Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kész vagy a dög letakarításával? Még visszafelé is jó idő volt, pedig 6 előtt pár perccel indultam. A földek miatt ugye traktorokkal számoltam, bár a földfelhordás gáz...De a Gyermely és Tarján közötti erdős rész a KEDVENCEM.. ott olyan az út, mintha összeérne az éggel
A legjobb,Tarjánnál visszafelé,süt a nap,és közben meg esik az eső pár perc erejéig. Persze csak annyira hogy jó nyálkás legyen az út
Tbánya-Tata-Komárom meg porzott,egy csepp eső nem volt.
Dokinak nem szabad ellent mondani Traktorost nem de,egy erdészeti rönkszállító kamazost a kobak alatt anyázva elküldtem a melegebb éghajlatra.
Úgy ahogy megvan írva,motoros nem ember,az állat az elé, nyugodtan kilehet raknia gépet az erdőből kifelé jövet,mikor felhajt az útra.

Jöhetnek a képek
Helló-halló! ÉN betartom az orvosom utasításait Most jöttem meg a Tarján Ringről! Naaggggggyon jól esett a motorvulás, bár több útakadályt is le kellett küzdenem Traktorok tömgelege, kanyart levágó kamionok! De annyira szép volt a táj....nomeg jó a kaja. Mindjárt mutatok egy-két képet.
Készre van szerelve,benne az összes szelep,csapágy ,veztengelyek,és vezlánckerekek.
Ez volna legjobb és leggyorsabb megoldás a cseréhez.
Komáromba is voltam,de elsőnek a Fellegvárhoz mentem. 250 km ma is becsúszott a mocba.
És Te megfogadtad a doki tanácsát, voltál motorvulni?

Most megyek és rendberakom a moc pofiját,tiszta muslinca már megint
Milyen az a fűzött hengerfej? Mert fűzött blokkról, meg főtengelyről már hallottam, de hengerfejről még nem...
Na csak bementem a szervizbe Visegrádról hazafelé menet.Fűzőtt komplett hengerfejet szeretnének kapni,de úgynézki hogy az új alkatrészekből, a szervizben kell majd összefűzni az új hengerfejet.
ez végül is igaz.de én sem ismerem gyurcsányt mégis omcsok csúnyán tudnék rá nézni.
Indulsz a Dunapartra? Komáromhoz mész?
Szólhattál volna...
Nem kell,idáig nagyon korrektek voltak,lehet becsúszott valami nekik.

Bemelegedett a gép,indulok a dunapartra.
Oké fenn próbálok lenni talán ma van az utolsó öreglányok nyarának napja
ez érdekes
nem mész be asztalt borogatni?
Szevasz!

Hf ügyben még semmi
Akkor tessék kimenni a mocihoz,elinditani és elkezdeni beöltözni a motorvuláshoz
aggyisten mindenkinek a klubban.
tévedés ne essék,nem most keltem,húzom az igát serényen!
vmi amiről tudni érdemes?
Az jó ha már nem igy néz ki a bokád,3 hónap alatt sokat javulthatott, gondolom már nincs igy bedagadva.
Este 11 előtt nem igen leszek,inkább éjfél környéke az az idő mikor gép előtt vagyok.

Most indulok motorvulni(copyright by RRcat ) idén talán utoljára megnézem a Dunakanyart.
Jó regglet mindenkinek
Mesca...receptre írták fel a motorvulást és az eszközt( motor) már kiváltottam hozzá
Nah Gábor köszönj nyugodtan
Crazy Joe!
Nem is ismerlek, hogy néztem volna rád csúnyán?
Szia Kisdelfin!
Te néztél rám olyan csúnyán a ringen?ha nem bocsi,de nem tudtam 100%osan azonosítani a hölgyet
RR Cat drága!
Mikor kapom meg tőled az anyagot a webre?
Oké +lesz köszi de ez már 3hónapos kép Be is baszna ha most nézne így ki majd csinálok a mostani állapotról is képet de csak +nyugtatás képen elég későn jutott el ide valaki ma is így jössz +holnap is
Jó éjt
Holnap rádkérdezek, betartottad-e doki utasitását.
Igen,megcsúszik néha.Fehér aszfalton már majdnem sikerül eldobnom ezmiatt,pedig a térdem még km-re volt a földtől.
Nah jó...majd megszakértjük ezt később Megyek aludni, jó éjt MINDENKINEK fórumtól, clubtól meg topictól függetlenül!