Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Szombaton DAV-emléktúra Ajkára/Zánkára. Találkozási pontok és helyszínek még a mai nap folyamán (estefelé).
Jönne innen valaki?
Érdemes.Itt egy ütős verzió!
Egyre rosszabb most kb ugy néz ki mint egy "cipó". Elmentem Telkibe az orthopead sebészhez. Kérdeztem tőle hogy mi a diagnózis? Válasz háááát még nem tudom .... oké mondom mikor szoljak legközelebb amikor akkora lesz mint a bukósisakom

A lényeg volt egy mütétem, és ugy néz ki nem sikerült 100%-ra a dolog.

Kérem kapcsolja ki
a széltől eltekintve tökéletes mocis idő van.Én meg anyumat ünnepeltem a családdal és persze nem maradt el a pezsgőzés. Így elmaradt a mai mocizás.
nemtom, hogy ez miben lett volna Werbung, de ha az, akkor maximum Anti-Werbung...
egyébként mi történt a kezeddel?
Alex! Hogy van a kezed?
Zsebi ! Ez volt a Verbung vagy hogy mondják a reklámot Németül
chriss97-el próbáltam zőődágra vergődni

vagy,ha megint átvitted az értelmet,akkor meg nemértem
azt hittem,segítesz,de csak fokoztad a tanácstalanságomat

most hosszú percekig fejtegettem magamban a dolgot.De úgysem fogom azt mondani,hogy nincs gondom vele
egyébként az RRRRRRRRRRRRRRRR-féle érzést én is ismerem , de hogy jön az most ide?
...hát van vele gondod vagy nincs?
Azért most elég nehéz eldönteni,hogy én már az ismerősöd vagyok e vagy nem
ha ilyesmi érzés volt,hogy RRRRRRRRRRRRRRRRR,mintha darálna és remegett bele az egész eleje,olyan nekem volt néha addig,amíg rendesen össze nem kopott a fékbetét és a tárcsa.Az enyémben alig van több mint 3000.DE annak idején a kawámmal is előfordult,míg új volt.
Ha viszont inkább pumpáló érzés volt,az elég gáz!Mivel nekem 2007-es a vasam és sajna még nem próbáltam 04-est,nem vagyok elég tájékozott ebben.Később talán válaszol más is!
NEKEM azzal sincs gondom ...az ismerőseimnek már talán
sosenem nincs
eddig mindig megálltam, ha akartam, és mindig akkor, amikor akartam ...és egy darabban

Zseby übermegabrutálisan szakmai véleményét olvashatták, kedves látogatóink
Basszus,most ezt,hogy fogalmazzam meg?

Behúzom valamennyire a kart,hogy elkezdjen fogni,....tartom folyamatosan abban a pozícióban.
És olyat csinál,úgy fékez mintha,játszanék a karral(NEM FÉLREÉRTENI )
Fog,visszábbengedi,...fog visszábbengedi.
Írhatnám azt is,hogy olyan mintha hullámos lenne a tárcsa,csak éppen a fékkart nem rugdossa vissz.
Őszerinte ez így jó,de nekem életveszéllyes,főleg az eriggyhez képest.
Annak tök eggyenletes.
Ennél jobban nem tudom leírni/megfogalmazni!
vagy inkább a belső-fékkel
Zseby!Neked van valami gondod az első fékkel?
mit jelent az,hogy darabos?
Hölgyek/Skacok!

Eggyik havernak egy 600CBR RR-je van.(04-es,asszem)
A múlthéten sikerült vele mennem egy kört,ami az első körben feltült az-az,hogy az elsőfék olyan darabos mint az állat.
Ő azt mondta rá,hogy ezek ilyenek.
Valóban olyan a CBR elsőféke?
most azért önkritikát kell gyakoroljak.Az előbbi mondataim tömény közhelyek voltak
megérdemeltem a kioktatást.
Ha meg valaki megharagszik,majd minden rád fogok!
először is: nem rossz az
másodszor: én nem mondtam, hogy mire gondolsz, meg azt sem, hogy én mire
harmadszor: ha valakit magadra haragítasz, not my business

rossz az aki rosszra gondol!
azért,mert pasiból vagyok,men biztos,hogy mindig "azon" jár az agyam

valaki meg jól megharagszik rám
nem is voltál... ..tök egyértelmű volt
Látom témánál vagyunk,meg egy hullámhosszon is néha.Pedig direkt nem akartam 2értelmű lenni