Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így is van! Tessék szépen privátban udvarolgatni!Vagy telefonszámot kérni,ami persze nekem már meg van
én nem teszek a szemedre hányást
viszont felmerül pár kérdés:
- te kinek a karját adnád oda?
- kinek adnád azt a kart?
- és ő azzal mit aKART?
- miért nem tartod meg te azt a kart, hiszen neked is csak egy lesz, mert a tiédet Britton már odaadta valakinek..

...és még egy: Britton kinek adta Stone egyik karját?
Na jó,mondok valami fontosat róla ...
figyelsz?

Ő egy N Ő !

És mint ilyen,veszélyes.
van ám közvetlen vonal is...
ha érdekel valami, kérdezd meg, aztán majd válaszolok... ha pedig nem szeretnék válaszolni, akkor meg azt fogom megmondani...
Amúgy pedig,bár nem túl lojális dolog,de mi van akkor,ha én is oda akarom adni valakinek a fél kezét Zsebyért valamikor. Akkor majd jól a szememre hányhatná ,hogy elárultam.

De ilyet meg ki kér?

...akkor te nem rólam beszélsz, az fix...
egyébként garantálom neked, hogy ÉN vagyok a legbiztosabb forrás RÓLAM, minden más csak szájról szájra terjed.. ..és vigyázat, mert még azt is hamisítják
Stone:Valami fontos dolgot igazán mondhatnál róla.Ne légy önző!
Zseby:bátorságom csak most van,amúgy nyuszi vagyok!Félek,anyúúúúúúúúúú...
Na kérem! Most meg fogom játszani a jól értesült bennfentest Én aztán tudok 1-2 dolgot az itt említett Ördögfióka-hölgyről

De természetesen nem árulhatok el semmit,mivel egyszer már úriembernek néztek
Legyen elég annyi,hogy sok szív összetört már miatta.

ez nem szemtelenség ..inkább úgy mondanám, hogy kevered a hülyeséget a bátorsággal
egyébként azon már én is gondolkodtam, hogy mi lesz velem akkor, amikor a magasságomat már a púpom alapján fogják meghatározni és nem a fejem búbja alapján.. ..hova fogok én töpörödni?
Stone:Csak fényezni ér engem...Tartsunk össze,segíts nekem.Fél karodat odaadnám Zseby-ért!
Szóval,mit iszol?
dehogyis! ..hát tennék én ilyet? (na jó, néha )
..csak azon, hogy ha esetleg megtudsz Brittontól valami titkot rólam, akkor mondd már el nekem is..
Te rajtam kacagsz?
Hát,már csak álom marad.Már abban a korban vagy,mikor az emberek mennek össze.Persze csak akinek van miből,nem?
A mai "gyermekek" milyen szemtelenek...
Stone, ha megtudsz valamit, mesélj nekem is..
a 167 már egy táááááávoli álom...
162 centi tömény rosszaság.. ...az ördög sehol sem volt jelem, nem szeretem a stréber jógyerekeket..
Mindenre kíváncsiak vagyunk ám.Stone70:nincsenek titkaink Zseby-vel,úgyhogy...Hallgatlak Titeket!
167?Közelebb vagyok az igazsághoz?
167 centi csupa jóság.Az oviban is ördög volt a jeled,nem?!
bennem fog elrohadni
130? ..ne viccelj már, a lábtartóig sem érne le a lábam
de az tény, hogy a jóból keveset adnak... ..csak sajnos elég alacsony a jóságszintem
Bocsánat,hogy közbeszúrok egy stone70-dumát,de ... ZsebyTTe meg kaptál tőlem egy e-mailt Kérlek kezeld a dolgot diszkréten!
Nem hiszem,hogy ennyire rossz lennél,hisz jóból csak kicsit adnak,és mint tudjuk,130 mély vagy!
"nem vak az, csak bátor", mi? ...te nem tudod, mire vállalkoznál... (..és itt megkérem kedves ismerőseimet, hogy ne kezdjenek el hevesen bólogatni és egyetérteni, mert úgyis TUDOM )
Ha akarod akár a bal kislábujjamon is megvárlak.Időm,mint a tenger.
hoooooooooooooogyne, már rohanok is... ..megtennéd, hogy addig vívóállásban állsz?
Ha megoldható az örökbefogadás,akkor simán. Mike nem lenne probléma,szerintem 2db egy éves,2 db fél éves,és 3 db 3 hetes kishörcsög,plusz egy "Szerelmes fisher" többet beszél,mint Ő.
Akkor pakolhatom a cuccaim?Mikor jössz értem?Mert ugye eljössz értem...Nehogy már nekem kelljen menni!