Egyre rosszabb most kb ugy néz ki mint egy "cipó". Elmentem Telkibe az orthopead sebészhez. Kérdeztem tőle hogy mi a diagnózis? Válasz háááát még nem tudom .... oké mondom mikor szoljak legközelebb amikor akkora lesz mint a bukósisakom
A lényeg volt egy mütétem, és ugy néz ki nem sikerült 100%-ra a dolog.
ha ilyesmi érzés volt,hogy RRRRRRRRRRRRRRRRR,mintha darálna és remegett bele az egész eleje,olyan nekem volt néha addig,amíg rendesen össze nem kopott a fékbetét és a tárcsa.Az enyémben alig van több mint 3000.DE annak idején a kawámmal is előfordult,míg új volt.
Ha viszont inkább pumpáló érzés volt,az elég gáz!Mivel nekem 2007-es a vasam és sajna még nem próbáltam 04-est,nem vagyok elég tájékozott ebben.Később talán válaszol más is!
Behúzom valamennyire a kart,hogy elkezdjen fogni,....tartom folyamatosan abban a pozícióban.
És olyat csinál,úgy fékez mintha,játszanék a karral(NEM FÉLREÉRTENI )
Fog,visszábbengedi,...fog visszábbengedi.
Írhatnám azt is,hogy olyan mintha hullámos lenne a tárcsa,csak éppen a fékkart nem rugdossa vissz.
Őszerinte ez így jó,de nekem életveszéllyes,főleg az eriggyhez képest.
Annak tök eggyenletes.
Ennél jobban nem tudom leírni/megfogalmazni!
Eggyik havernak egy 600CBR RR-je van.(04-es,asszem)
A múlthéten sikerült vele mennem egy kört,ami az első körben feltült az-az,hogy az elsőfék olyan darabos mint az állat.
Ő azt mondta rá,hogy ezek ilyenek.
Valóban olyan a CBR elsőféke?
most azért önkritikát kell gyakoroljak.Az előbbi mondataim tömény közhelyek voltak
megérdemeltem a kioktatást.
Ha meg valaki megharagszik,majd minden rád fogok!
először is: nem rossz az
másodszor: én nem mondtam, hogy mire gondolsz, meg azt sem, hogy én mire
harmadszor: ha valakit magadra haragítasz, not my business
Szombaton DAV-emléktúra Ajkára/Zánkára. Találkozási pontok és helyszínek még a mai nap folyamán (estefelé).
Jönne innen valaki?