Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na azéért CBR-t nem akartál? Ujat....
Üdv skacok!

Eladtam pénteken a CBR-t. Egy kicsit szomorú voltam, mikor szakadó esőben elvitte Pestre a srác .

De ezzel egy új korszak kezdődik jelentéktelen életemben. Az új korszakot nevezhetjük VFR korszaknak.
Már itt van magyar honban a vas! Bordó, 0 Km-es és arra vár, hogy átszeljem vele európát .
Majd tolok be képeket ha átvettem.

Remélem néha fogjátok látni Pesten a CBR-t...

Üdv!
Csaó all!

Cbr-esek! Kormány telóra lenne szükségem, 929-hez, nincs valakinek az ismerősei körében esetleg eladó? Vagy mit ajánlotok, melyik lehet jó, illetve, melyik tipusokkal egyezik meg?
THX!
Gratulálok az új sisakhoz!
Használd egészséggel!
Boldog szülinapot kolléga!
sehogy... más a rendszer
ha bal oldalon kattintasz a topik címére, akkor a legelejére tesz, ha pedig jobb oldalon, akkor odadob az utolsó általad olvasott hozzászóláshoz (mármint arra az oldalra, amin utoljára belépve tartózkodtál)
Megtörpént!

Hogy a bánatba lehet beállítani, hogy a friss hozzászólások legyenek legfelül? Mármint a hazai oldalon...

A tear-off miatt meg napközben kereslek msn-en...

majd "hazai" oldalra is látogass el
a 2 csomag tear-off már nálam pihenget... úgy döntöttem, alkoholos filccel ráírom mindre, hogy "Zolinak"...
baj?
Hogy te milyen drága vagy.... Nagyon szépen köszönöm....
Nagyon boldog születésnapot!
jaja, kaptam... röhögőgörcsöt
Látom Zseby,kaptad az R1-ben szépen...IQ nuku a srácnál!
Valamit nagyon titkolsz! Mesélj!Kit tudja,lehet Te vagy a Télanyó?
szerintem a tulajokat nem kell sajnálni, ők boldogok ezektől a cuccoktól, és nem ártanak vele senkinek... ...mindenkinek megvan a maga dilinyója, lehet, hogy ők a mi hülyeségeinket durvábbnak látják... sose lehet tudni
...én meg örülök, hogy rólam nem tudtok többet
Nagyon jó,még az a szerencse,hogy lehet ilyen dolgokat kapni!
Most örüljek,vagy sajnáljam a tulajokat?!
az jó, mert még nem töltöttem be a 28-at, csak az oldal az évszámot regisztrálja...
de találtam neked célt, amire gyűjthetsz zsebpénzt... ...a kiput meg biztos meg lehet oldani motorra is...
Napközi?De gonosz vagy!
Annyira fiatal azért nem vagyok!Bár azt mondják,30-on túl minden nap ajándék.A 28-at meg már felfelé kerekítjük.
...jól van, majd kikérlek a napköziből!
huhh, kávé... jó ötlet, megyek, főzök egyet! ...egyébként a tali megoldható ...majd ha megyek a nagyimhoz, összefuthatunk, akkor a közeledben leszek
Találtál?
Csak ha személyes átvétellel oldjuk meg a dolgot,egy jó kávé mellett!
...akkor most kell a Hello Kitty, vagy nem?
Te mindig Online?
Ne érts félre,nagyon szép a bukód,hülyén hangzik,de tetszik.Tényleg jó,nahh.
Másik:egy percig sem gondoltam,hogy hülye pi..a lennél,nem "beszélsz/irogatsz" úgy,mint IQ light.
Szóval le a kalappal!
annyira új, hogy tegnap mentem érte a reptérre...
Hello Kitty-s cuccokat nem tudok, igazán sajnálom , de nem tartozom a hülye picsa kategóriába... (kedves ismerőseim: KUSS! )
...a virágokkal szerintem nincs gond, mert a non-figuratív minta elveszi a lányos élt... no meg nő vagyok, vagy mi ...és az a lényeg, hogy én boldog vagyok vele

(megjegyzem: nagyon sok pasi olyan nőies bukókat vesz meg, ami még nekem sem kéne )
Csak nem ő az új szerzemény? Nagyon szép,bár a virágok nekem nem lennének jók.De ha tudsz egy Hello Kitty-set,az mindenképp érdekelne!