Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megkérdeztem, szerintem még ma jön válasz, akkor megírom...
Kérdés, mennyiért?
SZiasztok!

Elkéne egy kis segítség!
cbr600fs.. indításnál mikor még hideg a motor, kopogó hangot ad ki.. vagy a blokkból vagy a hűtőtől jön a hang..
mire eléri a 80-90 C addigra megszűnik, teljesítményvesztés nincs...
Mi lehet a gond? Szaki kéne...
most nincs raktáron, de tud rendelni... kell?
Bocsika, igen, RSX-hez kellene.
Shark RSX
Zoli, pontosan melyik típushoz kell neked a fólia? Minél előbb írd meg, légyszi!
jó reggelt!
tyűűű de durva
Ja és mielött elfelejtem: Jó reggelt!
Én Európában nem találtam sehol a neten...
Tündér vagy.
megkérdezzem a svájcitól? ...ha van neki, és neked megfelel az ára, akkor a bukómmal együtt hazajön az is...
Nyitottnak az enyém is full nyitott, csak neked rövidebb maga a dob is, meg az összekötő cső is. Lehet, nekem ezért nem "lángol". Mellesleg nekem van egy szűkítő hozzá, de elég ergya hangja lesz tőle. Igazából csak azért van, mert ha kimegyek az országból, még jól jöhet.

Majd keresek még, a múlt héten majdnem rendeltem is, de kb 5x annyi lett volna a shipping díj, mint amennyibe maga a fólia került volna.
Nekem autón volt ilyen dob, de a tököm telelett egy idő után, hogy tömögetni kell. Persze tömni jó, sőt gyakran jó, csak nem kipufogót.
Hozna már ki a Honda egy ezres V4-et! Mondjuk 140-150 lóval, az nekem tökéletes lenne. Hangban meg úgyis csak egy V motor tud igazán szépet.
A webcimen amit adtál megnéztem de ha a termékre klikkelsz akkor ez áll melette: Sorry, this item is out of stock or discontinued.
7-8 ezernél lángot "okád" tulajdoképpen egy teljesen nyitott cucc nincs benne semmi valami kis tömő anyag és annyi.... irja is a Two Bross site hogy 3.000.-ként cserélni kellene a belét intenziv használat melett hogy ez mit jelent azt nem fejti ki bővebben a "bele" valami 60 USD-s anyag...
Itt találtam RSX-re, bár legutóbb nem ezen a címen futottam bele.
Nagyon brutálul néz ki! Gondolom kellemes a hangja is. Nemrégen módomban volt menni MilleRR R1-ével, amin 2 TBR alu dob van fenn. Az enyémhez képest sokkal mélyebb (1000ccm vs. 600ccm), hamarabb visszadurrog (pedig PCIII-mal megy neki). A 600RR sokkal visítósabb, de imádom a hangját. Pályán meg sokkal érettebb lett, mintha kiégett volna, a 2-3dik alkalom óta hangosabb, illetve alakult a hangja.
Egyébként eddig még nem szólt érte senki sem, még a motoros rendőr sem. Viszont a kollégáim már 2 sarokról hallják, hogy hamarosan érkezem.
Szia Zoli!

Az a baj hogy HJC-hez, ARAI RX7-hez és Shoei-X11-hez találtam csak idáig ebay.com-n....
Apropo a kipufogós topicban nézted a Two Bross-t a mocimon? Ezért kinyirnak engem a közúton ugy szól...
Alex!
A Shark RSX-re komolyan érdekelne a tear-off fólia ára. Mégha Zseby szerint csapda is a kérésem...
Szia sisakokból csak kétfélét tudok ARAI RX7 CORSAIR, illetve Shoei X-11 tipusait.....
ha esetleg tud bármelyikből a forrásod, megköszönném ha tudnál rá mondani egy árat

1.
Arai profile force red f
2.
Arai Vector LEOPARD RED f
3.
shoei-xr1000-caster-tc1
4.
shoei-xr1000-empire-tc1