Na mi a helyzet veletek?
Semmi?
Inkább azt pletykáljátok el, hogy akkor mikor is menjünk, ha ezen a hétvégén nem megyünk Nem vágom ezeket a hosszú hétvégéket, mióta Zsolti kicsinyített másával itthon vagyok és nem központi beszerzek
Jah és ami fontos, találjuk ki lassan hová? Mi voltunk lent Hajóson ...iszonyat jó hely, de oda a Pincefesztiválkor kell menni, az meg pünkösdkor van vagy szüretkor...
Esetleg Soltvadkertre elugorhatnánk - oda Dzsordzsi is eltekerhetne a bicaján... Különben leengedem a kerekét
Október végén és November elején lesz egy-egy 4 napos ünnepünk, akkor valamelyik nap meg lehet ejteni a szezonzárót. Amelyik időpontra jobb idő ígérkezik az legyen, uticélon meg még agyaljunk! Nekem még nincs ötlet, de rajt vagyok a témán. (Mondjuk Ópusztaszeren sem jártam talán még sosem)
Én esetleg el tudnék képzelni egy Ópusztaszert vagy egy hajósi pincefalut - mind a kettő olyan, hogy Dzsordzsót felszedhetjük valahol. De várom az ötleteket, főleg úgy, hogy most hétvégén hideg lesz Szóval jövő hét, vagy az én kedvencem a szezon-utó Halloween-gurulás Bár az mindig ilyen Lofaßberény-Velence-Martonvásár és hasonlók szoktak lenni inkább...
Vélemények, javaslatok egyéb?
Csak nehogy megint elmaradjon a nyílt nap, mint nemrég(tán egy hónapja)...Leesett délelőtt pár csepp eső....erre törölték az egész napot, csak a regisztráltakat felejtették el tájékoztatni, de még a honlapjukon se jelent meg semmilyen közlemény, hogy bocsika, de.... Sokan meg elmotoroztak a bejáratig, ahol be se engedték őket...
sziasztok, ha valaki holnap ki akarna menni a hringre nyílt napra, van egy négyalkalmas jegyem, 18ezer helyett 10ért odaadom, akár ott reggel a helyszínen
Meg tudná esetleg nézni nekem valaki, hogy CBR 600 FS1-en hova kell csatlakoztatni az O2 szenszort? Hegesztettem a kipufba egy foglalatot, de a kábel másik végét nem találom hova kéne dugni :D (2 szervízbe vittem eddig ahol nem találták..) Ha tudnátok képet küldeni/elmagyarázni megköszönném! (F4i-n gondolom ugyanott van)
Milyen lesz az idő hétvégén? És hova menjünk, ahová Dzsordzsi is be tud csatlakozni? Nekem egy kívánságom van, a Büköt most kerüljük el, arra idén már túl sokat voltam
Nekünk jó a mostani szombat és vasárnap is!
Néktek?
Ha nem tudnátok megoldani a gépek téli tárolását...Téli Motortárolás a XVI. kerületben M0 kijárttól 1,5km-re!
(Fűtött-zárt-átjárás mentes riasztós teremgarázsba)
hogy jó helyen pihenjen a téli álom ideje alatt a motorod
már havi 3000,-Ft-tól! (gumi nyomás ellenőrzéssel-akksi töltéssel)
hogyha van service manual a gepsarkanyhoz, akkor nezd meg benne, hogy milyen lanc van rajta gyarilag. O-gyurus, vagy X-gyurus, meg hogy hany csapos, meg elvileg van egy szam is (szerintem a 125-os jo az 520-as).
ezek alapjan szerintem barhonnan tudsz rendelni, ahol arulnak lancot. igy nagy hirtelenjeben peldaul a www.nagyvas.hu jut eszembe... vagy esetleg ebay
- OK!
- én csak a szomszéddal kóstolgattam a friss "nedűt"!
- nem rossz teljesítmény!
Hazafelé jövet kicsit csattogott a láncom , gondoltam sebaj, majd otthon feszítek rajta. Kár hogy ki van nyúlva, ezért cserés.
Semmi?
Inkább azt pletykáljátok el, hogy akkor mikor is menjünk, ha ezen a hétvégén nem megyünk Nem vágom ezeket a hosszú hétvégéket, mióta Zsolti kicsinyített másával itthon vagyok és nem központi beszerzek
Jah és ami fontos, találjuk ki lassan hová? Mi voltunk lent Hajóson ...iszonyat jó hely, de oda a Pincefesztiválkor kell menni, az meg pünkösdkor van vagy szüretkor...
Esetleg Soltvadkertre elugorhatnánk - oda Dzsordzsi is eltekerhetne a bicaján... Különben leengedem a kerekét
Vélemények, javaslatok egyéb?
Motul 7100 10w-30 vagy NGK IMR9C 9HES nem kell valakinek olcsón? Esetleg valami más?
tel: 06 30 492 0057
Nekünk jó a mostani szombat és vasárnap is!
Néktek?
Lesz valahol, valamikor, valami szezonzáró gurulás?
(Fűtött-zárt-átjárás mentes riasztós teremgarázsba)
hogy jó helyen pihenjen a téli álom ideje alatt a motorod
már havi 3000,-Ft-tól! (gumi nyomás ellenőrzéssel-akksi töltéssel)
info:
motortarolas@gmail.com
06304787780
ezek alapjan szerintem barhonnan tudsz rendelni, ahol arulnak lancot. igy nagy hirtelenjeben peldaul a www.nagyvas.hu jut eszembe... vagy esetleg ebay
- én csak a szomszéddal kóstolgattam a friss "nedűt"!
- nem rossz teljesítmény!
Hazafelé jövet kicsit csattogott a láncom , gondoltam sebaj, majd otthon feszítek rajta. Kár hogy ki van nyúlva, ezért cserés.