Mike teljesen szingli életet él, mert annyira szeretem, hogy már egy nő se elég jó neki.. ..szóval a malacot felejtsd el, nem adom! ..és egyébként is őrületbe kergetne, mert majdnem annyit beszél, mint én
esetleg fogadjalak örökbe?
ne is próbálkozz az "anyu" dumával, akkor sem veszlek a mellemre, teeeeeeeeee...
azzal egyetértek, hogy 30 fölött minden nap ajándék... annak, aki kibírja mellettem
Megbeszélhetjük! Okosba megoldjuk.
Jahh,elfelejtettem az előbb a megszólítást:"Anyu!" Ez meg válasz a "gyermek"-re.
Lassan-lassan 30,afölött meg minden nap ajándék...
Én sem gondoltam komolyan.A sok IQ light-nak meg úgysem tod megmagyarázni,hogy miről HÜLYÉSKEDÜNK.
Annyi pénzért,mint amennyiért "szok occó-t" hívnak,engem is bárki bármikor hívhat.Percenként "néccá-öccá-haccá" ft-ért még kajálás közben is tudok nyögdécselni. Meg azt mondani,h:
"-Neked jó?
-Nekem jó!
-Jó neked...!"
a jó ég áldjon meg, te gyermek, miről beszélsz? a "zsebyvel" csak válasz volt a "zseby nélkül"-re, nem véletlenül van idézőjelben...
még a végén jön egy-két IQ-bajnok, aztán megmagyarázza, hogy itt árulom magam, mint mások..
Hát SAJNOS nem tudhatom/tudhatjuk milyen is Zsebyvel,hisz komoly kapcsolatban élsz,ahogy néztem...
"Afffene,és megint csak affene!"
Bár lehet addig jó nekünk?
nekem meg ha csak 1 fülem lenne, tutira bögre lennék
..az értetlenséget én sem bírom, csak én mindig szóvá is teszem, aztán kapok a pofámra.. ..de ha csöndben maradnék, az ismerőseim aggódnának, hogy halálomon vagyok
Amióta megbeszéltük,azóta ezt a topic-ot is folyamatosan olvasom,de eddig nem nagyon írtam.Viszont már nem bírtam az értetlenséget.
Jahh,és ha nem Yamaha-m lenne,akkor tuti cbr-t vettem vna.
Zseby a 768-cal nem a nevedre utalt,hanem arra,hogy a hozzászólásodat 768 helyen lehet megtalálni.Olvasd el mégegyszer.Senkinek nem a neveddel van/volt gondja.
Üdv:Egy Yamaha-s,aki a CBR-Klub-ban egy Ducati-snak írt.Vicces,nem?De motorosok vagyunk...
Viselkedjünk is úgy!
már ne is haragudj, de te mi a frászról beszélsz? értelmezed is, amit olvasol vagy csak nézed? ...amikor telehánytad a fórumot a hozzászólásoddal, meg sem néztem, hogy milyen motorod van, mert NEM ÉRDEKEL... ez ennyire hihetetlen? ...kicsit le kéne ereszteni a gőzt!
utána TE kezdted el a lekezelő és beképzelt stílust nyomni, úgyhogy jó lenne, ha kicsit visszavennél... egyáltalán honnan veszed, hogy nekem bajom van a 748-cal a neved mellett? te tényleg ennyire be vagy gőzölve?
utoljára és tök őszintén írom: NAGY ÍVBEN EJTEK ARRA, HOGY MILYEN MOTOROD VAN!
Szia!
Zseby elég rossz indúlatúan írt a bejegyzésemre. Csak azért válaszoltam bunkón, mert már kezd uncsi lenni, hogy akármikor megérkezek, megérkezünk valamerre(ducatisok), mindíg megvetéssel, meg cinizmussal találkozok(zunk).
Ha igazán és őszintén beszélgetsz egy ducatissal, nem fogod azt hallani, hogy így szar japán motor, vagy úgy szar japán motor. Nekem is volt japán. De japán motorostól elég sűrűn hallod, hogy a ducit szidja, miközben nem is ismeri.
Ezért is gondoljátok sokan japán motorosok, a ducatis az egy külön faj. Nem vagyunk külön faj, csak nincs energiánk a sok cinizmusra. Vagy az baj, hogy jobban vonza a tekinteteket mint egy japán moci? Erre mondtam amit mondtam.
Szerintem a Honda a világ legmegbízhatóbb motorja, egy nagyon jó márka. De nem Ducati. Nekem csak ennyi a bajom.
15 éve vagyok Ducati fan. Erre vágytam és nagyon szeretem.
Ha Zseby babának az a baja, hogy a nevem mellett van a 748, akkor az azért van mert nem szeretek mindíg más nickkel regisztrálni. Volt hogy a simán csak a becenevemmel regisztálni akartam és visszalökte, hogy válasszak mást.
Hány embernek van ott a nick neve mellett a moci típusa jelzése? Erre pont engem talál meg.
Olvastam már itt a fórumon sok vadbaromságot, mégsem kezdem el baszogatni, mert nincs jogom elvenni a boldogságát.
Tudod mit? Legyen hitetek szerint!
Ha ennyire "tele vagy lével" - mert Neked Duc-ra telik,akkor miért nem vettél rögtön gyárit?
Azért mert 3e ft különbség volt az "óccsó" javára?
Na ki a "fogműves" ?
u.i.:azért köszi hogy megosztottad ezt az infot!
esetleg fogadjalak örökbe?