Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyorsulásra gondoltam te pervez
Nálam Ákos szól,most tartok az Új Törvény albumnál,régi bútor darab vagyok már
Nah majd 1szer nyomunk 1et de a kérdésemre hogy kényelmileg milyen a 600-as arra vélemény plz.
én nem

most nézem,kezdek ott is duplázni ahol nem kellene,a betüket
Na hallgassunk egy kis DePhazz-t Én most lassú vagyok, és? Majd ha jövök mögötted jól figyelj, nehogy egykörön kettőt verjek rád. Valami ilyesmi volt a Taxiban...- én persze nem versenyzem senkivel
Na ki a lassú?drágaszág
de voltam, nem szivesen megyek,a csak beugrunk is 2-3 órát jelent.Inkább megyek láncot tisztitani azanap akár sokadjára is.

A legutóbbi napszemüveg vásárlás is egy felért egy hadjárattal.
Na jó ez terelés lett volna de nem jött be és nem néz senki butának mert ha mégis annak néznek akkor szólj nekem majd el látom a bajukat
Én lehet, h kis buta vagyok, de én úgy hallottam, h a 900as nem hosszabb a 600asnál...
dehát én nem tudhatom , majd megkérdezem a főmérnököt
ha odaértem majd felvilágositanak,nekem meg mindegy milyen rend épittette. a lényeg hogy oda és vissza is a motorommal tegyem meg az utat.

Ateista vagyok,bár megkereszteltek,nem tudtam tiltakozni elég hatásosan
Na ez az amikor a női perverzió gátokat döntöget és elő jönnek az igazi ének
Nem találkoztál még erőszakos nővel?
Hát akkor te még nem voltál nőnemű egyeddel vásárolni
Majd meg látjuk ki fog motorozni a kondér ring ben mert a 900-as nem igen fér a szűk kanyarban de a 600-as annál inkább
oh én naiv germán,ugytudtam az erőszakos ... férfi ösztön
Am... neked menyi volt a leg hosszabb táv a kis RR-el nem gémberedel el hosszú út után
na te csak ne álszenteskedjél itt - kondérmotoros
Nem meneküsz te sem egy jó kis pokoli grillparty elől
ű
Te, én úgy tudom, h ott egy apátság van A bencés...bár lehet, h a pálosok nemrég felhúztak gyorsan egyet mellé és most együtt koccintanak a jó kis Paulanerrel. Vagy vérfrissitésnek melléépítettek egy apáca zárdát Na jó hallgatok, mert én is bencésekhez jártam.
Azé én nem vok az a gyors lövető legényke
Jajjjj te tényleg a pokolba jutsz mindig sex és abból is az erőszakos válfaja
imádlak

máskor meg az a baj hogy gyorsak vagyunk

a travin is nyomom a leveleket
Ez az ...élj a "Nullus secundus" alapján
Nem tudok társalogni a GERMÁNnal, mert éppen gallokat mészárol és szűzeket becstelenÍt
Igen az vagyok,Tarján,kedvelt környékem,bár elég ratyi az utak minősége arrafelé.
Mostanában sokszor jártam a felegvárnál,dobogókönél,üvegtigrisnél.
Komárom,
Győr meg ha az időjárás még engedi Tihanyi és a Pannonhalmi Apátságokhoz akarok eljutni.
Nem alszok am.. csak most mit írjak?ti el társalogtok, am... 1-ső vok a 2-dik órában is
Lassúak vagytok nagyon.
RF gondolom már bealudt vagy épp iszik egy kis "fűszeres" kólát, közben beteszi a Star Treck 196 és feledik részét.
Mescalero pedig épp gall törzseket mészárolja módszeresen és kegyetlenül ja és a nőket nem felejti el megerőszakolni