keresem azt a pár srácot,akikkel vasárnap kora délután Balatonalmáditól Füredig együtt motoroztam.3 db 1000RR és egy F4 volt,én piros F Sporttal mentem.Füreden a lámpánál beszéltünk pár szót
Szia RRcat! Itt minden Ok . Nálatok is? Szívesen mennék de addigra nem lesz kész a vas . Láncszettet kell cserélnem(a lánc már megvan) + 1 első gumit. Az a problémám, ha a motor össze is állna, már a ringre tuti nem maradna pénzem, sajnos.
Üdv mindenkinek!
Keresnék olyan Y összekötőcsövet amivel ki lehet iktatni a katalizátort a Honda cbr 1000 rr '06-os motoromban!Aki bármilyen megoldást, vagy szerelőt tud aki tudna nekem segíteni megköszönném!
Üdv Mindenkinek !
04-es 600 rr-hez keresek használt kormánylengés-csillapítót.Valami komolyabbat,aminek van elég fokozata.Esetleg tud valaki segíteni? előre is köszi
hali miért van az ,hogy a 250-es cbr-em uj kora ota leáll hidegen a 95-ös benzintöl elsőre. Második inditásra jó. A 98-as benzintöl nem áll le de elég rossz az alapjárat 5-6 másodpercig utána tökéletes. 100-as benzintöl meg mint az álom ugy kell életre még lefagyott ,lejegesedett tank mellett is.
Zoli, nem akartalak én téged vagy a MERSZET bántani, pont azt sajnáltam, hogy nem tudtam ott lenni (erre írtam, hogy ne szájmotoroskodjunk már mi Zsozsóval) És igen, bocsánat, hogy sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni a MERSZ ilyen jó kis rendezvényén, ami valószínűleg tényleg eszement jó volt, mert aki ezt a Corenetet szervezi, biztos, hogy ott kellett, hogy legyen valamelyik LTD-n is! De pont te tudhatnád, hogy nem vagyok egy időmilliomos csaj... és ha nem mentem annak tényleg oka volt.
De ezentúl ki sem ejtem a számon, hogy MERSZ mert rögtön kapok...pedig tényleg, őszintén sajnáltam, hogy mindig volt valami más, ami miatt nem indultunk
Lenne esetleg valakinek kedve? Mi Zsozsóval biztosan megyünk, mert a MERSZes rendezvényt is nagyon hiányoltuk már múlt évben, úgyhogy idén nem lehet már szájmotoroskodni Az ország keleti felében, pontosabban a Bük-hegységben lesz a kihívás, szóval a szép környezet már garantált!
"Corenet-Kaland Motoros Túra
Idén először kerül megrendezésre a Corenet.hu szervezésében a Corenet-Kaland Motoros Túra. Igyekszünk a túrával hagyományt teremteni. Az ötlet alapjául a sok éven át remekül megszervezett MERSZ kalandtúra avagy Long Day Trophy szolgált. Igyekszünk hasonló, ám új feladatokkal, kalandokkal tűzdelt maradandó élményt nyújtani minden résztvevőnk számára.
Az egész országból várjuk a kihívásra vágyókat, szállásra lesz lehetőség természetesen.
954 rr nél nem mutat semmit az üzemanyag fogyasztás mérő! Valaki tudna ebben segíteni,vagy volt már valakinek ilyen hiba?