Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2003-tól gyárják , , , , , vissza adtam a "csini a motorod"kifejezést
Hogy, hogy nem taranak? Én láttam hírdetve! Megint átbasztak az oroszok?
Keresd 2003-tól. Korábbit tényleg nem tartanak sehol a világon...
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni?
A jelenlegi motoromat most adom el és cbr600R -t 2001-től, de fogalmam sincs mekkora! És, hogy érezném magam rajta -szóval kéne egy kis tulajdonosi infó! Tapasztalatok, ilyesmi....
Voltam kereskedésbe de nem tartottak ilyet készleten!
Szóval ha segítenétek azt megköszönném!
Ja és Budapesti vagyok!
2001 es 600f be milyen olajat vegyek? egyszerű mezei használathoz..
Hol van reggelente 10 fok? Mert felénk még csak 1-2 van reggel, ha éppen nem minusz!
Ez így van.
Ha én (nyáron) fel merészelek venni egy farmert a bőrgatyó helyett (hogy csak elugrom a sarkibótba), másnap igen megérzem a térdemben. :(
Jó...nyílván nem a 30 fokos melegre gondoltam és nem a Mátrában túrázós motorozásra, de melóba már simán eljárnék egy napsütéses 10 fokos reggelen.
Nemrég vettem a gépet decemberben és már a vétel után csaptam egy rövidke kört a havasesőben.
Nem döntögettem a kanyarokban és nem is száguldoztam, de már az is jó érzés volt, hogy a seggem alatt durúzsol a 600-as blokk
A 0 fokos havasesős szituhoz képest leányálom a 10 fokos reggel.

Tehát igenis már jó lenne legálisan motorozni...már csak a papír hiánya tart vissza, az idő nem.
Az első vizsgák időpontja általában időjárás függő, heteket csúszhat előre-hátra, de ezt az oktatód úgyis tudja majd pontosan. Mint írtam is, nekem a 2 gyakorlat-vizsga kb 5 hetet jelentett, papírral együtt.

A jó idős megjegyzéseddel meg erősen vitatkoznék, de vágom, hogy még fiatalka vagy. Ezek a 20 éves kor alatt, az izületeiddel szemben elkövetett vétkek, 30 felett csúnyán megbosszulják majd magukat. Persze, lehet ilyenkor is motorozni, de minek?
Szia.

Hmm... , ezen már én is sokat agyaltam, de annyira jó motorzni és már az idő is nagyon jó.
Túl nagy a csábítás . Valóban nagy a kockázat, de még 20 perc mocizás is nagyban csillapítja a vágyakozást.
Létezik olyan, hogy a jóidő miatt előre hozzák a rutin kezdését?

Ha úgy van ahogy te mondod, akkor elvileg április közepére már kaphatok pappert?
Az már tényleg nem sok idő, de van egy olyan sejtésem hogy ez a kis idő lesz a leghosszabb

Amúgy köszi az infót!
Nekem, ha jól emléxem, az egész rutin-forgalom vizsgástul, ocsmányirodástul volt 5 hét.
Én már a helyedben nem kísérteném az Istent, ha elkapnak, évekig letilthatnak vizsgáról. És ha szerencséd lesz, a jó idő miatt egyre korábbra hozzák majd az első vizsgaidőpontokat...
Helyes, helyes! Csdakíígy tovább Gószt Úr!

Nekem ez a 2-3 hónap lesz most kritikus ...csak márciustól kezdődnek a rutin oktatások, addig meg vagy szívom a fogam a napsütéses vasárnapokon vagy kockáztatok és kimegyek a forgalomba.
4-5 alkalommal már kihoztam a gépet, de csak a Bartók felé mentem, hátul a "kisállomásnál". Arrafelé se forgalom, se rendőr nincs.
Na meg az elkerülőre is felmerészkedtem kéccer ...fúúú de jó volt.

Az lenne az igazi, ha már legálban nyomhatnám

Nektek addig is jóidőt és balesetmentest kívánok!
Hát motorozunk!

Szombaton du kivágtáztam itt Debrecenben az autópálya elkerülő szakaszára, hát látom, hogy a másik oldalon ott állnak Rosco sheriffék a tripoddal. Gondoltam ezt nem hagyom ki, ezért visszafelé arra mentem.
Direkt 90-nel szembe velük, majd lelassítva jobbra lementem előttük a pályáról és közben integettem a "kamerába". Az egyikük vette a lapot és visszaintegetett. Aztán persze már nem 90-nel hagytam ott őket.
Szevasztok

Haldoklik a fórum?
Hol vagytok CBR-esek?
Alszik mindenki?

Hy
Sziasztok! Gondoltam feldobom egy kicsit ezt a topicot! Jo olvasást!

