Helló mindenkinek!
RF - örömmel látom, h terjed a motorvulás szöveg Említettem már a szerzői jogdíjam?
Badzoli: felénk nem jöttél?
Gemmancs: mesélj már, mi volt kint?
Na ma majdem elgurultam felétek, de aztán Tokaj - Tarcal - Sátoraljaújhely kör lett belőle , sok sok motoros volt az utakon, és meglepetésemre alig találkoztam öngyilkosjelöltekkel. De külön üdvözlöm azt a kedves rendőr
"elvtársat", aki miatt a szalagkorlátra kenődtem majdnem: kereszteződésben tiltó tábla és záróvonal ellenére kb. 130-al gondolt megelőzni egy autót, nem zavartatva magát attól, hogy én is ott vagyok.
Igen
Fehérvári bevásárló út után,szólóban,idáig.Egy tank benya kipugáz formájában távozott a gyári kéményen át.
Meglátszik hogy mindenki probálja kihasználni az utolsó szép napokat a szezonból.Rengeteg motorossal találkoztam.
Most megyek és lemosom a kb. félmaréknyi bogarat a motorról, és a bukóról
Sajna a port.hu átvert! Tegnap amikor linkeltem a cbr club oldalra még ez volt fent, mára levették!
Nem is figyeltem a helyszínt (Vallelunga), mert ez a verseny az előző hétvégén volt!
Bocs.
Áh én azt mondom...ki kéne menni Hallstattba egy hétvégére
RF - örömmel látom, h terjed a motorvulás szöveg Említettem már a szerzői jogdíjam?
Badzoli: felénk nem jöttél?
Gemmancs: mesélj már, mi volt kint?
"elvtársat", aki miatt a szalagkorlátra kenődtem majdnem: kereszteződésben tiltó tábla és záróvonal ellenére kb. 130-al gondolt megelőzni egy autót, nem zavartatva magát attól, hogy én is ott vagyok.
Ráadásul egy ugyanolyan szép fekete-fehér RR és a gazdája társaságában.
Én is voltam kint ám...
Fehérvári bevásárló út után,szólóban,idáig.Egy tank benya kipugáz formájában távozott a gyári kéményen át.
Meglátszik hogy mindenki probálja kihasználni az utolsó szép napokat a szezonból.Rengeteg motorossal találkoztam.
Most megyek és lemosom a kb. félmaréknyi bogarat a motorról, és a bukóról
Nem is figyeltem a helyszínt (Vallelunga), mert ez a verseny az előző hétvégén volt!
Bocs.
volt vki mezőberényben?
Pedig úgy reménykedtem!
17:45 Szuperbike Világbajnokság, Vallelunga, Olaszország, 2. futam