Kész vagy a dög letakarításával? Még visszafelé is jó idő volt, pedig 6 előtt pár perccel indultam. A földek miatt ugye traktorokkal számoltam, bár a földfelhordás gáz...De a Gyermely és Tarján közötti erdős rész a KEDVENCEM.. ott olyan az út, mintha összeérne az éggel
A legjobb,Tarjánnál visszafelé,süt a nap,és közben meg esik az eső pár perc erejéig. Persze csak annyira hogy jó nyálkás legyen az út
Tbánya-Tata-Komárom meg porzott,egy csepp eső nem volt.
Dokinak nem szabad ellent mondani Traktorost nem de,egy erdészeti rönkszállító kamazost a kobak alatt anyázva elküldtem a melegebb éghajlatra.
Úgy ahogy megvan írva,motoros nem ember,az állat az elé, nyugodtan kilehet raknia gépet az erdőből kifelé jövet,mikor felhajt az útra.
Helló-halló! ÉN betartom az orvosom utasításait Most jöttem meg a Tarján Ringről! Naaggggggyon jól esett a motorvulás, bár több útakadályt is le kellett küzdenem Traktorok tömgelege, kanyart levágó kamionok! De annyira szép volt a táj....nomeg jó a kaja. Mindjárt mutatok egy-két képet.
Na csak bementem a szervizbe Visegrádról hazafelé menet.Fűzőtt komplett hengerfejet szeretnének kapni,de úgynézki hogy az új alkatrészekből, a szervizben kell majd összefűzni az új hengerfejet.
Az jó ha már nem igy néz ki a bokád,3 hónap alatt sokat javulthatott, gondolom már nincs igy bedagadva.
Este 11 előtt nem igen leszek,inkább éjfél környéke az az idő mikor gép előtt vagyok.
Most indulok motorvulni(copyright by RRcat ) idén talán utoljára megnézem a Dunakanyart.
Oké +lesz köszi de ez már 3hónapos kép Be is baszna ha most nézne így ki majd csinálok a mostani állapotról is képet de csak +nyugtatás képen elég későn jutott el ide valaki ma is így jössz +holnap is
Tbánya-Tata-Komárom meg porzott,egy csepp eső nem volt.
Úgy ahogy megvan írva,motoros nem ember,az állat az elé, nyugodtan kilehet raknia gépet az erdőből kifelé jövet,mikor felhajt az útra.
Jöhetnek a képek
Ez volna legjobb és leggyorsabb megoldás a cseréhez.
És Te megfogadtad a doki tanácsát, voltál motorvulni?
Most megyek és rendberakom a moc pofiját,tiszta muslinca már megint
Szólhattál volna...
Bemelegedett a gép,indulok a dunapartra.
nem mész be asztalt borogatni?
Hf ügyben még semmi
tévedés ne essék,nem most keltem,húzom az igát serényen!
vmi amiről tudni érdemes?
Este 11 előtt nem igen leszek,inkább éjfél környéke az az idő mikor gép előtt vagyok.
Most indulok motorvulni(copyright by RRcat ) idén talán utoljára megnézem a Dunakanyart.
Mesca...receptre írták fel a motorvulást és az eszközt( motor) már kiváltottam hozzá
Nah Gábor köszönj nyugodtan
Nem is ismerlek, hogy néztem volna rád csúnyán?
Te néztél rám olyan csúnyán a ringen?ha nem bocsi,de nem tudtam 100%osan azonosítani a hölgyet
Mikor kapom meg tőled az anyagot a webre?
Holnap rádkérdezek, betartottad-e doki utasitását.