hu-hú ez jó kérdés.Remélem a Regéci kis kiruccanást el tudom intézni"hisz hamarosan oda is pontos választ kell adnom",de legközelebb mikor tudok hazamenni az attól függ hogy a kedves anyakönyvvezetést mikor tudják megcsinálni a kislányomnak,amire kb már 2 hónapja várok..de ha valamit tudok jelentkezem és én szívesen benne lennék!Az biztos ,h. vannak gyönyörű helyek, de hidd el nagyon tud hiányozni szegény elrontott kis országunk! és ha erre felé gurulnátok el ne felejtsetek szólni
Sziasztok........lehet nem jo helyre .....de egy probat meger
Elado egy garnitura arany felni 1000RR-re illetoleg szinten a literes bestiara egy Yoshi Gp-Force osszekotocsovel. A felni kb 1500 km-t volt a verdan.....erdeklodni emailen: fireblade.racz@gmail.com
Mikor jössz legközelebb haza? Mert akorra esetleg megbeszélhetnénk valamit Bp. közeli motorosokkal.
Mondjuk mi idén el akartunk motorozni a Wachauba... mert azért a "retkeknél" viszont iszonyat szép helyek vannak
Nem a beugró drága (tavaly is ennyi volt) , hanem nem éreztem azt a felszabadult hangulatot, mint pár évvel ezelőtt. Gyorsan tudjuk le a "kötelező programokat", a köztes időt meg üssük el a veterán autók gyorsulásával, (nem szeretik már azok, ha így megzavarják őket) ill. a chopper-ek viaskodásával. A rakétamotor nagyot ment , Erdős Csabi dragja meg nem tapadt be (szervezők szerint nem kell a ragacs). Csúsztak a programok, nekem meg időre haza kellett vinni a húgomat, így hát a (ízi) rájderekről teljesen lemaradtam. Ez persze az én verzióm és jövőre is ott leszek 1.-jén, mint már oly sokszor. (asszem 14 szer)
Pontos utvonaltervet nem tudok, csak allomasokat ami tutira benne lesz, a pasim tervez pontos utvonalat majd Ami biztos, hogy Vac fele megyunk fel Balassagyarmat fele, atmegyunk a hataron, aztan valahol Parkanynal majd visszajovunk... :]]
Na és merre lesz a menet a hosszú hétvégén ( ez a kérdés általánosan mindenkinek szól!) Kíváncsi vagyok, hogy én hova mindenhova nem fogok tudni elmenni...
Akkor szegény Pál MArcit jól meggyanúsítottam Így mondjuk tényleg szabad a gazda...mert asszem vele beszéltük, h jól elmegyünk motorozni és jól nem mentünk el... És ennek már 4 éve--
Valami közelebbi? Mert ha ismer, szerintem tudja azt is jól, h most megdöglök a kíváncsiságtól
Legtobbszor Szlovakiaban, de a CBR-rel meg nem voltam...o meg csak most vasarnap lesz 2 hete, hogy nalam van...meg szokjuk egymast :) Ha minden igaz, a 4napos hetvegen vegre eljutunk egy hosszabb utra is ;)
mattfekete pályaidom: 45 ezer
gyári plexi: 10 ezer
gyári fehér hasidom: 15 ezer
gyári kék-fehér tank: 35 ezer
további részletek itt: http://www.kepesmotor.hu/idomo...
érdeklődni: 06 30 492 0057