...lehet, hogy én vagyok rosszul összerakva, de én rossz időben sem szoktam unatkozni... ...sőt, ha otthon vagyok, és nem kell menni sehova, akkor néha még az eső sem zavar, annak is megvan a hangulata...
Gábor, ígéretemhez híven a képeket tegnap megcsináltam (kb. pár perccel éjfél előtt, szóval még tegnap ), majd nemsokára feltöltöm az őket megillető helyre...
Erre mondtam volt azt a volt munka helyemen a titkár csajra hogy párnázott volt hátulról elég keményen forgószékből csak a lábak és a rúd kell majd neki az ülőkét el lehet távolítani mert nem fog bele férni a székbe
Mi jöhet még a mai éjszakán?
Összefoglalom: a nők perverzek, sokáig birják egy pózban, tartanak főmérnököt nameg néha alszerelőket is, Tasmán ördög van a szekrényükben, ha elkárhóznak akkor kondér szélén motoroznak és nagy a feenekük...vagyis kipárnázott..
Na én elmegyek aludni....én és a fenekem, bocsánat Szóval mi elmegyünk aludni. Ez Itt már a tudati nihil.
Nálam xar a laptop billentyűzete..állandóan duplákat üt vagy kihagy egy két betűt- jah meg nincs is hosszú í- , ezért mindig külön billentyűparanccsal kell elővarázsolnom, de akkor meg megfordul az y-meg z.
A vadászszezon most kezdődik,mikor már alszik mindenki
Én is elpályázok, mert holnap 10-kor kelek! Nameg kicsit álmos lettem
P.S: - jó kis brazik party lett - a bizonyitékot pedig eltávolitottam
Én megyek vadászni,megnézem az ördögöket.
Szeretem a megfelelő elosztásbán párnázott női testet
Összefoglalom: a nők perverzek, sokáig birják egy pózban, tartanak főmérnököt nameg néha alszerelőket is, Tasmán ördög van a szekrényükben, ha elkárhóznak akkor kondér szélén motoroznak és nagy a feenekük...vagyis kipárnázott..
Na én elmegyek aludni....én és a fenekem, bocsánat Szóval mi elmegyünk aludni. Ez Itt már a tudati nihil.
Nekem 80-100 km után már kezd zsibadni a fenekem.