sejtelmes fényben, a szoba sarkában egy kényelmes bőrfotelben szivarozgattál csendes önmagadban és elkortyoltál pár pohár viszkit....ugye így volt? valld be!
Én is bőrben járok, de ez a hálós, protektoros dzseki a 40 fokban jól jöhet. Hihetetlen meleg tud lenni a Nagykörúton, ha vmiért meg kell állnod. Tavaly volt olyan, hogy ha felhajtottam a plexit, a meleg levegő szabályosan égette az arcom. Ha meg lecsuktam, szinte nem kaptam levegőt a sisakban. Még jó, hogy van tükrös plexim.
Én ugyan nem motorozom naponta a városban de valamiért Én bőr párti vagyok. tudom hogy ez nem ideális viselet városi motorozáshoz na és persze nyáron főleg lehet benne pácolodni
Joe reggelt!
Jók ezek a kabátok. Nagyonis. Bár én most arra a Honda hálós dzsekire pályáznék inkább, ami asszem a szeptemberi SBK-ban volt. Ugyan piros, de ideális nyári cucc a városban motorozáshoz. És ahogy hallottam, igen meleg nyarunk lesz idén is.
tegnap nem bírtam ki, csaptam egy félórás kört a város szívében, igaz sötét volt már, de naggyon fain volt...már kezdem érezni a dolgokat alap szinten...kár hogy itt nincs lehetőség dönteni sehol
se szerpentin, se jó utak...hol fogok én megtanulni kanyarodni?
...úgy érzem hogy sokat kell majd pályára menni, az meg drága mulatság
Megnéztem a mocidat nagyon szép ... Apropó visszatérve a ruha, cipő stb témára, vettem egy kétrészer spyke-t 46-os méretben utolsó darab volt a kis méret miatt ugyhogy olcsón löttem
sejtelmes fényben, a szoba sarkában egy kényelmes bőrfotelben szivarozgattál csendes önmagadban és elkortyoltál pár pohár viszkit....ugye így volt? valld be!