Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ui:kismalac a becsületes neve,az ám...
a fonalat cimü ....kérdésre. " ki az apúúúúúúúúúúú " c.fejezetett a gyermekem irta ...!Bocsika .
mivel...... én spontán , akkor készülődtem edzésre .
visszó³nt a ( té dé ) sokkal szebb..... .....

...tehát megegyezhetünk, hogy az enyém szebb... ...és kevesebb darabból áll össze
Egyébként sajnálom, hogy összetörted...
Igen, enyém Baby 2004-es születésű...
én próbáltam elkapni a fonalat, de elakadtam a "ki az apu?" c. kérdésnél...
a szebb volt, ugy értendö, ........mig összenem törtem júli 24-én , de megcsináltam . másodszór pedig ........2006 model a tiéd visszónt.....2004-es. iga.ja.
Húúú

ez a magasröptű eszmecsere nekem már magas

amúgy tényleg hót kusza, amiről beszéltek
...hát hogyhogy ki? Van egy nőnemű és egy hímnemű szülőm, na kettejük közül a hímnemű az apu...
Az, hogy szebb volt mint a zseby babáé csak poén volt! Irtad hogy regisztráltad apukád!Kérdeztem hogy ki az apu?!
.........pakolok és irány az edző terem
ez kérdés volt? nem értem
Viszont mi az, hogy szebb volt, mint a Zseby babáé? Először is: a kulcsszó a VOLT, ha jól értem, másodszor pedig nem is pont ugyanolyan...
különben ki az apúúúúú.......
......na ja. én is regisztrálódtam . ........ most már kezdek olyan nagy és erös mocis lenni, mint sokan mások ...............indulok is trainingre ......különben köszi az ifot.
...jelentem beregisztráltam apukámat a CBR Clubba "Daddy Cool" néven... ...még nem tudja...
Nah...regisztráltam magam a CBR Club-ba.

Olvastam sok érdekes dolgot...pl mit érdemes ügyködni a mocin "téliálom" előtt vagy akár közben.

Tévedés! A fórumon meghirdetett bulira bármely regisztrált CBR clubtag jöhet, sőt, néha még "egyéb" barátokat is hoznak magukkal, az égvilágon semmilyen megkötés nincs. A lényeg, hogy jó csapat legyen és találkozzunk. Szinte minden bulin vannak új arcok, ez is a lényeg többek között, hogy ismerkedjünk... illetve hogy a rég nem látott barátok ismét összefussanak...
Ha nem jössz el, sose leszel "régi haver", hanem mindig csak a fórumon XY-ként látott valaki...
és ezeken a bulikon csak a régi haverok vannak .
van ám, és általában én vok a szervezőség ...csak azt a saját oldalunkon hirdetjük meg... legfrissebb terv: farsangi buli (még nem mocis-túrás, de bulizós összejövetel... ottalvós, főzőcskézős, miegymásos)
http://youtube.com/watch?v=Z4Y...

...ez majd mosolyt csal az arcotokra
teleltetés, hullaszag....tele vagytok negatív hullámokkal

én vasárnap befújtam a mocin a láncot...addig is a közelében voltam

amúgymeg már túlvagyunk a novemberen és a decemberen...március vége pillanatok alatt itt lesz

amúgy van olyan, hogy CBR találkozó vagy fórum találkozó
Jók a megérzéseim .......éreztem az új fotot.....ez már kezd olyan mocis lenni .
Teleltetés ezerrel!
hullaszag
Üdv rájderek!

BÚÉK mindenkinek! Mizu van itt CBR falván
Hello!
Valamelyik "06-os movistar 600rr tulaj árulja már el, hogy a kék alapszín metálkék vagy sima festés?
Előre is köszi! Jóéjt!
...........................