Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alex te nem csak ínyenc vagy, hanem egy Scherzkeks is.
ppfff
tegezzél nyugodtan
Az éghajlatunk, az ENSZ, a párt és az állam
tudom.. csak nem bírtam rávenni magam...
ma hazamegyek, és egyből megcsinálom...
Gratulálok ŐSZ Apónak , azt a néhány napot még megadhadta volna - legalább a csillágaszáti őszig .Múlt évben november elejéig motorozható idő volt. Nah megyek és kiteregetek BENT!
tegnap volt estefele? vagy kimaradt?
tuggya mán mire gondolok...
ősz-apó
Szombat óta a garázsban szomorkodik a szépség KI A FELELŐS ezért az időért?
tényleg mindjá' csinálom.. ..dombon ülő fűcsomó legyek, ha nem..
így van.. ...a sötét téli napokon szépen világítok benne
....neked piros a kabid , ugye?
pusz
Tehát megigéred, persze-persze, na de
Köszönöm szépen !

Az ezres géped is nagyon széééépp
tudom, elfelejtettem... ...estefelé megcsinálom a képeket, ígérem.... ..de tényleg...
megígérem, hogy megígérem...
Zsebyke drága! le teccett már fotózni a CBR-Clubos kabátját?
és természetesen mindig a pasik gondolnak "arra" , pedig a hölgyek viszik át az értelmet vagy beszélnek 2értelműen.
Gyorsan el kellett tűnnöm innen,mert bejöttek a főnökök.De lebuktam Meg ők is,mert nem illik egy órán át kávézgatni!É ezt meg is mondtam nekik.
Nekem nem kell semmit sem magyarázni.Meg van a magamhoz való eszem.Illetve tudom,hogy m ilyen érzés volt az,amíg el nem ittam fiatal koromban.
Stone-nak mogyorózd, ne nekem..
Te már megint miről beszélsz? Kevered az élvezetet a kényszerrel...
erővel lenyomod a torkomon és én tűnjek boldognak? ...azé' ennyire még nem ismerjük egymást, már ne is haragudj...
egyébként meg jobb' szeretem magamtól! ...nyuszkó-muszkó
már megártott.Az álommanó behintette a szemem. Egy hatalmas Excel táblázat mögé rejtem a fórumot.Egyedül az irodában azon gondolkozom,hogy mi a fenének lettem ilyen hamar kész mindennel.Persze nem lóghatok meg,pedig otthon készül a finom ebéd...
Vigyázz, a sok munka megárt...
mi van itt egyébként?Senki sem szed béres cseppet?Vagy csak mi ketten dolgozunk éppen?
Ez is ritka,hogy a gép előtt ülök,de nem is kívánom senkinek,hogy a "papírmunkával" kelljen foglalkoznia,amíg a többiek tajtékos verejtékben fürödve robotolnak