Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy dear evry bady
Ok. Akkor legyen 5óra a Batthyányin? Ott még parkolni is jól lehet eszünk egy palit, aztán jól megbeszéljük a világ dolgait
Nem-nem, csak a Tóth Andi volt az egyik legjobb barátnőm( miután eljött a sulitokból) anno és mivel mind a ketten sportfanatikusok voltunk és együtt edzzettünk( kézi és atlétika) ezért állandóan a Klébi volt a téma...-nameg aztán a Gimiben Diával folytattuk a kézicsapatban a tombolást Szóval én egy percet sem jártam oda, mégis képben voltam
Nekem mind1,mert én ha jó idő lesz akkor bizony bejáratom az RR-t

Klébiből is,meg hát a környékbeli bandázásokból ;)
Te jártál a Klébibe?
Attól függ, hová megyünk Ha Batthyányi, akkor egy kék, földalatti járművel, ha Blaha, akkor egy hosszú, sárga német csodával Ha Széna, akkor meg fehér ,kínai zenélősbusszal A lényeg, h nem RRel
Gondolom a Klébiből ;) 7.oszt.ban a Tóth Andi jött át a Klébiből hozzánk gondolom őt is ismered. A Diát a Szanót meg a Nikit már a Német Gimiben ismertem meg
Mivel jövöl majd?
Nekem egyre megy a kettő...a Batthyányira gondoltam na...nem vagyok otthon a földrajzban...

Igen...sok közös ismi...hnap majd megbesz, hogy ki honnan..:D
Te a Blahán merre van a Nagyipali? Én csak a Batthyányin meg a Szénán ismerem. Amúgy látom sok közös ismerősünk van.
mármint palacsinta:D hehe
Talizzunk a Blahán akkor?
Nem...de egy pali...nem hiszem hogy nagybaj lenne
Egy kör szívbőljövő együttérzéssel tudok szolgállni !?
aaahhhhhhhhhhhhh...
Én szombaton probálkoztam meg a motorozással Szentendréig jutottam de ott már vacogtam ugyhogy visszafordultam, és haza jöttem.
Ja és 11kor meg majd ráfagyok...
Zoli don't cry Ma már motorral mehettél dolgozni...gondolj erre
Egy nagyipalira sem ad engedélyt a diétád?
De jó nekem....én csak max f8ig dolgozom ha olyan van,de amugy meg f5, vagy f2:D:D mikor hogy
Meló, a héten minden este...
Hello Honey itt vagyunk !
Korán van még, és mindenki motorozik, vagy hol vagytok?!?!
RRcat: Ha gondolod és szabad,akkor az irodába is kirakom a Fesztivál hogysmintjét....?!:D

Amugy sajnos nem lehet....diéta van...:D:D
Motorral fogok menni, ha jó idő lesz...:D
Nah az igen Anton
Gemini : látom csináltál reklámot az Október Fesztiválnak is Jó kis marketinges angyal vagy te. Nah majd holnap meghívlak ezért valami bűnösen élvezendőre ami nem 0% kalóriát tartalmaz