,vagy úgy!
Az a Ducati:D:D
Passz...azt én is mindig elfelejtem...:D
Csörgőkigyóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
óóóóó.
Te Gemi...mindig elfelejtem, h mi is volt a Kawasaki...-azt tudom, h Yamaha hangszer( de még milyen jó) a Honda kertigép ( nem árt a sokoldalúság) és a Kawasaki mi is turmixgép vagy mi?
Idén nem motoroztunk együtt Lepencén.... :(:(
Én szerencsére dolgozom, így kevésbé zavar az eső...

Az rtl-en ne higgyetek el mindent a szőke lánynak, mert Zita drága nem meteorológus! Én csak tudom...
Most csőrikés van rajtam de löttem ebay-ról REPSOL logo-s pizsit remélem ideér nem sokára
Nézd meg a Kill Bill-t Ott jól megaszondják mik az olasz motorok-autók Na jó...a TL viszont tlg jól sikerült motorja a Suzukinak
Suzuki....
Mi is volt az előző motorod kedves?
Amúgy meg csak az olasz motor a motor
Najó, csak vicc volt
Eurosporton GP-t ismételnek...:D
Ja...azthiszik hogy a S a motor,pedig a HONDA:D