Na hallgassunk egy kis DePhazz-t Én most lassú vagyok, és? Majd ha jövök mögötted jól figyelj, nehogy egykörön kettőt verjek rád. Valami ilyesmi volt a Taxiban...- én persze nem versenyzem senkivel
Te, én úgy tudom, h ott egy apátság van A bencés...bár lehet, h a pálosok nemrég felhúztak gyorsan egyet mellé és most együtt koccintanak a jó kis Paulanerrel. Vagy vérfrissitésnek melléépítettek egy apáca zárdát Na jó hallgatok, mert én is bencésekhez jártam.
Igen az vagyok,Tarján,kedvelt környékem,bár elég ratyi az utak minősége arrafelé.
Mostanában sokszor jártam a felegvárnál,dobogókönél,üvegtigrisnél.
Komárom,
Győr meg ha az időjárás még engedi Tihanyi és a Pannonhalmi Apátságokhoz akarok eljutni.
Lassúak vagytok nagyon.
RF gondolom már bealudt vagy épp iszik egy kis "fűszeres" kólát, közben beteszi a Star Treck 196 és feledik részét.
Mescalero pedig épp gall törzseket mészárolja módszeresen és kegyetlenül ja és a nőket nem felejti el megerőszakolni
most nézem,kezdek ott is duplázni ahol nem kellene,a betüket
A legutóbbi napszemüveg vásárlás is egy felért egy hadjárattal.
dehát én nem tudhatom , majd megkérdezem a főmérnököt
Ateista vagyok,bár megkereszteltek,nem tudtam tiltakozni elég hatásosan
Hát akkor te még nem voltál nőnemű egyeddel vásárolni
Nem meneküsz te sem egy jó kis pokoli grillparty elől
máskor meg az a baj hogy gyorsak vagyunk
a travin is nyomom a leveleket
Nem tudok társalogni a GERMÁNnal, mert éppen gallokat mészárol és szűzeket becstelenÍt
Mostanában sokszor jártam a felegvárnál,dobogókönél,üvegtigrisnél.
Komárom,
Győr meg ha az időjárás még engedi Tihanyi és a Pannonhalmi Apátságokhoz akarok eljutni.
RF gondolom már bealudt vagy épp iszik egy kis "fűszeres" kólát, közben beteszi a Star Treck 196 és feledik részét.
Mescalero pedig épp gall törzseket mészárolja módszeresen és kegyetlenül ja és a nőket nem felejti el megerőszakolni