Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát vegyél neki egy 2007-es gixxert- arról tuti leér a lába-és minden bizonnyal tetszene is neki Bár ajánlatos lesz az "őrültködését" a pályára tartogatni...mert az ugye a motorozásnál sem vezet jóra. De ha ennyire örömét leli a vezetésben a motorozást imádni fogja...
Majd meglátogatunk Mi motoros csajok, és majd jól fog irigykedni;)
Jahh, egy két év és kanyarban kifujjjjjja az orodat
Nem egy körbemotorozott már itt-ott, én tudom hogy ez kellene a nejemnek, csak egyszer jussak el oda hogy kipróbálja. Utánna tuti nem győznék utánna menni ügyes csajszi.
Ismerek motoros csajokat, akik nem a magasságukkal vezetik a motorjaikat, uhogy az nem akadály:D:D
Egyébként pedig pici asszony, de csini nagyon. Csak némi problémája lenne a láb+talaj kapcsolattal. A gáz húzásával nem, őrültként de ügyesen közlekedik az autóval is.
Ruhája van, sisakja van, csizma még hiányzik, és nem ül fel mögém... (pedig nem motorozok botrányosan rosszul) Egy év győzködés után letettem róla.
Hát vegyél a feleségednek is egy motort És mond meg neki, h azért vetted, h a te szintedre hozz mindenkit
Anyám anno 3 kitételt mondott:

1. nem mossa a sz*ros pelust (ne ejtsek teherbe senkit)
2. lábon érjek haza (ne rendőr vigyen, és botrányosan részegen se próbáljak hazaérni)
3. nagyjából tudja melyik országban tartózkodom

Ettől még a motorozás belefért.... bár némely este egyszerre lehetett volna a 3 szabályt megszegni
Jaja...J ügynök
Tesód a J ügynök vagy már megint szétszórt vagyok?
hehe...Nálunk 3an is vagyunk....anyu örömére...
Nemtudom,hogy ki merre...sokan bejelentkeztek már a SZA fórumon...azt eltüntek...gondolom mindenki programozik...
Most 8, és motorozni akar. De a párom azt mondta elég egy hülye a családban....
Te amúgy a csajok alszanak még? Mert nagy csend van...még Ancsyt sem látom sehol... A sok cocktail...
Mennyi idős a fiad?
A fiam tuti értékelné! Nagy RC hajszoló és munkagépmániás ... Azért kellett Miskolctapolácra menni nyaralni, mert ott volt ilyesmi rogyásig
04piros-01fehér
Gemmancs és végülis mi áll a motorod forgalmijában piros vagy fehér?
Viccelsz? ez a legújabb típus...a Reventón Most vettem meg egy ilyet kicsiben, távirányitósat,mert az volt...de van még pár darab a vitrinbe....kicsitől a nagyig...feketétől a fehérig....:D:D
Nekem is csak IE alól műxik, Firefox -al megáll, csak tölt és tölt...
Köszi szépen, akkor mégsem én vagyok a hüle
Hogy ez mennivel szebb mint amiket az utakon látok élőben....
-t