Majdnem az egész MERSZ szezont végignyomtam, talán ha 2-3 alkalom maradt ki. Nálunk nincsenek "versenyzők", mindenki figyel a másikra, baleset is idén csak saját hibából volt...
csak annyi a különbség, hogy a felnicsíkot láttad, a tattoo-t meg nem.. (legalábbis az enyémet)
egyébként nem szoktam összekeverni vagy összehasonlítgatni a motorozás izgalmait más jellegű izgatásokkal..
Persze,nem tudunk,dehogynem,csak még nem tudod, hogy tudsz
És Oroszlányban nem gurultatok egyet? Az azfalt mikor utoljára arra jártam, igencsak kátyúszaggatott volt.
Szerintem jó lesz a fény igy is ahogy van,már jópár réteg van rajta.
Na igen,szépmotor, jó motor a Honda,de ezekszerint nekem rendkivül erős negativ töltésem van, hogy mindig kiválasztom azt a terméket,ami hibás
Jajh mesca...nem stuntoltunk És ennek az az oka, h nem tuuuudok Nomeg az is, h a stunt bemutatókra való és nem közútra !
Viszont abban a finom sóderes cuccban lehet látod még a Metzeler lenyomatát Majkon a hídon
És képzeld, mikor arra tovább mentünk az erdőben, ahol gyönyörű, széles aszfalt volt, egyszercsak Oroszlányban kötöttünk ki Csillog-villog már a gépsárkány?
Nem kell védened a Honda mundért...megteszi azt több millió elégedett tulaj Sajnos kivételek vannak...
Most én mit mondhatnék,hogy az F-s se ronda,és megy mint a mérgezet egér.De ennyi,nem védem a Honda mundért, van miért.
Szerelem volt első látásra,és pár hónap után kiderül hogy bibis a feje
Na, lassan indulok motorvulni,megnézem a gumma köröket amiket tegnap Szandráék otthagytak,a rögtőnzött streetfighter bemutatón
Zoli-Zoli... Hozzám korábban kell felkelned és régen több tejet kellett volna innod
Jól mondod...a 2007-esben...az a legszebb A 2003-asban viszont valaki magasan ver mindenkit...és azt piros-fekete színben gyártották...
Hűűűűh, látom vkinek a hiúságába tiportam Szép-szép...de látom van belőle több is...na most akkor melyik is a legszebb? A kék vagy a fehér felnicsíkos a 2007-esek közül?
egyébként nem szoktam összekeverni vagy összehasonlítgatni a motorozás izgalmait más jellegű izgatásokkal..
milyen volt a Hring? nem dúrtak le a "versenyzők"?
Zolibá! jók az új képek rólad és a mocidról
leért a térded MERSZ esten? ...grat!
Amúgy mizu van itt?
És Oroszlányban nem gurultatok egyet? Az azfalt mikor utoljára arra jártam, igencsak kátyúszaggatott volt.
Szerintem jó lesz a fény igy is ahogy van,már jópár réteg van rajta.
Na igen,szépmotor, jó motor a Honda,de ezekszerint nekem rendkivül erős negativ töltésem van, hogy mindig kiválasztom azt a terméket,ami hibás
ebből már kezd nagyon elegem lenni
Viszont abban a finom sóderes cuccban lehet látod még a Metzeler lenyomatát Majkon a hídon
És képzeld, mikor arra tovább mentünk az erdőben, ahol gyönyörű, széles aszfalt volt, egyszercsak Oroszlányban kötöttünk ki Csillog-villog már a gépsárkány?
Nem kell védened a Honda mundért...megteszi azt több millió elégedett tulaj Sajnos kivételek vannak...
ez pedig legalább olyan izgató tud lenni,mint egy jólsikerült derék tatto a férfi szemnek.
Ez lekellett csapnom
Szerelem volt első látásra,és pár hónap után kiderül hogy bibis a feje
Na, lassan indulok motorvulni,megnézem a gumma köröket amiket tegnap Szandráék otthagytak,a rögtőnzött streetfighter bemutatón
Amúgy a kép óta van még rajta két berik jel is... és az is fehér... na meg a nevem... és az is fehér...
Jól mondod...a 2007-esben...az a legszebb A 2003-asban viszont valaki magasan ver mindenkit...és azt piros-fekete színben gyártották...
A 2007es fehérben a legszebb RR, mindegy, hogy kék, vagy fehér csíkos...
Elől, hátul, oldalt és párban az előző modellel...
És a tesójával...