Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
954 rr nél nem mutat semmit az üzemanyag fogyasztás mérő! Valaki tudna ebben segíteni,vagy volt már valakinek ilyen hiba?
Köszi dzsordzso!
Köszöntem szépen!
Neked is boldog szülinapot RRcat!
Szerintem M3-as lesz... Köszi a videót...jól mennek...
keresem azt a pár srácot,akikkel vasárnap kora délután Balatonalmáditól Füredig együtt motoroztam.3 db 1000RR és egy F4 volt,én piros F Sporttal mentem.Füreden a lámpánál beszéltünk pár szót
Isten éltessen RRcat! ....Hodis még sok boldogot!
Amúgy Sandra meglepően jól tolat az Fz1!
Boldog szülinapot Hodis! :)
Ezt csak neked kerestem Honda is meg Kawa is
Egy kis kergetőzés Hodisnak :)
Találkozunk Regécen vagy az M3-as kivezetőn
Szia RRcat! Itt minden Ok . Nálatok is? Szívesen mennék de addigra nem lesz kész a vas . Láncszettet kell cserélnem(a lánc már megvan) + 1 első gumit. Az a problémám, ha a motor össze is állna, már a ringre tuti nem maradna pénzem, sajnos.

Regécre toppon lesz a szerkezet !
Regéc 2012

Résztvevők (a listát kérlek másolással bővítsétek):
- Cala (3 fő)
- RRCat és Zsozsek
- Bryan Fox és Meli (2fő)
- Edina+Hodis (2 fő)
- hrc1972 (2fő)
- X-RAY
- bloodwolf Máté
- Piton225
- cs.dzsordzso
- Sector
- Ditty+Zoli
- Bencsó
- Dabasi Ancsi + 1 fő
- Papesz, és Melcsi
Üdv mindenkinek!
Keresnék olyan Y összekötőcsövet amivel ki lehet iktatni a katalizátort a Honda cbr 1000 rr '06-os motoromban!Aki bármilyen megoldást, vagy szerelőt tud aki tudna nekem segíteni megköszönném!
nincs mit
erről a nevéről nem tudtam

http://www.sportmotor.hu/tagok... (na persze ha még aktuális)
Szevasz Gábor!
Az adatlapján lévő 2 teloszám,azt próbáltad már?
Üdv Mindenkinek !
04-es 600 rr-hez keresek használt kormánylengés-csillapítót.Valami komolyabbat,aminek van elég fokozata.Esetleg tud valaki segíteni? előre is köszi
ennél frissebb információ kellene.én most szeretnék beszélni vele.emailre nem reagált... :)
hali miért van az ,hogy a 250-es cbr-em uj kora ota leáll hidegen a 95-ös benzintöl elsőre. Második inditásra jó. A 98-as benzintöl nem áll le de elég rossz az alapjárat 5-6 másodpercig utána tökéletes. 100-as benzintöl meg mint az álom ugy kell életre még lefagyott ,lejegesedett tank mellett is.
Tőle vettem 2-3 éve a kipufogót.
Alexról tud valaki valamit?
nem volt mersze...
Zoli, nem akartalak én téged vagy a MERSZET bántani, pont azt sajnáltam, hogy nem tudtam ott lenni (erre írtam, hogy ne szájmotoroskodjunk már mi Zsozsóval) És igen, bocsánat, hogy sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni a MERSZ ilyen jó kis rendezvényén, ami valószínűleg tényleg eszement jó volt, mert aki ezt a Corenetet szervezi, biztos, hogy ott kellett, hogy legyen valamelyik LTD-n is! De pont te tudhatnád, hogy nem vagyok egy időmilliomos csaj... és ha nem mentem annak tényleg oka volt.
De ezentúl ki sem ejtem a számon, hogy MERSZ mert rögtön kapok...pedig tényleg, őszintén sajnáltam, hogy mindig volt valami más, ami miatt nem indultunk
Mit hiányolsz?
Amíg volt Mersz, addig sem voltál egyik Long Day Trophy-n sem...
Lenne esetleg valakinek kedve? Mi Zsozsóval biztosan megyünk, mert a MERSZes rendezvényt is nagyon hiányoltuk már múlt évben, úgyhogy idén nem lehet már szájmotoroskodni Az ország keleti felében, pontosabban a Bük-hegységben lesz a kihívás, szóval a szép környezet már garantált!

"Corenet-Kaland Motoros Túra

Idén először kerül megrendezésre a Corenet.hu szervezésében a Corenet-Kaland Motoros Túra. Igyekszünk a túrával hagyományt teremteni. Az ötlet alapjául a sok éven át remekül megszervezett MERSZ kalandtúra avagy Long Day Trophy szolgált. Igyekszünk hasonló, ám új feladatokkal, kalandokkal tűzdelt maradandó élményt nyújtani minden résztvevőnk számára.

Az egész országból várjuk a kihívásra vágyókat, szállásra lesz lehetőség természetesen.

Részletek:
http://tura.corenet.hu"
Hodis, a születésnapunkon nincs kedved Hungaroringre jönni? Mi a pálya mostanában, nem hallok rólad semmit...