Az anya nyulat készített az újévi ebédre, amelyt az apa saját kezűleg vágott
le...
A gond csak az volt hogy a gyerekek nagyon szerették a nyuszijukat, így nem
mondták meg nekik az igazat.
Ebéd közben a kisfiú, aki nagyon jóízüen eszi a nyulat, megkérdezi:
- Apa milyen hús ez?
Az apa büszkén mondja:
- Találd ki...adok egy tippet...az anyátok néha szokott így becézni!
Ekkor a kislányuk mindent kiköp a tányérba, és azt mondja a testvérének:
- Úristenem, nehogy megedd, ez egy fasz!
Nah....én itt vagyok a munkahelyen, takarítom az autókat, a többiek meg itt húznak el előttem a 33-ason

Az S.R.T. egy része is kijött már...ők meg biztos sztántolnak vagy cirkálnak a városban

FÁKKK!...szinte minden5 percben elmegy itt 2-3 motoros, ráadásul üvegen

Nektek is jó mocizást!
Szeva hkrisz1

Okés, én benne vagyok ,de a hosszú túrákat nem tudom, h bevállalom-e!
Majd meglátjuk!
Idén kezdek el motorozni, illetve rutint szerezni!
De természetesen benne vagyok a motoros buliban, illetve közös gurulásokban :D

Halihó
Sziaaa zseby

Én az autósklubnál tettem le a jogsit!
Az elméletit Nagy Eszter tartotta ( ő is motorozik ,és mellesleg nagyon jóóóóóóóóóóó csaj )
A verezést meg Kránicz Csaba figyelte!
A vizsgák meg le voltak zsírozva
Köszönöm mindeniknek, aki segítet a vizsgákat túlélni, illetve átvészelni eme nehéz időszakot ( a jutalmak persze nem maradtak el )
Nem ámmmm
Kitűnő Fahrer voltam
Csak ők ez nem akarták kimondani, de éreztem :)!
Egy Vtr250-es hondán voltam, nagyon jó ez a gép V2es és nagyon jól megy alulról, csak hát kevés szerintem, a másik meg egy 400-as kawa volt, valami régi, de azért jól ment!

Mert te?

Szióóóóóó
Sziasztok!

Yamo majd megkereslek aztán jössz velünk! Mi szoktunk indulni az Esso kúttól!
Lehet kinézünk egyet Svájcba is Reznicsekhez, ha minden jól megy!

Jah amúgy árulja a Reznicsek a gépét 954-es.. nálam lehet érdeklődni.. megtekinteni stb..
1,6 ra tartja..
yamo, kinél tetted le a jogsit?
Szia yamo!
Győri vagyok, de már 2 éve Budapesten élek, és a mocim is itt van velem, úgyhogy a győri motorosokkal nem nagyon tudunk együtt mozogni... Az Esso-s társaságot nem ismerem, de szerintem ha felveszed a kapcsolatot pár győri klubtaggal, akkor biztosan lesz társaságod a guruláshoz...
Reznicsek kolléga már Svájcban él, de Engineer szerintem elérhető lesz (hacsak nem melózik külföldön...) De őket csak a saját weboldalunkon találod meg...
Mi is tervezzük majd a hazamotorozást, csak majd biztosítanom kell helyet a motoroknak, és akkor összehozhatunk egy talit...
gyartanaka 08sa bladehoz mar kidurrantot?
hűűű ...azt hittem hogy szét fogsz alázni valami 1:40-es idővel

akkor nem is vagyok olyan bína ...bár ha még te is rágyúrsz egy kicsit, akkor biztos le fogsz nyomni
Még nekem sem ez a végső határ, de nincs már messze, max fél sec.

visszafordító ....olyan meg hol van azon a pályán?
megnézni már most nem tudom, mert muter tévézik, de próbáld körülírni és fejben megkeresem...

talán az utolsó kanyar vége tűnik visszafordítónak, de inkább az is csak éles mint hajtű
Szeva

Nekem 1:45:623 raktam ki az asztalra negyed órás játék során!
De ebből még kell faragnom
Majd fogok is! :D

Azt a hátsó visszafordítt te, h csinálod?
Mert előszőr van egy gyenge balos, majd egy erősebb jobbos és utána, jobbos visszafordító!
Én megpróbálom ott csak a hátsó féket használni, és a teljesen kiengedem a gépet!
természetesen ha sikerül

Csákány
kb. egy órája értem haza és mostanáig a Valencián róttam a köröket , már fájnak az ujjaim

de sikerült majdnem egy másodpercet javítanom és ez a köridő sem egy hibátlan körnek az ideje

1:44:442

kíváncsi vagyok, hogy te mit fogsz kihozni a gépből