Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon helyes Lájkolom Én is kb. ezekre használom a vörös dögöt Mondjuk azért nekem kell néha egy kis pályatréning... Na és merre túrázol általában?
Munkaba ES turazni
Pontius Pilatus
Akkor túrázol vagy melóba jársz a motoroddal?
Brian elete de meg nem mondom mi a neve a foszernak...

Aaah, en nem vagyok sem egy palyazos tipus, sem motorostalikra nem nagyon mentem meg...
Poén volt, de lehet ők nem értékelnék
Mondanák, hogy kisasszony...el sem tudja képzelni, milyen könnyen el lehet veszíteni a jogosítványt...ilyen "lohadt viselkedéssel" Majd megparancsolnák, hogy "dobjanak le a padlóla..." Na kit idéztem?

Mész a csajos motoros napra?
Bocs de ezt a vetkozos jelenetet elkepzeltem... lehet hogy poennak nem lenne rossz
Naná, mert ha a Ciberével lettél volna, akkor azt csak megcsodálják menet közben. Meg se mernek állítani
Beírtak az ellenőrződbe? Vagy a jogosítványod tokjába? Esetleg a GS tankjára alkoholos filccel?

Tegnap mesélte Zsolti, hogy egy pasinak mondták, hogy szálljon ki szabályszerűen a kocsijából, erre az kiszállt és puff megbüntették, mert nem viselte a kukásmellényt. Na már most, ha lakott területen kívül minket megállítanak és ahogy leszállok a motoromról, h megmutassam az izzókészletem, akkor azonnal bele kell bújnom a mellénybe? Vagy viseljem a kabát alatt és dúdoljak nekik vetkőzős zenét, mikor húzom le a zippzárom
Én tavaly melóba menet (reggel 6 óra, Nagykovácsiból befelé Pestre) jöttek utánam, sztán megállítottak (suzi gs500-al voltam, nem a ciberével). Nem tudtak semmibe belekötni, erre kérték a kukás mellényt. Mondtam nekik, h én úgy tudom nem kötelező tartozik, de azt mondták igen.

Kaptam egy írásbeli figyelmeztetést, mint régen a suliban
Kapják be!
Hat kb... Azon is agyaltam, hogy a szerszamkeszlet es a lanc melle meg hova ferne be az EU doboz? Meg akkor most mar a lathatosagi melleny
Volt már olyan motoroscsaj, akitől kérték... Ezt találtam róla a totalcaron:

"A lakott területen kívüli út úttestjén, leállósávján, útpadkáján tartózkodó gyalogosnak/személynek - ide nem értve a gyalogosok zárt csoportban történő közlekedését - éjszaka és korlátozott látási viszonyok esetén fényvisszaverő mellényt (ruházatot) kell viselnie." Ebből szerintem az következik, hogy a ha a jármű az említett helyeken tartózkodik pl. műszaki hiba miatt, és az utas vagy a vezető kiszáll abból, akkor a mellényt használnia kell. Arra, hogy valamilyen okból ki kell szállni a járműből lakott területen kívül mindenképpen számítani kell, ezért láthatósági mellényt az autósnak, motorosnak is célszerű tartania. "
Szóval kérhetik. Neked is kb. annyi tárolóhelyed van az F-ben gondolom, mint nekem az RR-ben ?!
A kukasmelleny ennyire eloirt felszereles? Nalam sosincs... Vilagit a motorom, nem biciklis vagyok en...
Köszi szépen Hál Istennek nem a rendőrök vették el. Én egy igazoltatásnál inkább attól félek, hogy a kukásmellényt kérik majd...

Egyéb: Lobmayer (tűzkapus) Töki üzeni, hogy mindenkit szeretettel vár május elsejére Budajenőre a motorszentelésre a templom elé. Utána buli a sportpályán!
A forgalmit azonnal szokták kiállítani. Kivéve, ha a rendőrség vette el stb.
Veled is akartunk inni hétvégén Kummmadáron de még mindig nincs meg a forgalmim... Ha bejelentem és beviszem a szükséges papírokat az ocsmányirodába, ott helyben kiállítják vagy napok múlva kapom csak meg?
Csatlakozunk az előttünk szólóhoz! Bódog névnapot!
Köszönöm! ...egészségetekre!
Gyurik, boldog névnapot kívánok!Holnap iszunk az egészségetekre
Na akkor majd megnézem én is .... - mondjuk nem menet közben, mert akkor csak a hátulját láthatnám
Vicces kis motoros vagy teee... már megértem azokat a családokat, akik tönkrementek a pelenkavásárlásba
Kisbaba helyett, akkor legyen ez a mai napi baromság: Bundáskenyér
Nem vagyok. - de leszek!
Igen meg. Bitang egy vaddisznó, nagyon bejön.
Pelusok közt kerested már?
Jajh, mea culpa. Nem vagy véletlenül facebookon Zsolti ismerőse? Ott van fent egy rakat jó kép Meghajtottad már az új dögöt? Képzeld, nem tudom hová tettem a forgalmim, szóval...a szezon késleltetve indul az már biztos
még mindig várok ...tod KÉPEK!
A mester visszatért Zsolti kérdezi, hogy az 5-ös bömös idei évjárat? Mert akkor nagyon hamar be kell térnünk a Paulanerbe egy autómustrával egybekötve?
Hi CBR-esek. Van egy vadi új Bridgestone Battlax BT014F 130/70/R16
gumám. Utána néztem, és főleg a CBR900RR-ekre volt jó ( elég ritka méret ) . Szűz még szegénykém, szóval szerelővas még nem érte. Tudom hogy az apróba kellett volna tennem, de itt sztm célirányosabb. 15 az ára ! Ha valakit érdekel dobjon egy mailt a jedis@freemail.hu -ra !

Üdv Jedi
bandit.hu
még mindig jó katt
Kár az oldalért és a jó társaságért is....