Ha már Turul... Vigyázzatok az Istenhegyi elején a Turulnál! Fel van szórva valami szarral. Én hazafelé a Németvölgyiről szoktam balra kanyarodni felfelé az Istenhegyire, és a minap úgy indult meg alattam az eleje, hogy ha nem figyelek annyira, akkor fényeztethetném megint a jószágot. szerencsére az emelkedőre felfelé fordulásra amúgy is figyelek, mert ott néha hipp-hopp kell kifordulni és mivel lejt, olyan mintha kétszer annyira döntené az ember.
Reggel meg az utcánkról a sarkon befordulva sikerült koriznom. Nedves falevelek. Na, igen. Ilyenkor erre már figyelni és számítani kell.
Tegnap még egy kicsit bénának is éreztem magam, hogy a Pilis köröm után maradt néhány mm csík hátul, de pudingoltam, mert árnyékos kanyarokban néhol még foltokban vizes is volt. Aztán hazajöttem, és olvastam, hogy az egyik VFR-es fórumtárs az ottani topic-ról aznap meghalt a Mátrában. Lehet, hogy nem voltam király, de én (most) hazaértem. Vigyázzatok magatokra!
Azt a kápolnát holnap megkeresem,meg végre talán a fényképezőgépet sem hagyom itthon.Pár érdekes képet tudtam volna lőni az elmúlt pár hétben.
Tatáró,l -ha az autópályáról jöttök be és Szőlős irányába mentek,a Baj-i elágal pont szembe jobbra,majd tovább párhuzamosan kb 100m-re van egy parkoló a tóparti sétány felett, a tóparton rögtön van egy pad,du 4-5 óra felé napsütéses idöben nagyon pöpec a hely.Ott szoktam süttetni a mafla fejemet egy rövid ideig. Olyankor végre visszatér az élet az elzsibadt fenekembe is 120-150km-után muszály megállnom,egy kicsit.
Az első három kép Majkon készült( a tónál és egy régi kápolnánál). Tatán nem voltunk pedig nagyon szeretem... Ha még lesz jó idő oda is el kéne ugrani.
A Turulmadár alatt az 1-es kb 4 óra magasságában mentem tovább Tata irányába,fél ötkor indultam az Öregtótól haza.
A kastélynál voltatok fent?
A tó fölött van egy fogadó (4 Remete nevü),van pizzaválasztékuk bőven,(a tengergyümölcse gyenge,teszteltem )Chukvár irányában a majki Bányaüzem (XX-as akna) most mint múzeum létezik még.
Amikor még termelő bánya volt,volt szerencsém 9 évet ott dolgozni,ebből 6 évet csapati villanyszerelőként.
A 3.képet azt nem vágom hogy hol lehet azon a környéken.
Én és a motorom most = bár ő nem tud ennél jobban elpirulni
Nah erre az évre ezek voltak az utolsó képsorozatok Majd jövőre megint castingolunk a "CBR Playboy" címlapképre
Bad a tiéd a legszebb CBR popsi címre hajt?
Reggel meg az utcánkról a sarkon befordulva sikerült koriznom. Nedves falevelek. Na, igen. Ilyenkor erre már figyelni és számítani kell.
Tegnap még egy kicsit bénának is éreztem magam, hogy a Pilis köröm után maradt néhány mm csík hátul, de pudingoltam, mert árnyékos kanyarokban néhol még foltokban vizes is volt. Aztán hazajöttem, és olvastam, hogy az egyik VFR-es fórumtárs az ottani topic-ról aznap meghalt a Mátrában. Lehet, hogy nem voltam király, de én (most) hazaértem. Vigyázzatok magatokra!
Még mindig tatrozzák a Mekit?
Tatáró,l -ha az autópályáról jöttök be és Szőlős irányába mentek,a Baj-i elágal pont szembe jobbra,majd tovább párhuzamosan kb 100m-re van egy parkoló a tóparti sétány felett, a tóparton rögtön van egy pad,du 4-5 óra felé napsütéses idöben nagyon pöpec a hely.Ott szoktam süttetni a mafla fejemet egy rövid ideig. Olyankor végre visszatér az élet az elzsibadt fenekembe is 120-150km-után muszály megállnom,egy kicsit.
A kastélynál voltatok fent?
A tó fölött van egy fogadó (4 Remete nevü),van pizzaválasztékuk bőven,(a tengergyümölcse gyenge,teszteltem )Chukvár irányában a majki Bányaüzem (XX-as akna) most mint múzeum létezik még.
Amikor még termelő bánya volt,volt szerencsém 9 évet ott dolgozni,ebből 6 évet csapati villanyszerelőként.
A 3.képet azt nem vágom hogy hol lehet azon a környéken.
Holnap körülnézek Én is ott.
Remélem mindenki hazaért a motorvulásból!
Nekem sajna még mindig szét van bombázva szegénykém...
Nah erre az évre ezek voltak az utolsó képsorozatok Majd jövőre megint castingolunk a "CBR Playboy" címlapképre
Bad a tiéd a legszebb CBR popsi címre hajt?