Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NEM, MERT TÉL VAN
nyugi már, bírd ki kicsit...
amúgy a minőségi bőr motoros ruha véd a hideg időben?

mármint jobban melegen tart, mint más ruha?
nem azt mondtam, hogy a hideg reggeli motorzásokra izgulok, de december óta van meg a gépem és jelenleg olyan a szitu köztem és a motorom között, mint gyerek meg az új játéka között

tehát legszívesebben vele aludnék...na ehhez most add hozzá, hogy se jó, se rossz időben nem mehetek vele forgalmas utakon meg úgy egyáltalán a városban kb. áprilisig.
addig biztos lesz már jóidő és egyre több napon + a munkahelyem a városhatártól 1-2 km-re van és én is a külvárosban lakok...tehát se túl nagy forgalom nem lenne munkába menet, se rendőr....elég kecsegtető egy motorzni vágyó fiatalnak

tudom hogy türelmetlen vagyok és ezt a kis időt már ki lehetne bírni, de annyira élvezetes motorozni (még hidegben is), hogy nehéz ellenállni

amúgy köszi mindenkinek a térddel kapcsolatos tanácsokat
Két kollégám vmelyik nap motorral jött be melózni (SV1000, Intruder). Napközben szép, meleg napsütés volt, ám este fél9re, mikor végeztünk, kint a parkolóban -4 fokot mért a kocsim, le volt fagyva az ablakom is. Ők akkor öltözködtek, majd láttam őket a Budafokin menni kb 50-el. Vagy még lassabban. És közben szétfagytak az tuti, mert másnap már egyik sem jött motorral...
Most komolyan azt mondod, hogy jogsi nélkül, reggeli minuszokban motorral akarsz munkábajárni?
lehet venni thermo térdvédőt
bár őszintén szólva én baromira nem értem, hogy TÉLEN miért kell erőltetni a motorozást... nekem senki ne magyarázza meg, hogy élvezetes ilyen időben...
Jóvanna...

motoros cumó elég, nem? mármint ha midnen reggel felveszem és úgy indulok melóba, akkor nem lehet baj, ugyi
itt a cégnél meg majd átöltözök
Akkor azt már csúnyán b@szhatod! Komolyan, 2-3 ilyen alkalom és nem fogsz tudni egy lépcsőn felmenni. Nekem robogóval volt hasonló élményem, mikor másodszor okozott fájdalmat a lépcsősor, elrohantam térdmelegítőt venni. Ja és elég hozzá csupán pár perc is...
Akkor már b.szhatod. Tessék még most tenni ellene.
Látom bele bonyolódtatok egy motor vásárlásba
Meg is lepődtem, mikor a fórumok tetején láttam a CBR-Klub-ot , mostanában haldoklott.
Végülis sikerült egy oldalnyi kommenttel lefixálni, hogy F és nem R

Na písz!
Persze, most még hideg van, de nem baaaj, nem számít.
Majd ha én is megérzem az ízületeimben az előző napi motorozást, akkor lehet hogy én is át fogom gondolni a dolgot
Vagyis "tudnál"? : )
Erre azt is mondhatnám, hogy cross-motorral meg csak a gyerekek szoktak bohóckodni. : )

Na de komolyan. Érdekelne az a Vertigo, a kisasszonynak pont keresek csizsmát.
Tunál egy fotót küldeni, mert én csak ilyen színekben láttam még:

http://www.newenough.com/brows...
Na azt kötve hiszem!
Na most elrontottad a kialakult képet magadról. Már készült elhinni, hogy egy törékeny nővel áll szemben, erre most lelövöd a poént. Ha hagytad volna, a végén térdenállva könyörgött volna az elnézésedért...
Hát, hogy 600F-ből éppen melyik évjáratban volt piros-fekete...
De nagyon szép a teljesen fekete is...
jujj, de nem ismersz még
ja és tényleg a legfontosabb, hogy piros-fekete legyen......
Na nehogy telesírd a zsebkendődet!
Hondáknak nincs hibái........
Főleg egy 600 rr-nek.............
Úristen, a telefonomban lakik egy ördög?
és elmondanád, hogy mikor és mivel?
csak egy kicsit....