Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majdnem az egész MERSZ szezont végignyomtam, talán ha 2-3 alkalom maradt ki. Nálunk nincsenek "versenyzők", mindenki figyel a másikra, baleset is idén csak saját hibából volt...
csak annyi a különbség, hogy a felnicsíkot láttad, a tattoo-t meg nem.. (legalábbis az enyémet)
egyébként nem szoktam összekeverni vagy összehasonlítgatni a motorozás izgalmait más jellegű izgatásokkal..
pályáztál már korábban?

milyen volt a Hring? nem dúrtak le a "versenyzők"?
Köszi
még nem,most fogom még csak kitolni a gépet a garázsból és elinditani
szevaaa mindenki!

Zolibá! jók az új képek rólad és a mocidról
leért a térded MERSZ esten? ...grat!

Amúgy mizu van itt?
Már elindultál és el sem köszöntél? Jó utat...vigyázz magadra!
Persze,nem tudunk,dehogynem,csak még nem tudod, hogy tudsz
És Oroszlányban nem gurultatok egyet? Az azfalt mikor utoljára arra jártam, igencsak kátyúszaggatott volt.
Szerintem jó lesz a fény igy is ahogy van,már jópár réteg van rajta.

Na igen,szépmotor, jó motor a Honda,de ezekszerint nekem rendkivül erős negativ töltésem van, hogy mindig kiválasztom azt a terméket,ami hibás

ebből már kezd nagyon elegem lenni
Szió! Már ha 'mundér', én teljesen meg vagyok elégedve! Egyet értek Veletek, mindenkinek a saját mocija a legszebb. - álmodozni azért lehet
Jajh mesca...nem stuntoltunk És ennek az az oka, h nem tuuuudok Nomeg az is, h a stunt bemutatókra való és nem közútra !
Viszont abban a finom sóderes cuccban lehet látod még a Metzeler lenyomatát Majkon a hídon
És képzeld, mikor arra tovább mentünk az erdőben, ahol gyönyörű, széles aszfalt volt, egyszercsak Oroszlányban kötöttünk ki Csillog-villog már a gépsárkány?
Nem kell védened a Honda mundért...megteszi azt több millió elégedett tulaj Sajnos kivételek vannak...
"bár én nem annyira tudok ráizgulni a felnicsíkokra.. "

ez pedig legalább olyan izgató tud lenni,mint egy jólsikerült derék tatto a férfi szemnek.

Ez lekellett csapnom
Most én mit mondhatnék,hogy az F-s se ronda,és megy mint a mérgezet egér.De ennyi,nem védem a Honda mundért, van miért.
Szerelem volt első látásra,és pár hónap után kiderül hogy bibis a feje

Na, lassan indulok motorvulni,megnézem a gumma köröket amiket tegnap Szandráék otthagytak,a rögtőnzött streetfighter bemutatón
Semmit, én is csak viccelek
Amúgy a kép óta van még rajta két berik jel is... és az is fehér... na meg a nevem... és az is fehér...
most mi rosszat írtam? ..te is leírtad a véleményed, meg én is.. így van rendjén..
Jajh te, ne vegyél már komolyan minket Mindegyikünk motorja gyönyörű, mert Hondából van És hát persze, hogy mindenkinek a sajátja a legszebb
szerintem a fehér.. ..ha muszáj választani, bár én nem annyira tudok ráizgulni a felnicsíkokra..
de a fehér se semmi
szerintem a kék...
..ugyanez vonatkozik a 2004-es évre is..
Zoli-Zoli... Hozzám korábban kell felkelned és régen több tejet kellett volna innod
Jól mondod...a 2007-esben...az a legszebb A 2003-asban viszont valaki magasan ver mindenkit...és azt piros-fekete színben gyártották...
De kis genya vagy...
A 2007es fehérben a legszebb RR, mindegy, hogy kék, vagy fehér csíkos...
Hűűűűh, látom vkinek a hiúságába tiportam Szép-szép...de látom van belőle több is...na most akkor melyik is a legszebb? A kék vagy a fehér felnicsíkos a 2007-esek közül?
Na akkor pár kép, csak hogy szokjad a legszebb motort!
Elől, hátul, oldalt és párban az előző modellel...
És a tesójával...