Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

..nemtom.. esetleg gyújts rá a nagy ijedtségre! ..egyből kiderül..
néma csend és benzinszag,lehet hogy felborult a motorom?
mesélj, mit hallottál!
Jó estét úrak/hölgyek!

A mai hszk-ből sem lesz pletykarovat a Clubban
Sziasztok!
Kiváló állapotú Honda Hornet 600-am eladó!
2005-ös.
Akit érdekel.
ÜDV.
306203850
Sziasztok!Szeretném lecserélni a gyári pleximet a motoromon (Honda CBR1100XX) Ha valaki tud buborékos plexit olcsón, azt megköszönném. Ezen a címen értek el- pampulla@freemail. hu Előlre is köszönöm.
Szia Sandra!
A képeket köszike, amiket küldtél, viszont bemutatkozást pár sorban magadról még nem mellékelnél? Azt elfelejtetted:))))) Köszi és várom akkor.Puszikaaaaa
Fórumra less be, van új infó....
Úgy legyen De itt az ideje az ősznek És utána a tavasznak
Te miről beszélsz? Már vasárnaptól jön vissza a jobb idő... (állítólag)
Hali most már jön ősz az esős taknyos idő
Helló motorosok! Ufye-ugye, aki nem használta ki a jóidőt...
Jó éjt
Megyek is aludni... Jóéjt! Majd egyszercsak jelentkezem:D
Sziasztok!

Bocsi, hogy eltűntem...meló, buli, haverok...:D
Helló Club-os ok
Gondoltam szépen mutat egy szép CBR a CBR Clubban
Szíp motornak szíp gazdája...
Te kis humorzsák...
És a farkas sem rossz Köszönöm a motorom nevében kedves Alex és BadZoli, megtisztelő ez Önöktől Le is megyek a drágámhoz és átadom neki a dícséreteket, had mosolyogjon ő is, merthát belepirulni úgysem tud
Zoli ugye figyelted a poént
Csecse a piroska
Szíp motor!
Na jó estét, jó szurkolást Néhány ígért kép! Nem túl jók..de azért tükrözik egy októberi késődélutn hangulatát.
Helló mkinek!Helyzet?
Sziasztok szeptemberben ellopták a motoromat 2003-mas 600rr! Full egyedi fényezéssel! 500000ft a megtalálónak!
Igen vannak benne szép részek,és van benne egy szép nagy bukkanó 160-170-el kész extázis,upsz most elszóltam magam.
3 és fél 4 felé jártam arra,Gyermely határában fordultam vissza és mentem komáromba.Végre megvan a favágó is,a múltkor jól elsuhantam mellette