Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked és a családnak is minden jót, így utólag is
Én úgy tudom, h nincs. Csak Dav-nak az emlékoldala van ( http://dav.cbrclub.hu/main.php ), de már azt is teleszarták a botok.
Anno ezért is szűnt meg az oldal, mert az is tele lett. Kellett volna egy átalakítás a regisztráció körül, h a sok buzernyák ne tudjon belépni, de nem volt ember, aki megcsinálja.
Gondolom nem lett volna nagy dolog, bár nem értek hozzá, ezért nem is hibáztatnék senkit.

Kár érte, mert nagyon jó oldal volt.
Srácok!
Nem tudjátok, hogy a "http://www.cbrclub.hu/" oldalnak van esetleg utód-oldala?
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok! A lányoknak sok locsolót , a fiúknak sok balesetmentes kiló métert ! ....piros tojástól - piros tojásig
Valaki befeküdt a kandallóba....
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek kis családommal
Kér valaki valamit húsvétra a Superzoneból?
Köszi rrCat!
Igen megyünk! ...legalább is eddig úgy néz ki
Egy ideje szemezgettem vele, de drága volt. ...rá kellett jönnöm, hogy ha jót szeretnék, akkor áldoznom kell rá.
Mész amúgy idén is május elsején Kunmadarasra?

Na mesélj, hogy akadtál rá erre az ezüst-fekete dögre?
Srácok!
Nem tudja valaki hogyan lehet utolérni "Blade"-et, aki gyertyákkal foglalkozik (foglalkozott régebben legalábbis)?
Tudtam!
Alig várom!
cs.dzsordzso@citromail.hu
Megyünk Mezőkövesdre húsvétolni Jó, hogy csak pár évig éltem abban a hitben, hogy te ott laksz

Uhhh Dzsordzsó, ez nagyon brutál gép...kisebbségi komplexusom lesz mégjobban, ha mellédgurulok Meg ha megelőzlek az elszállt motorfékemmel

Add meg a mailcímed és küldök képet kisbabsziról
Volt egy kis változás: A múlt és a jelen!
tényleg nem ... ne csigázz - áruld el
ui: amúgy jól vagytok, minden rendben?
Gratulálunk Piton, szép időszak következik az életetekben

Ha valaki szeretne Hondás (motoros-autós) cuccokat 20% kedvezménnyel az a napokban látogasson el a Honda Szallerbeckhez
Hondás cuccok :)

P.S.: Dzsordzsó...nem találod ki, h hétvégén melyik kedvenc városunkba látogatunk el
Látom otthon már nagyon jó idő van!sehol senki....csapassátok!;)
Sziasztok
Nincs véletlen valakinek eladó sport kipuja 2007es 1000 rr hez? Yoshi előnyben.
fogytam sokat+egy személlyel megyek az eddigi kettő helyett
monnyuk így nem tudom a Power Commandert kiértékelni,de mindegy is,mert igen jó így a motor!
-80kg ...tán nem ültél rajta?
-80Kg-mal és a Power Commanderrel kurvajó lett a Csibiruki
Sziasztok!

Ha valaki szeretne fájterkedni '03-'04 600RR el, vagy átépítésbe kezd, akkor 69 ropiért árulom. A fékcső kivételével komplett a szett!

Igényes cucc, 110 körül volt annó, ha fenn van/marad minden idom akkor is fel lehet rakni.

Ha kell előbányászok olyan képet amikor fenn van a motoron.
köszönjük szépen nektek is
köszi,aranyos vagy:)))
Heles!
A fehér csimmában és a fekete cuccban gyere megint, én is abban leszek. Úgy könnyen megismerjük 1mást!