Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...lehet, hogy én vagyok rosszul összerakva, de én rossz időben sem szoktam unatkozni... ...sőt, ha otthon vagyok, és nem kell menni sehova, akkor néha még az eső sem zavar, annak is megvan a hangulata...
Látom jó későig nyomtátok a billentyűzetet....Mostmeg már ilyen korán itt...hehe:D Rosszidőbenunatkozómotorosok.....:D
JÓÓÓREGGELT!
Gábor, ígéretemhez híven a képeket tegnap megcsináltam (kb. pár perccel éjfél előtt, szóval még tegnap ), majd nemsokára feltöltöm az őket megillető helyre...
éljen a magyar billentyűzetleosztás, és akkor nem kell váltogatnod a két nyelv között...
Neked is cső-csá mindenkinek a képet vissza tapsoltuk remélem hallotad.
jó éjt !

A vadászszezon most kezdődik,mikor már alszik mindenki
Na és ezen pont után kellene mondanod de köcsögvagy de 1 CBR-es nem mond ilyet IGAZ?
Leszedted a frissen feltőltött képet,aaaaahhhhh ez nem lehet igaz ,megtette.
Na gudi Nocht liawi Leut! JÓ ÉJT.

Én is elpályázok, mert holnap 10-kor kelek! Nameg kicsit álmos lettem

P.S: - jó kis brazik party lett - a bizonyitékot pedig eltávolitottam
Ok jó éjt csá puskával menj vadászni
Na jó jó persze Hondán akár milyen minde csak jó lehet na és most hara.kirit alkalmazok magam ellen
jó éjt!
Én megyek vadászni,megnézem az ördögöket.
Szeretem a megfelelő elosztásbán párnázott női testet
Na ha hqamarabb írod ezt és nem vagy lassú mint az rr-ed Akkor nem írok csúnyát
Ülök És igenis kényelmes az RR ülése, mert azon a motoron minden jó
Erre mondtam volt azt a volt munka helyemen a titkár csajra hogy párnázott volt hátulról elég keményen forgószékből csak a lábak és a rúd kell majd neki az ülőkét el lehet távolítani mert nem fog bele férni a székbe
Mi jöhet még a mai éjszakán?
Összefoglalom: a nők perverzek, sokáig birják egy pózban, tartanak főmérnököt nameg néha alszerelőket is, Tasmán ördög van a szekrényükben, ha elkárhóznak akkor kondér szélén motoroznak és nagy a feenekük...vagyis kipárnázott..
Na én elmegyek aludni....én és a fenekem, bocsánat Szóval mi elmegyünk aludni. Ez Itt már a tudati nihil.
Te miközben írod a sorokat fekszel vagy ülsz?
Na jó mind1 ha nem írom eszt akkor + kapok a fejemre hogy a férfiaknak csak azon jár az esze + ilyenek na de a 600rr fos ülésileg vagy még fosabb
vagy csak a mi fenekünk nincs kipárnázva kellően.
Nahát ebbe most meg mi volt a perverz? Komolyan mondom, ez a mai fiatalság Miért szerinted én mire? Az ultipartyra?
Pedig használó barát az F-es de ki tudja a hölgyek sok pózban sokáig bírják(tapasztalat)
Nálam xar a laptop billentyűzete..állandóan duplákat üt vagy kihagy egy két betűt- jah meg nincs is hosszú í- , ezért mindig külön billentyűparanccsal kell elővarázsolnom, de akkor meg megfordul az y-meg z.
Az F-n 150-200 km-t ki lehet birni.
Nekem 80-100 km után már kezd zsibadni a fenekem.
Roxy megy nálam az bejött nekem csendben