Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jajistenemmicsodagyönyörűségességes motorbicikli!
Nála már csak a tulajdonosa pompázatosabb! :)

(Így megfelel a magasztaló hozzászólás, vagy még "dulvábbat" írjak? ;) )
Épp meg akartam dícsérni a fekete E60 35d-t, tetszik. :)
A tárcsafékzár szándékosan rikító sárga színű, hogy lehetőleg ne felejtse rajta a balga rider. Nem kell hozzá messzire menni, itthon is kapható ilyen. Vagy vigyek neked egyet? Nem lesz olcsó... ;)
Az 535 dájzli jelenleg képszemét funkcióban van. Egyébként ott van a felnije
Jó képek , de hol a csini tulaj a gépről? Nekem úgy tanították, mindig legyen ember is a fotón....
Azt a rozsda boglyát dózerel el kellet volna takarítani, mert szennyezi a hátérképet
Nah akkor 2 Visegrádos kép:
Ok. Ancsy, megírom. 10 perc.
RR Cat!
Ha itt vagy, olvass vissza, írtam neked lejebb....
Nagyon kéne az irományod, ha akarsz a weben fennt lenni..Már csak Rád várok...PLEASEEEEEEEEEEEEE
"Egom - pipa, Vgrád- pipa, Budapest -pipa" marha jól hangzik, csak innen baromi messze van
Na helló! Egom - pipa, Vgrád- pipa, Budapest -pipa Nagyon jó kis kör volt.
Mindjárt jön pár kép is.
Igen, volt is, aztán egy újdonsült motoros barátomnak adtam el, és még nem érkeztem venni sajna. Így jártam. Pedig jó lett volna ma kicsit kimozdulni a gépek elől.
Háááát, ezért jó megtartani a cordura ruhákat, bőr vásárlása után is. Én se nagyon használom, talán 2-3x évente, de nem fogok megválni tőle...
Bár nekem a kezeim szoktak inkább fázni, nincs téliesített motoroskesztyűm.
Azt meg főleg!.... Áááá elegem van az őszi munkákból, amikor szép idő volt kukoricát pakoltam, bezzeg most mikor mehetnék meg odafagyok a gépre.
A hideget csókoltatod
Upsz, az előző smiley-t elnéztem..............
Brrrr. Hideg van . Szépen süt a nap, de megfagynék a bőrcuccban.
Én nem mocozok úgy látom te se
Üdv! Mindenki motorozik?
Vagy rendezzük a hiteleinket!Lakáshitel,motorhitel,felnihitel...
Sandra!
Már csak a te bemutatkozó pár soroda várok..please, küld el még ma:)))))
Puszi,Ancsy
én az!
vigyázz!
Jóvanna...a zár lemaradt...de legalább te gondolatolvasó vagy
Miért mit mondtam? Szerintem azt....és nem tárcsfaéket
tárcsafék zárat akartál mondani,drága?
Jó reggelt! Szép idő van, úgyhogy délután menni kéne egy kört....egy kis Egom-Vgrád lenne a tuti
Bálint: én mindig is tudtam, h ezek a franciák nem normálisak A legszebb a sárga tárcsafék rajta Hozol nekem olyat?
Mesca: nem is mondtad nekem, h már így megy a stoppi!