a fonalat cimü ....kérdésre. " ki az apúúúúúúúúúúú " c.fejezetett a gyermekem irta ...!Bocsika .
mivel...... én spontán , akkor készülődtem edzésre .
visszó³nt a ( té dé ) sokkal szebb..... .....
...tehát megegyezhetünk, hogy az enyém szebb... ...és kevesebb darabból áll össze
Egyébként sajnálom, hogy összetörted...
Igen, enyém Baby 2004-es születésű...
a szebb volt, ugy értendö, ........mig összenem törtem júli 24-én , de megcsináltam . másodszór pedig ........2006 model a tiéd visszónt.....2004-es. iga.ja.
ez kérdés volt? nem értem
Viszont mi az, hogy szebb volt, mint a Zseby babáé? Először is: a kulcsszó a VOLT, ha jól értem, másodszor pedig nem is pont ugyanolyan...
......na ja. én is regisztrálódtam . ........ most már kezdek olyan nagy és erös mocis lenni, mint sokan mások ...............indulok is trainingre ......különben köszi az ifot.
Tévedés! A fórumon meghirdetett bulira bármely regisztrált CBR clubtag jöhet, sőt, néha még "egyéb" barátokat is hoznak magukkal, az égvilágon semmilyen megkötés nincs. A lényeg, hogy jó csapat legyen és találkozzunk. Szinte minden bulin vannak új arcok, ez is a lényeg többek között, hogy ismerkedjünk... illetve hogy a rég nem látott barátok ismét összefussanak...
Ha nem jössz el, sose leszel "régi haver", hanem mindig csak a fórumon XY-ként látott valaki...
van ám, és általában én vok a szervezőség ...csak azt a saját oldalunkon hirdetjük meg... legfrissebb terv: farsangi buli (még nem mocis-túrás, de bulizós összejövetel... ottalvós, főzőcskézős, miegymásos)
mivel...... én spontán , akkor készülődtem edzésre .
visszó³nt a ( té dé ) sokkal szebb..... .....
Egyébként sajnálom, hogy összetörted...
Igen, enyém Baby 2004-es születésű...
ez a magasröptű eszmecsere nekem már magas
amúgy tényleg hót kusza, amiről beszéltek
Viszont mi az, hogy szebb volt, mint a Zseby babáé? Először is: a kulcsszó a VOLT, ha jól értem, másodszor pedig nem is pont ugyanolyan...
Olvastam sok érdekes dolgot...pl mit érdemes ügyködni a mocin "téliálom" előtt vagy akár közben.
Ha nem jössz el, sose leszel "régi haver", hanem mindig csak a fórumon XY-ként látott valaki...
...ez majd mosolyt csal az arcotokra
én vasárnap befújtam a mocin a láncot...addig is a közelében voltam
amúgymeg már túlvagyunk a novemberen és a decemberen...március vége pillanatok alatt itt lesz
amúgy van olyan, hogy CBR találkozó vagy fórum találkozó
BÚÉK mindenkinek! Mizu van itt CBR falván
Valamelyik "06-os movistar 600rr tulaj árulja már el, hogy a kék alapszín metálkék vagy sima festés?
Előre is köszi! Jóéjt!