Eladtam pénteken a CBR-t. Egy kicsit szomorú voltam, mikor szakadó esőben elvitte Pestre a srác .
De ezzel egy új korszak kezdődik jelentéktelen életemben. Az új korszakot nevezhetjük VFR korszaknak.
Már itt van magyar honban a vas! Bordó, 0 Km-es és arra vár, hogy átszeljem vele európát .
Majd tolok be képeket ha átvettem.
Cbr-esek! Kormány telóra lenne szükségem, 929-hez, nincs valakinek az ismerősei körében esetleg eladó? Vagy mit ajánlotok, melyik lehet jó, illetve, melyik tipusokkal egyezik meg?
sehogy... más a rendszer
ha bal oldalon kattintasz a topik címére, akkor a legelejére tesz, ha pedig jobb oldalon, akkor odadob az utolsó általad olvasott hozzászóláshoz (mármint arra az oldalra, amin utoljára belépve tartózkodtál)
szerintem a tulajokat nem kell sajnálni, ők boldogok ezektől a cuccoktól, és nem ártanak vele senkinek... ...mindenkinek megvan a maga dilinyója, lehet, hogy ők a mi hülyeségeinket durvábbnak látják... sose lehet tudni
...én meg örülök, hogy rólam nem tudtok többet
az jó, mert még nem töltöttem be a 28-at, csak az oldal az évszámot regisztrálja...
de találtam neked célt, amire gyűjthetsz zsebpénzt... ...a kiput meg biztos meg lehet oldani motorra is...
...jól van, majd kikérlek a napköziből!
huhh, kávé... jó ötlet, megyek, főzök egyet! ...egyébként a tali megoldható ...majd ha megyek a nagyimhoz, összefuthatunk, akkor a közeledben leszek
Te mindig Online?
Ne érts félre,nagyon szép a bukód,hülyén hangzik,de tetszik.Tényleg jó,nahh.
Másik:egy percig sem gondoltam,hogy hülye pi..a lennél,nem "beszélsz/irogatsz" úgy,mint IQ light.
Szóval le a kalappal!
annyira új, hogy tegnap mentem érte a reptérre...
Hello Kitty-s cuccokat nem tudok, igazán sajnálom , de nem tartozom a hülye picsa kategóriába... (kedves ismerőseim: KUSS! )
...a virágokkal szerintem nincs gond, mert a non-figuratív minta elveszi a lányos élt... no meg nő vagyok, vagy mi ...és az a lényeg, hogy én boldog vagyok vele
(megjegyzem: nagyon sok pasi olyan nőies bukókat vesz meg, ami még nekem sem kéne )
Eladtam pénteken a CBR-t. Egy kicsit szomorú voltam, mikor szakadó esőben elvitte Pestre a srác .
De ezzel egy új korszak kezdődik jelentéktelen életemben. Az új korszakot nevezhetjük VFR korszaknak.
Már itt van magyar honban a vas! Bordó, 0 Km-es és arra vár, hogy átszeljem vele európát .
Majd tolok be képeket ha átvettem.
Remélem néha fogjátok látni Pesten a CBR-t...
Üdv!
Cbr-esek! Kormány telóra lenne szükségem, 929-hez, nincs valakinek az ismerősei körében esetleg eladó? Vagy mit ajánlotok, melyik lehet jó, illetve, melyik tipusokkal egyezik meg?
Használd egészséggel!
ha bal oldalon kattintasz a topik címére, akkor a legelejére tesz, ha pedig jobb oldalon, akkor odadob az utolsó általad olvasott hozzászóláshoz (mármint arra az oldalra, amin utoljára belépve tartózkodtál)
Hogy a bánatba lehet beállítani, hogy a friss hozzászólások legyenek legfelül? Mármint a hazai oldalon...
A tear-off miatt meg napközben kereslek msn-en...
majd "hazai" oldalra is látogass el
a 2 csomag tear-off már nálam pihenget... úgy döntöttem, alkoholos filccel ráírom mindre, hogy "Zolinak"...
baj?
...én meg örülök, hogy rólam nem tudtok többet
Most örüljek,vagy sajnáljam a tulajokat?!
de találtam neked célt, amire gyűjthetsz zsebpénzt... ...a kiput meg biztos meg lehet oldani motorra is...
Annyira fiatal azért nem vagyok!Bár azt mondják,30-on túl minden nap ajándék.A 28-at meg már felfelé kerekítjük.
huhh, kávé... jó ötlet, megyek, főzök egyet! ...egyébként a tali megoldható ...majd ha megyek a nagyimhoz, összefuthatunk, akkor a közeledben leszek
Csak ha személyes átvétellel oldjuk meg a dolgot,egy jó kávé mellett!
Ne érts félre,nagyon szép a bukód,hülyén hangzik,de tetszik.Tényleg jó,nahh.
Másik:egy percig sem gondoltam,hogy hülye pi..a lennél,nem "beszélsz/irogatsz" úgy,mint IQ light.
Szóval le a kalappal!
Hello Kitty-s cuccokat nem tudok, igazán sajnálom , de nem tartozom a hülye picsa kategóriába... (kedves ismerőseim: KUSS! )
...a virágokkal szerintem nincs gond, mert a non-figuratív minta elveszi a lányos élt... no meg nő vagyok, vagy mi ...és az a lényeg, hogy én boldog vagyok vele
(megjegyzem: nagyon sok pasi olyan nőies bukókat vesz meg, ami még nekem sem kéne )