Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem az RF-re csere beréltem
Háát...sztem amugy simán megtudnám csinálni...de amíg vannak jófej és ügyes szerelősrácok,addig rájuk bízom a motorom...főleg most hogy még garanciális
Nem nem most a hetekben elektronikailag is okosabb lettem 15ft-os dióda úgy le de úúúúúgy hogy az nem is igaz
Szépen egybe van a képen.
De mit szegelsz rajta,eldobtad?
Háát ööö izé....van pár tananyagom...de azthiszem maradok a gyerekeknél...kakis pelenkát jobban tudok cserélni,mint olajat a motorba

De amugy sokmindent:D motorblokk szét-össze szerelés, kuplungot is szétszedtük, meg tanulmányoztuk...
meg ilyenek...:D
Én csak szeretnék,de még a lustaságom nem eresztett el odáig,meg a pénzmag hiányzik hozzá,még....

Akkor a motorodon nem okoz gondod egy alap szerviz,(légszürő csere,olajcsere,lánckarbantartás)
Na mivan csak én szedek béres csepet a hölgyek más csepet szedjenek mondjuk keserű csepet
Na és mit tanultál érdekelne 1-2 dolog
Na milyen most ezt szegelem
Az alu elég puha szerintem ha nem nyűgös a hozzá férése akkor húzz utána de elsőre is jónak kell lennie
Most direkt csak nektek raktam fel egy képet...csakhogy indulhasson a party deehát a technika ördöge - még nem töltötte fel
Miről szól a motoros élet

Csajok -motorok,a sorrend néha változik.
ÁÁÁ nem ezt akartam
Na jó hátra kötöm a kezem jöhettek Csak hogy egynlőek legyek az esélyek
Én jártam motorszerelő suliba....
nem rossz,nem rossz
Helló nő
igy eselyegyenlőtlenségben vagyunk(FF)
Mindig ugyan az hát mi motorosok soha nem javulunk de szerintem nem is akarunk
Na így nézett ki a mostanim
Szakmai jellegü kérdésemre lehet hogy te tudod a választ.
Tisztafém (Alu)hengerfejtömités,igényel egy bizonyos idő, vagy üzemóra elteltével utánhúzást?
Nem meztelenkedem még a kedvetekért sem , viszont 75-nél nagyobb na nem a derékbőségem
Mostmár mégegy csaj ;) Jóestét:D
Nah témánál vagyunk, csajok meg motorszerelés
Itt most csak 1 csaj van köztünk Szerintem nem te leszel de nem is én hát vajon ki?
Hobby szinten most meg a kényszer pihenő miatt volt idő csinálni a roncsomat Volt vele nyűgöm bőven sajna
pucér csajok hol-hol
75F alá nem adom