Le hát sok mindenről nem mondhatnám hogy lemaradtál a tegnapihoz híven "party van"(elég gyér)csak most Svájci lácik hideg van ott is mert be fagyott a party
Az kafa lenne de még nem tom mi lessz addig nem mondom hogy nem de 100% ra se mondom olyan 20% mert amúgy is Budakalászon lenne dolgom a gépbe hoznék futó művet ezért motor ki lőve első fék nélkül érdekes lenne meg ülő beteg vok sajna Ja remélem magyar brazilok tömb kelege nem lesz meg található Mondjuk itt sem volt 1-se
Mr RF: Hát az biztos Gyertek ki október 4-én Zsámbékra, egész nap fesztivál, nameg egy kisebb motorkiállítás( Suzuki Interat), emellett leesynek még világbajnok showtáncosok, este 7-től pedig streetfighter és tűshow Kulman Mikivel meg Tökivel. Utána pedig party hajnalig.
Naaaa? Egy zsámbéki brazil party?
...az ára irreleváns, mert ismeretség, meg miegymás, és eléggé olcsón jutottam hozzá, de én is nagyon szeretem... nem is akartam lecserélni, csak megláttam a "karmámat", és hát kellett...
a héjról már hallottam ezt is, azt is, őszintén szólva, ezek után már nemtom, hogy pontosan mi is... de nem is zavar, mert jó bukó, és 1 hetes korában védett is, amikor kellett, betonon csúszva még annyi bevillant, hogy ne érjen le, és megemeltem a fejem... ...de ez már jó régen volt...
....sorry, holnap írok értelmesen is, most annyira nem megy... ...úgyhogy inkább Zseby megy...
Elő is hoztam egy üveg svájci bort a hangulat kedvéért Nameg, mert nagggyóóóón hideg van
Nah ha jön a kedvenc sajtunk, akkor szólj
Addig becastingolom a legminőségibb gárdistákat
Már hozom is a csatabárdosokat+teutonokat
Naaaa? Egy zsámbéki brazil party?
a héjról már hallottam ezt is, azt is, őszintén szólva, ezek után már nemtom, hogy pontosan mi is... de nem is zavar, mert jó bukó, és 1 hetes korában védett is, amikor kellett, betonon csúszva még annyi bevillant, hogy ne érjen le, és megemeltem a fejem... ...de ez már jó régen volt...
....sorry, holnap írok értelmesen is, most annyira nem megy... ...úgyhogy inkább Zseby megy...
Nah ha jön a kedvenc sajtunk, akkor szólj
Addig becastingolom a legminőségibb gárdistákat