Hát vegyél neki egy 2007-es gixxert- arról tuti leér a lába-és minden bizonnyal tetszene is neki Bár ajánlatos lesz az "őrültködését" a pályára tartogatni...mert az ugye a motorozásnál sem vezet jóra. De ha ennyire örömét leli a vezetésben a motorozást imádni fogja...
Nem egy körbemotorozott már itt-ott, én tudom hogy ez kellene a nejemnek, csak egyszer jussak el oda hogy kipróbálja. Utánna tuti nem győznék utánna menni ügyes csajszi.
Egyébként pedig pici asszony, de csini nagyon. Csak némi problémája lenne a láb+talaj kapcsolattal. A gáz húzásával nem, őrültként de ügyesen közlekedik az autóval is.
1. nem mossa a sz*ros pelust (ne ejtsek teherbe senkit)
2. lábon érjek haza (ne rendőr vigyen, és botrányosan részegen se próbáljak hazaérni)
3. nagyjából tudja melyik országban tartózkodom
Ettől még a motorozás belefért.... bár némely este egyszerre lehetett volna a 3 szabályt megszegni
Viccelsz? ez a legújabb típus...a Reventón Most vettem meg egy ilyet kicsiben, távirányitósat,mert az volt...de van még pár darab a vitrinbe....kicsitől a nagyig...feketétől a fehérig....:D:D
1. nem mossa a sz*ros pelust (ne ejtsek teherbe senkit)
2. lábon érjek haza (ne rendőr vigyen, és botrányosan részegen se próbáljak hazaérni)
3. nagyjából tudja melyik országban tartózkodom
Ettől még a motorozás belefért.... bár némely este egyszerre lehetett volna a 3 szabályt megszegni