Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Crawford csak maradjom ahol van ,az éjjel ha összejött volna a triumvirátus akkor lett volna csak igazán pörgés. Igen a 3.te vagy.

Még megyek és le PM-zem a moc láncát,(tisztit,feszit,ken) és rászabadulok az utakra.Még nemtom merre,de együtt kitalálhatnánk valamit.
Igen ő is de maga is hölgyem
Nah és ki az? A Cindy Crawford?
Helló hát igen csak 1ember hiányzik az estik tracspartiból nem is tudom ki az
Jó reggelt CBResek Uh mekkora élet és szakmai konferencia volt itt éjjel!
Ma is motoros idő van...mi is legyen a célpont?! Még gondolkodom rajta kicsit...
Jó cakát,én is hajnalban kelek, 9-kor
Még egy kis türelmet kértek tőlem a szervizben,ők rajta vannak az ügyön,én meg még türelmes vagyok,egy darabig még.
Egészen nov. 15-ig.
Na megyek alukálni holnap feladatom lessz jó éjt cső
Én am.. gyaur(hitetlen) ember vagyok mert nem vagyok 1márka hű ember ami jön és jónak látom az lesz
Miért nem írsz 1 mailt a nagy H-nak Hogy sürgesék már + a dolgot cseszék+
Már csinálnák,ha megkapnák végre az új alkatrészeket a Honda Hungáriától.
Azt a és még mindig semmi hova fordultál ,hogy csinálják + én ajánlom a Karasnát
Egy igen apro lyuk van a balodalon, a veztengelyek sikja alatt,öntési hiba miatt,de ez pont elég hogy átjusson rajta a motorolaj oda ahol semmi keresni valója,hengerfejen kivülre.
Mégis mi a baja a hf-nek
A projekt jegelve van,most még a garis Hf cserére várok. Ez a hiba egy HONDÁTÓL felért egy szivenszúrással,halálos,mármint a márkahűségnek.
Na örülök és mi a helyzet a 3/4literes Gixxer projektel Én mocozok jövőre az enyémmel és ha jön rá valami üzlet akkor majd látom Ha + éri ne hagyd ki
Szevasz!

Igen, volt pár km. És a héten még 1-2 tank benyát eltolok.
Helló
Hogy s mint Motoroztok na majd én ezen a héten Áááááá nem amúgy jó kis fiú leszek és meg álom
ezzel a padlóra küldeném Mr.Bean-t a trónról
Mesca kérhetem, h vedd fel legközelebb ezt a mutatványodat és tedd fel videón?
Szia! Ti merre voltatok?
Szió! A cimbimmel mi kissebb kört mentünk, de a mosolya mindent elárul, IGAZ?
Kiborítasz... :)
Jó estét!

Igen szép idő volt ma,de sajnos egy 20e négyzetméteres bádogcsarnokban kellett eltöltenem belőle a nap felét.
Most mehetnék motorvulni, de nem szeretem a denevéreket.
A jövöhéten bepótolom,csak 2 napot kell melóznom.
A stoppie motor nélkül fenomálisan megy,egy kissé fej és orrnehéz vagyok,igy semmi erőlködés nem kell hozzá

F.Gábor már vizuálhatta eme jelenséget ,Ő megerősitheti e tényt. Egy stuntos ismerősével simám tartom eme téren a lépést,a nickjét nem írnám le,ha nem gond.

Most lépek,de a szokott időben leszek.
Jut eszembe : "Kié ez a motorbicikli? "
Könnyen beszélsz Franciao.ból Tudodm, h csak ezért nem félsz Jól nézd meg ezt a motorbiciklit, mert kint nem látsz ilyen szépet, mint az előző példád is mutatta
Túúúúdom -túúúúdom...ahoz, h máskor szebbet írj, többet kell fizetnem